iyiyim nazlım saggol . helede dün akşamki kaymaklı ekmek kadayıfından sonra ....:mymeka:kaydirigubbakcemile3 ama biliyomusunuz artık tatlı yesemde kilom dagişmiyo ....:sm_confused: vucud fabrika ayarlarına döndü galiba ....a.s bu arada sonuncu olmak istediginizde kilolarımla burdayım ...:roflol:günaydın aebenciğim nasılsın.
iyiyim nazlım saggol . helede dün akşamki kaymaklı ekmek kadayıfından sonra ....:mymeka:kaydirigubbakcemile3 ama biliyomusunuz artık tatlı yesemde kilom dagişmiyo ....:sm_confused: vucud fabrika ayarlarına döndü galiba ....a.s bu arada sonuncu olmak istediginizde kilolarımla burdayım ...:roflol:
bediş aynı yazın diyo ..... hadi hemşon sana hesap işi çıkmadı .0.%.0 :roflol::roflol:
iyiyim nazlım saggol . helede dün akşamki kaymaklı ekmek kadayıfından sonra ....:mymeka:kaydirigubbakcemile3 ama biliyomusunuz artık tatlı yesemde kilom dagişmiyo ....:sm_confused: vucud fabrika ayarlarına döndü galiba ....a.s bu arada sonuncu olmak istediginizde kilolarımla burdayım ...:roflol:
bediş aynı yazın diyo ..... hadi hemşon sana hesap işi çıkmadı .0.%.0 :roflol::roflol:
Günaydın canlarım, malesef düne göre kilo almışım yani hiç kilo verememişim geçen hafta yazdırmadığım için verdiğim kilolar belli olmamaış diyelim bari :)))))))))) nasıl aklınızı karıştırdeım ama :))) özetle yine 75 kiloyummmmmmmm. Nazlı ve Özge ne yaptı acabaaaaaa
bence baya bir fak var yumukum ......günaydınlarrrr.. doracım sana iş çıkarcam özürkaydirigubbakcemile3kardeşim geldi diyet gümledidelikafadulden+500 gr bu hafta 78imnasılsınız bakalım ben güne güneşli bir izmir baharında uyandım bi kaç gündür hava serinlemişti bugün iyi gibi..
bu arada resim eklicem dün çektim bakın bakalım nasıl görünüyorum;
ImageShack - Image Hosting :: image768l.jpg
ImageShack - Image Hosting :: image771.jpg
bence baya bir fak var yumukum ......
dikkatimi çekti bacakların baya ince senin .. sorun göbüşte ....
delikafaduldendelikafaduldenkız konuşşana benim benım yusufum var desene ..delikafadulden boşuna yoluna çıkmasın ...günaydın kızlarrr,dün hiç giremedimm kusruma bakmayınn ama çok önemli şeyler olduu hemen anlatayım size...
Türkiye egitim gönüllüleri vakfı var ya orada gönüllü öğretmenlik yapmaya karar verdim yarın beni ve bir arkadaşımı toplantıya çagıracaklar,mutluyumm hadi bakalım hayırlısı....
dün eve gelirken yanıma kardeşim yaşlarında bi çocuk yaklaştı,....... abla bi bakar mısın dedi, adımı söyledigi için çok şaşırdım efendim dedim,............. abim seninle konuşmak istiyor müsait misin dedi ben de o kıim ki ?dedim tanımıyorum öyle birini dedim. şurdaki dükkanın sahibi var ya o dedi. yok dedim konuşacak bişyim yok benm.eve gelirken o yoldan geçmek zorundayım her sabah okula gideken o yolu kullanmak zorundayım işin kötüsü.... eve gelirken baktım kapıda biri bana bakıyo sanırım oydu. sabah ekmek almaya giderken merdivende çiçek vardı. inş annemler anlamaz yusuf yusufummmmmm:mymeka:
kilom 60.3 :=)
aaaaaaaaaaa genelde bu hafta aynıyız süperrrrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?