Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın aebenciğim nasılsın.
iyiyim nazlım saggol . helede dün akşamki kaymaklı ekmek kadayıfından sonra ....:mymeka:kaydirigubbakcemile3 ama biliyomusunuz artık tatlı yesemde kilom dagişmiyo ....:sm_confused: vucud fabrika ayarlarına döndü galiba ....a.s bu arada sonuncu olmak istediginizde kilolarımla burdayım ...:roflol:

bediş aynı yazın diyo ..... hadi hemşon sana hesap işi çıkmadı .0.%.0 :roflol::roflol:

çıkmasın zaten. gelmiyenleride aynı yazar geçersem kolaylıkla atlatırım bu vadereyide:roflol::roflol::roflol:

kaymaklı ekmek kadayıfımı benim canım çekti ama şimdi. bayılırım ben o tatlıya. sen katılda aramıza tekrar sonuncu olmaya razıyız biz. senin gaz vermene ihtiyacımız var bizim.

hoş geldin ceylinim sende aynısın demiiiidelikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol: hadi aynıyım dede uğraştırma şu garibisırnaşık şey

hadi refff sende aynısın demii. aynırım de ne olursun:lepi::roflol::roflol:

Günaydın canlarım, malesef düne göre kilo almışım yani hiç kilo verememişim geçen hafta yazdırmadığım için verdiğim kilolar belli olmamaış diyelim bari :)))))))))) nasıl aklınızı karıştırdeım ama :))) özetle yine 75 kiloyummmmmmmm. Nazlı ve Özge ne yaptı acabaaaaaa

refff ben aynı kilodayım bir değişiklik yok. özgeciğimde 900 gr vermiş.

6. TAKIM * *101 * *ETAP SONUÇLARI
asibulut ( 56.4 /
dora ( 63.0 / 63.0/ 0.0/ 0.0&#37
aeben ( 64.5 / 64.5 / 0.0 / 0.0%)
kütahya ( 75,0 / 75.0 / 0.0 / 0.0%)
pınarım ( 81,5
cceylin ( 60,8 / 60.3 / 0.5/0.82%)
fatunuz ( 84.0 / 84.0/0.0/0.0%)
referans ( 75,0 /75.0/0.0/0.0%
nazlıgüleç ( 60.0 / 0.0 / 0.0%)
mmmf27 ( 64.3 / 64.3/0.0.%)
else ( 67,7 / 68.2 / -0.5/-0.74%)
yumukum (77.5/ 78.0/-0.5/-0.65%)
ozgekrd ( 73.9 / 73.0/0.9/ 1.22%)

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( / 903.6 /

tamam refim senide aynı yazdım bana hepiniz bunlarla gelin :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
günaydınlarrrr.. doracım sana iş çıkarcam özürkaydirigubbakcemile3kardeşim geldi diyet gümledidelikafadulden+500 gr bu hafta 78im nasılsınız bakalım ben güne güneşli bir izmir baharında uyandım bi kaç gündür hava serinlemişti bugün iyi gibi..
bu arada resim eklicem dün çektim bakın bakalım nasıl görünüyorum;

ImageShack - Image Hosting :: image768l.jpg

ImageShack - Image Hosting :: image771.jpg

günaydın kızlarrr,dün hiç giremedimm kusruma bakmayınn ama çok önemli şeyler olduu hemen anlatayım size...

Türkiye egitim gönüllüleri vakfı var ya orada gönüllü öğretmenlik yapmaya karar verdim yarın beni ve bir arkadaşımı toplantıya çagıracaklar,mutluyumm hadi bakalım hayırlısı....

dün eve gelirken yanıma kardeşim yaşlarında bi çocuk yaklaştı,....... abla bi bakar mısın dedi, adımı söyledigi için çok şaşırdım efendim dedim,............. abim seninle konuşmak istiyor müsait misin dedi ben de o kıim ki ?dedim tanımıyorum öyle birini dedim. şurdaki dükkanın sahibi var ya o dedi. yok dedim konuşacak bişyim yok benm.eve gelirken o yoldan geçmek zorundayım her sabah okula gideken o yolu kullanmak zorundayım işin kötüsü.... eve gelirken baktım kapıda biri bana bakıyo sanırım oydu. sabah ekmek almaya giderken merdivende çiçek vardı. inş annemler anlamaz yusuf yusufummmmmm:mymeka:

kilom 60.3 :=)

bence baya bir fak var yumukum ......
dikkatimi çekti bacakların baya ince senin .. sorun göbüşte ....

bence baya bir fak var yumukum ......
dikkatimi çekti bacakların baya ince senin .. sorun göbüşte ....

evet canımbacaklarım incedir şu göbek ve simitler bi gitse daha iyi durcaktakaydirigubbakcemile3 göbekte öyle kocaman deil ama bıngıl bıngılım kıs tam türk karısı:roflol:dolgun duttunmu şöle ecük et gelecek kardeşime dokunamıyorum bile ellesen canı acıyo kemik yığını bak bana eç acıyomu:roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldenkız konuşşana benim benım yusufum var desene ..delikafadulden boşuna yoluna çıkmasın ...

ayrıca gönüllügü faliyetin için tebrikler ...a.s.

günaydın bayanlar nasılsınız bakalım
ii kilo vermeler ii cumalar diiyorum
abencim set kilodasın yine
ben alıyormu azar azar yaaa

1. sesim süper ince duruyordu çünkü göbüşü ceketle kamüfile etmişin:1ninca:
2. resime gelince bir an baktım hamişmi diye:roflol::roflol:

ceylinim bencede sen o kişiye öncelikle bi teşkür et ama sahibibinin olduğunu söle yoksa sinek küçük mide bulandırır misali eniştemide işgillendirme canım:roflol:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…