• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kopyalıyorum kıslar ......... 5 yuvarlanıyo demi . tamam ben onu kopyalarken hallederim .....toplamı etkilemiyo zaten ..

5 yuvarlanıyormu tam emin degilim nazlım yuvarlansa bile sonucu etkilemez . boş zanımda kalişe bi sorayım gamyoncuiremsu şimdilik degştirmene gerek yok .kalsın böyle .

5 ve 5 ten büyükler yuvarlanıyor aebenciğimalkisalkisalkis

5 ve 5 ten büyükler yuvarlanıyor aebenciğimalkisalkisalkis
tamam hemşom ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ay bu yeni bayıldım .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol: gönderiyorummmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt

tamam hemşom ....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ay bu yeni bayıldım .....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol: gönderiyorummmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt

hadi bakalım. inşallh bir sorun olmazz. daha hiç işime bakmadım ve ablama doğru gideceğimkaydirigubbakcemile hemen kalkıp işlerimi yapayım. yardımlarını esirgemiyen hemşoma ve nazlıma çok teşekkür eder ayakta alkışlarım. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
vede özge için geldi bu alkışlar galiba benim isteğim üzerenaniknanik
tekrar özgeyide alkışlıyorumalkisalkisalkis takım 1. liği için:teytey::hooray:

1451219459964296584fsuj6.jpg

özgem tebrikler .....fıstıkım .....

kızlar kopyaladım . ben çıkıyorum .....

Bakın bu hafta sonuncuyuz birzda benim sayemde ama bu hafta sizlerle birlikte sıkı tutalım işi olurmu bu hafta ilk 3 de görecegim takımızı ........ha gayret hadi toplayalım kendimizi .

Son düzenleme:
yemekte menemen ve makarna varmış kızlar
menemen zaten kesinlikle yemem -tatlicadiarzu-
makarnaya kaldık yine cokacimcoook
gelsin karbonhidratlar alkisalkisalkis

slm güzeller hayırlı cumalar herkese
ben geldim:)
güzeller nasılsınız aebenim sen nasılsın fıstık nasıl oldun
bütün güzeller nasılız umarım herkes iyidir...

slm güzeller hayırlı cumalar herkese
ben geldim:)
güzeller nasılsınız aebenim sen nasılsın fıstık nasıl oldun
bütün güzeller nasılız umarım herkes iyidir...

hoşgeldin hayalimm nasılsın fıstıkkk,benden iyilik güzellikk evde bol bol kitap okuyporum bugün okula gitmedik hava da güzel birazdan annemle yürüyüşe çıkıcaz hem biraz hava almış oluruz.

kızlar bu arada okudugum kitabı bitirdim uçurtma avcısını... gerçekten çok begendim benim gibi kitap kurdu olup da kitabı alıp almamayı düşünen varsa mutlaka alın pişamn olmazsınız.

oh valla ne güzel ceylinim kıs
anam kitap okumam ben pek ne yalan söleyim okuyanada mani olmma oda ayrı :)))...

hehe olsun canım... ben küçüklügümden beri böylee bir kitap tutkusudur ki sorma,babam harçlık veriridi hop kitapçıya,hoş hala değişen bişy yok param fazla olunca hemen kitapçıya :=))

kızlar
yeni ayıldım
mütiş ağrılarım var

regl oldum
2 ay sonunda regl oldum

doktorun haplarını bırakınca oldum ne hassa

öptüm yafrularımm

nazlıcım senle benden başka kimse kalmamış yine
öğlen 1 domates, 1 dilim peynir, biraz ekmek yedim

Back
X