• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlıcım senle benden başka kimse kalmamış yine
öğlen 1 domates, 1 dilim peynir, biraz ekmek yedim

afiyet olsun elifciğim. Bende ne yedim
yarım kepçe şehriye çorbası
1 su bardağı yoğurt
arpa şehriyeyle yapılmış tavuk haşlama vardı azcıkta ondan aldım.

Yaaa benım canım sıkılıyor baŞım aĞrıyor eve gıtmek ıstıyorum ben evımı Özledım. Ya kızlar ben yarını nasıl atlatırım. NıŞanlım arkadaŞlarımızı eve ÇaĞıracak kaynanamda mantı yapacak mantıyada bayılırım en az zararla yarını atlatmam lazım.

kayınvalideye itiraz da edemezsin şimdi nazlıcım
gelinim beslensin diye doldurur tabağını kaydirigubbakcemile3
mantıya itiraz zor hani cokacimcoook

selam kızlarnaniknaniknaniknanik

nasılsınız ancak gelebildim çok işim vardı sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
aslında bu hafta 72 lli rakamları gördüm ama bugün bir şişlik vardı bende nedenseÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook inşallah haftaya herşey çok daha güzel olacakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yine de teşşekkür ederimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ceylincim seni tebrik ediyorum bende bir ara açeve üye olup okuma yazma bilmeyenlere yardımcı olmak istedim ama burada açev yokmuş:roflol::roflol::roflol:
tebrik ediyorum tatlım senialkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugün hiçbirşey yiyesim yok benim ya sositosositosositosositosositososito

hehe .... bende ...bende alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar önümüzdeki hafta eksi vereni takımdan sürerim ha ona göre ...:roflol::roflol::roflol: bu hafta sondan haftayada baştan 1 . olcagız ona göre ....şakkıdı:oklava:

kayınvalideye itiraz da edemezsin şimdi nazlıcım
gelinim beslensin diye doldurur tabağını kaydirigubbakcemile3
mantıya itiraz zor hani cokacimcoook

çok ısrar etmiyor eskisi gibi artık birazcık alırım inşalalh yanına başka bişeyler yapmaz.

ÖzgecıĞım bende tebrık edıyorum senı. Haftaya ne olur bız bırıncı olalım elımızden gelenı yapalım bu hafta .

yaw kızlar yapmayın alt tarafı 900 gr verdim sizler benden çok çok daha fazla verdiniz zamanında utandırmayın beni yahu

inşallah özgecim
senden özendim bu akşam bende etekli fotoğrafımı koycam :roflol:
bi değerlendirin bakalım :roflol:

eve gidince çekeyim nazlıcım koycam
ama üstüme gelme yine olur mu
adet olcam bak depresyondayım yine senağlama
bu hafta anneme de gidemiyom

eve gidince çekeyim nazlıcım koycam
ama üstüme gelme yine olur mu
adet olcam bak depresyondayım yine senağlama
bu hafta anneme de gidemiyom

tamam elifciğim söz gelmem üstüne. haftaya gidersin annene canım depresyona girme. :dilcikar:

benim rakibem reffff yok. ref nerelerdesin lahmacunlarımı hüpletiyoon yoksa.

Back
X