• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben ara ÖĞÜn olarak 1 adet havuÇ yıyıyorum ve bu saate kadar 1,5 lıtre su ıÇtım.

selamlar
kızlar yaa sanırım benim problemim geçmişi okumak. geçmişi okurken şimdiki zamanı kaçırıyorum kaydirigubbakcemile3 yazmaya vaktim kalmıyor.
mmmfffff bana talip olmuş. kabul ediyorum :1hug:
gözün üzerimde olsun canım. sen de zamanında az despot değildin delikafadulden
ama akifcik seni yumuşattı biraz şakkıdı

evet kızlar
sizleri böyle motive görmek beni de motive etti.
zaten reglim de bitti. iştahım kesildi hemen.
dünü saymıyorum. felaketti. elti beğenmeye gittim kendime. zaten sevgililer. ama sanırım olmayacak. bunun altında başka bişeyler var ama bakalım zaman gösterecek kaydirigubbakcemile
dün 13 saat yolculuk yaptık. canım çıktı mirmirmirmir

Ben kaçar kızlar yarın görüşürüz akşama kurstayım az yerim o yüzden inşallahhhhhhhh :)))))

evet kızlar
zaten reglim de bitti. iştahım kesildi hemen.
dünü saymıyorum. felaketti. elti beğenmeye gittim kendime. zaten sevgililer. ama sanırım olmayacak. bunun altında başka bişeyler var ama bakalım zaman gösterecek kaydirigubbakcemile
dün 13 saat yolculuk yaptık. canım çıktı mirmirmirmir

elti hemen teşhisi koymuş kaydirigubbakcemile3
beğenmedin mi eltini :roflol:

[ı]evet kızlar
Zaten reglim de bitti. Iştahım kesildi hemen.
Dünü saymıyorum. Felaketti. Elti beğenmeye gittim kendime. Zaten sevgililer. Ama sanırım olmayacak. Bunun altında başka bişeyler var ama bakalım zaman gösterecek kaydirigubbakcemile
dün 13 saat yolculuk yaptık. Canım çıktı mirmirmirmir
[/ı]

13 saat mi ? Ay ben hiç sevmem uzun yolculukları. Neden olmayacak kızın ailesi vermiyor mu kızı

SANA İYİ DERSLER REFFF AZ YE BAK BEKLİYORUM YARIN RAPORUNU NE YEDİĞİNİ İSTİYORUM. ( BEN KÖTÜ KOÇ )kötükedihüso

:korkudan yutkunan simili: :roflol::roflol:

Elİf canım sen ara ÖĞÜn yapmadın mı ?

yok canım yanımda bişey getirmemiştim
çantamdaki son bisküviyi de sabah yedim
1 paket form çubuk atçaktım çantama unuttum sabah
yarın havuç getircem bende
aşağıdan yani imalattan alıp yemekten hoşlanmıyorum

elti hemen teşhisi koymuş kaydirigubbakcemile3
beğenmedin mi eltini :roflol:

yok canım ya zaten önceden tanıyoruz biz kızı. gelir kalırdı :1shok:

13 saat mi ? Ay ben hiç sevmem uzun yolculukları. Neden olmayacak kızın ailesi vermiyor mu kızı

şimdi aslında çözemedim henüz. babası vermek istemiyormuş. bunlar daha önce birlikteyken kız ailesine anlattı. sonra kaynım kızı terketti :mymeka: sonra tekrar barıştılar. ya bundan dolayı babası güvenmiyor. yada kız bize oyun oynuyor :delphin:
çünkü insan babasının vereceği cevabı bilir. kız hiçbirşey bilmiyorum siz gelin diyor. gittik havamızı aldık :utangac:
sonra kız telefona çıkmadı 6 saat. babası olmaz demiş. ama kız siz yine gelin gidin diyor fisfisfis
buna ne can dayanır nede para :delphin:

yok canım ya zaten önceden tanıyoruz biz kızı. gelir kalırdı :1shok:

şimdi aslında çözemedim henüz. babası vermek istemiyormuş. bunlar daha önce birlikteyken kız ailesine anlattı. sonra kaynım kızı terketti :mymeka: sonra tekrar barıştılar. ya bundan dolayı babası güvenmiyor. yada kız bize oyun oynuyor :delphin:
çünkü insan babasının vereceği cevabı bilir. kız hiçbirşey bilmiyorum siz gelin diyor. gittik havamızı aldık :utangac:
sonra kız telefona çıkmadı 6 saat. babası olmaz demiş. ama kız siz yine gelin gidin diyor fisfisfis
buna ne can dayanır nede para :delphin:

13 saat yol git gel bi de masrafı ayrı üstüne
hayırlısı olsun inşallah haklarında

oy oy asüm gelmiş .... iyi bak seni diyet modunda gördüm . izinmizin diyodun ....

kaynına galince . iş karışıkmış ama bence kız karışık gibi ..

oy oy asüm gelmiş .... Iyi bak seni diyet modunda gördüm . Izinmizin diyodun ....

Kaynına galince . Iş karışıkmış ama bence kız karışık gibi ..

bencede aebenim kesinlikle kız karışık . Okadar zahmete yazık.

belki babası vermem dediği için kız gelir giderlerse babam ikna olur diye düşünüyodur
hemen suçlamayalım kızı da:)

evet kızlar öyle bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah
aebencim geçen hafta ve önceki hafta reglinde etkisiyle kilom aşırı fazla çıktı. ama geçen reglde bu kadar artmamıştı. bakayım eğer normale dönerse iznimi bitiririm. ama yine fazlaysa listedeki kiloya gelene kadar izinli sayarsınız artık.
aslında kilomu tartıda gördüğüm kadar artmış hissetmiyorum ama -tatlicadiarzu-
bu arada pilatese başladım bende. ebru şallıyı indirdim. cuma sabah 6:30 da kalktım ve yaptım. ama sonra bu iş girince araya devam edemedim. yarın sabahtan itibaren başlıyorum yine. karın kaslarım fena ağrıdı :teytey: süper bişey bu :sm_cool:

kızlar bediş gelmamemiş pc düzelmedi anlaşılan ...... neyse gelince not bırakayımda . analiz sayfasını hazırlasın .......

bide yeni kurallarımız . var tabi ......

geri sayfalarda kaldı tekrardan toparlayayım .......

6. TAKIMIN YENİ KURALLARI ......

CUMA SABAHI HERKES KENDİ KİLOSUNUN HESABINI YÜZDESİNİ YAPARAK BİLDİRİM YAPACAK ....

HER HAFTA SIRA KİMDEYSE . LİSTELERİ O HAZIRLIYCAK .(İŞİ VEYA MAZARETİ VARSA DİGER ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYCEK .)

3 GÜNDEN FAZLA MAZERETİ OLMADAN TAKIMA GİRMESSE .İLKİNDE UYARILACAK 2. DE TAKIMDAN ÇIKARILACAK ........

TAKIM OLARAK HERKES TAKIM ARKADAŞLARINDAN 1 İLE EŞLEŞİP BİRBİRİNE KOÇLUK YAPACAK ........

EVET KIZLAR BU KURALLARA İTİRAZ EDEN VARMI .....YA ŞİMDİ KONUŞŞUN YADA BİR DİYET SUSSUN .....:roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X