• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet kızlar ben listemi toptan yazayım.

sabah
1adet çikolata
1 adet haşlanmış yumurta
k.k. kadar beyaz peynir
2 dilim kızarmış kepek ekmek

ara
3 adet kuru kayısı
1 adet küçük muz

öğlen
4 yemek kaşığı sulu köfte
1 kepçe ezogelin çorbası
1 su bardağı yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
3 adet köfte
1 kase salata ( belki sonra 1 adet meyve yerim.)

ben geldim kızlarr okuldannnnn:=)))

herkesler nasıl umarım iyidirr biraz yatıcam ben çok yorgunum,uyumadan sizlere bi bakayım dedim.

ceylinim ben avcılarda gidiyorum spor salonuna avcılar sana biraz ters gelir sanırım fatihte oturuyordun sen yanlış hatırlamıyorsam.

evet canım haklısın biraz ters kalıyo bana malesef sağolasın yine de.

geçmiş olsun reffcim çok üzüldüm vede korktum geçen sene bize girmişti şerefsiz Allah fırsat vermsin inşallah

merhabalar kızlar ben geldim .......

tahmin ettigim gibi Hipoglisemi yanı takluk kan şekeri düşük .....ama insülinim hormonlar falan normal .....:Saruboceq:

ve şeker ve şekerli yemiycekmişim .... ve sıkı durun tam 1800kl. diyet verdi diyetisyen ve dr.....:1shok:aa ben bunla kilo alırım dedim dr. yok dedi 1 saate yürüyüş almassın .dedim ben daha düşük kl. diyet yapıyorum .

ilk önce dedi bu kl. diyete başlayıp kilo vermelisin zaten 4...5 ..kilo sonra veremessin o zaman bıraz daha düşürürüz dedi ..:uhm:dogru galiba biz birden sıkıp kiloyu hızla veriyoruz dahada sıkamadıgımız içim tıkanıp bi kiloda kalıyoruz ...:uhm:

bakalım 1 ay bu listeyi uygula sakın eksiltme veye aşma dedi . tabi önceligi şekeri normale getirmek ...

yanlız kızlar bu ay kilo verebilirmiyim bu listeyi uygularsam bilmiyorum . dr verirsin dedi ama .. 2 saatte bir ögünüm var . tam 5 ara ögün 3 ana ögün toplam 8 ögün ...:1shok:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar geçmişe şöyle bir göz atıp geldim

reficim çok üzüldüm canım Allah beterinden korusun,ne istiyolar bu kadar ya gündüz vakti pes valla..

kütocum şu yulaf gerçekten berbat nasıl seviyon gı:1shok:

ya herkesin koçu var şiirler şarkılar benim neyen yok:çok üzgünüm:

bende yediklerimi yazayım
sabah ıykk yulaf süt
ara yeşilçay
yeşil elma
akşam
patlıcan türlüsü
yoğurtlu semiz otu
bol yeşillik

gecede bi fincan yeşil çay daha te bukaakaydirigubbakcemile5

merhabalar kızlar ben geldim .......

tahmin ettigim gibi Hipoglisemi yanı takluk kan şekeri düşük .....ama insülinim falan normal .....:Saruboceq:

ve şeker ve şekerli yemiycekmişim .... ve sıkı durun tam 1800kl. diyet verdi diyetisyen ve dr.....:1shok:aa ben bunla kilo alırım dedim dr. yok dedi 1 saate yürüyüş almassın .dedim ben daha düşük kl. diyet yapıyorum .

ilk önce dedi bu kl. diyete başlayıp kilo vermelisin zaten 4...5 ..kilo sonra vermessin o zaman bıraz daha düşürürüz dedi ..:uhm:dogru galiba biz birden sıkıp kiloyu hızla veriyoruz dahada sıkamadıgımız içim tıkanıp bi kiloda kalıyoruz ...:uhm:

bakalım 1 ay bu listeyi uygula sakın eksiltme veye aşma dedi . tabi önceligi şekeri normale getirmek ...

yanlız kızlar bu ay kilo verebilirmiyim bu listeyi uygularsam bilmiyorum ... 2 saatte bir ögünüm var . tam 5 ara ögün 3 ana ögün toplam 8 ögün ...:1shok:

aebencim geçmiş olsun canım kötü çıkmamış şükürkaydirigubbakcemile5 diyete gelince gerçekten sık sık yiyince daha çabuk kilo veriyoruz inşallah verirsin cnm

aebencm önemli olan sağlığın sık sık beslenincede kilo almazsın zaten inşallah şekerin de bir an önce düzelir

aebencim geçmiş olsun canım kötü çıkmamış şükürkaydirigubbakcemile5 diyete gelince gerçekten sık sık yiyince daha çabuk kilo veriyoruz inşallah verirsin cnm

şükür o kadar kötü degil bu tokluk kan şekeri aslında çok kişide çıkarmışda dikkat edilmezmiş bende taktıgım için ortaya çıktı .....çok spor yapmak . uzun süre aç kalmak . düşük kl. diyetler yapmak vs vs . gibi sebeblerden olurmuş . dikkat edilmessa ileride şekere çevirile bilirmiş ....

yumukum sen tam okumadıgın için kaçırıyosun güzelim . koçunu kendin seçeçeksin . senden talep olmatınca tabi kimse koçluk yapmaz gülüm ....a.s

aebencm önemli olan sağlığın sık sık beslenincede kilo almazsın zaten inşallah şekerin de bir an önce düzelir
saggol özgem ..Şeniz.

saggol maytabım .......

dorammın ogluş hastalanmış ..... çokk geçmişler olsun aman ateşe dikkat . bu dondurma yokmu beninkiler yalvarıyo ama almıyorum . yasakladı bababamız ....

refim ne bu üzerinizdeki kara bulutlar gülüm ...... Allah beterinden saklasın ......

bediş analizler güzel olmuş ellerine saglık .....

Son düzenleme:
menümüde yazayım bari ...

1. armut 1 portakal ...

kavaltı ... 2 dl. tam ekmek . k.k peynir domates salatalık biber .....

öylen . 6. yaprak batırma 1 göfret 1 hanım eller 2 br. çay ..( yaprak sarmaya gitmiştim ya orda yedim )

akşam . 6. yaprak sarma . 1 tb. patlıcan .2dl ekmek .2 kaşık yogurt .

ve toplamda 2 saat yürüyüş .....

şu listeyi inceleyim .yarın başlıyorum . sabah yürüyüşlerinede .....hadi bismillah .....

akşam gerçekten tadımlık olaraktan 4-5 kaşık paça çorbası
3-4 kaşık karalahana ama sanırsamkalori bombasıydı
2 kaşık kadarda pırasa yedim ekmek yemedim
ama bayılmak üzereydim yemek çocuk gerçekten çok yoruldum bugün eşimaldı biraz akifide kafamı dinledimacık bugün bayraklarını açtı bu çocuk babası söyleniyodu az önce asilikmi yaptın sen bugün diye çorbasını yemedi meyvesini yemedi yoğurdunu yemedi sütünü içmedi beni emmedi kahvaltıyla kalakaldı şimdi muhallebi yiyo neysekimaşallah

ben fena gumledim ya suan tartıldım ve 78 79 :(((((( kesin 2 falan aldım ofyaaaa bugun sabah iyiydi akşam coştum gene

aebenım secvındım yolun basında önlemini aldın bak ne güzel doktorun dediklerinede uy o kadar okuyolar adamlar boşa deildir biz guvenmemekte ısarcıyız hala

akşam gerçekten tadımlık olaraktan 4-5 kaşık paça çorbası
3-4 kaşık karalahana ama sanırsamkalori bombasıydı
2 kaşık kadarda pırasa yedim ekmek yemedim
ama bayılmak üzereydim yemek çocuk gerçekten çok yoruldum bugün eşimaldı biraz akifide kafamı dinledimacık bugün bayraklarını açtı bu çocuk babası söyleniyodu az önce asilikmi yaptın sen bugün diye çorbasını yemedi meyvesini yemedi yoğurdunu yemedi sütünü içmedi beni emmedi kahvaltıyla kalakaldı şimdi muhallebi yiyo neysekimaşallah

oyy kızma annesi ona ya naz yapıyodur hem canı muhallebi istiyomuş bak sen corbayı güzel yapamasındır kesin ondan içmemiştirkaydirigubbakcemile3

kardeş takımıma.s.
bu hafta yarışmadan ayrılıyorum nihayet
cuma günü büyük ihtimalle online olamam
kütahyacım sonuç listelerini açıklarken falan arkadaşlara gereken yardımı yaparsın dimi canıma.s.
aeben sende varsın zatena.s.
gerçi kallistede sağolsun ilgilenirim dedi
arkadaşlarımda içinden çıkarda ola ki online olmada sıkıntı yaşarlarsa diye şeyettirdima.s.

kardeş takımıma.s.
bu hafta yarışmadan ayrılıyorum nihayet
cuma günü büyük ihtimalle online olamam
kütahyacım sonuç listelerini açıklarken falan arkadaşlara gereken yardımı yaparsın dimi canıma.s.
aeben sende varsın zatena.s.
gerçi kallistede sağolsun ilgilenirim dedi
arkadaşlarımda içinden çıkarda ola ki online olmada sıkıntı yaşarlarsa diye şeyettirdima.s.

merak etme canım yardım ederiz canım yardımcı olmaya calısırız

sen mezunmu oluyosun yoksaaa alkisalkisalkis

Back
X