İyi akşamlar çıtırlarımmm

Neslicim aramıza hoşgeldin o zaman bitanemmm ama düğer topiği de bırakma ne olur orası da bizim yuvamız ilk sayfadaki kuralları okuyuo kabul ettiysen listedesin bu hafta bitanemm şu anki kilonu ve hedefini yazarmısın canım kayıtlar için şu anki kilonla başlayacaksın cuma yarışmalarına bitanem
karatayda 2,5 öğünde yapabilirsin 3 öğünde 2 öğünde cnm tamamen senin yaşam biçiminle alakalı kahvaltıyı ben 10 da bitiriyorum spordan önce sadece kefir veya meyveli yoğurt tüketiyorum akşam da 7 den sonra yemiyorum cnm karatayın kitaplarını mutlaka almalısın alana kadar bu linkler sana yardımcı olur bitanemmm ben kafamdaki tüm soruların cevabını karatayda buldum
http://cloudpage.co/oneriler
https://tr-tr.facebook.com/ObezliktenKurtul
ayrıca kk da çok güzel karatay topicleri de var onlarıda inceleyebilirsin bitanemm düzenli menülerini paylaşmalısın bir de haftalık hedef belirliyoruz cuma gününe kadar o hedefi tutturamayan ceza olarak tüm takımları geziyor bu biraz esprili de oluyor
menüne gelince sabah gevrek dediğin simit sanırım susamlı olduğu için biraz cıs öğünlerinde mümkün olduğunca sağlıklı besinlerden doyuncaya kadar yemelisin bitanem aralar leptini bozduğu için kilo vermeyi engelliyor mümkün olduğunca ara yapmamaya çalış tatlım düzenli spora başlarsan harika olur ben sporsuz veremeyenlerdenim mesela bizim amacımız sağlıklı ve kalıcı kilo vermek o yüzden en sağlıklısı karatay tatlım
inşallah bitanem yarınki sınavlarınız da güzel geçer
afiyetolsun cnmmmm sınavların var spor yapmaya zamanın yokki hayırlısıyla atlat inş sınavlarını sonra devam edersin

menün süperr
hadi gözün aydın perihancım darısı yarına inşşş allah zihin açıklığı versin sizlere
Allah korusun dediği şeye bak tövbe tövbe

ama sağlık ihmale gelmez Gülaycımmm ihmal etme bence senin 3 tane miniğin var sana ihtiyacı olan bir an önce git kuzummm sen biyonik annesin maşallah ideallerin var eğer bu delilikse hepimiz deliyiz

akşam sadece leblebi olmamış kuzumm en azından çorba salata yeseydin semizotu mükemmel bir seçim omega 3 ümüzüde almışız

dondurma da yenmişşşş :131:

25 mekik cezan olsunmuuu sınavlardan sonra tabikiii

bitanemmm önemli olan misafirlerin olduğunda veya misafirliğe gittiğinde iradeni tutabilmek onların yanında yer gibi yap tadına bak gerisini mutfakta yok et yoksa yanmışız biz

hem de 2 dilimmm

neyseki sporun süperrr ama sadece bugün yediklerini yakmışsındır kuzumm:26: kahvaltı sonrası yoğurt harici olmamışşş kızmaca yokk

haftaya nesli sen ve ferideden bekliyorum bir atak kuzum sindi ve perihan bu hafta çok efor sarfetti onları biraz dinlendirelim dimiii

haftaya da inş ilk 3 teyizzz

Eylülcüm feride ve seni bu hafta sabit olmanıza rağmen listeye aldım canım listedeydiniz bencede çok yakıştı daimi olur inşşş kızlar süperdi bu hafta evet cnm az da olsa giderse ne ala gitmezse problem yok benim için sabahları meyveyi artırdığım için sanırım kefirle birlikte de tüketiyorum ona bağlıyorum ben ama özledim 6 ay yemedimmmm nerdeyse

*** 6. TAKIM 364 ETAP *** etap 1.si

anneyim_mutluyum( 80.6/ 78, 2/2, 4/% 2, 98) ( yeni üye hedef kilo 65 )
ayyuzlum0211 ( 85.6 /83, 5 /2, 10/ %2, 45) ( yeni üye hedef kilo 80 )
EYLÜL SILA ( 68.2 /68, 2 /0, 0/ %0, 0 ) ( yeni üye hedef kilo 60 )kilosu sabit
ferideei ( 78,5 /78, 5/0, 00 / %0, 00 ) ( yeni üye hedef kilo 70 )kilosu sabit
Sindi564 ( 83.8 /82.7 / 1.10/ % 1.31) ( yeni üye hedef kilo 75 )
6. Takım Ortalaması : %1.35
inş maşallahı yok kuzummmm kuğu gibi bir gelin olana dek burdasın tatlımmm
Kesinlikle hakkınızdı Perihancımmm Gülay Sindi ve sen harika iş çıkardınız

çok tşk ederiz Edacımmmm seni de tbrk ederim bitanemmm harika vermişsinnn cnmm

bence de müthişşşş

bacaklar arasındaki fark çok ilginç ama:44:
Sğrekli ilaçmı alacaklar böyle bitanemmm:44::44: tırnak yeme konusunda sana bir tavsiyem var benim kuzenimde tıurnaklarını yiyordu ne yaptıysak vazgeçiremedik pedagog elbise dolabını boşaltın oraya otursun ve 1 saat her gün tırnaklarını yemesini söyleyin dedi dolabun kapağıda kapanacak gerçi o orta 1 di seninkiler minik ama hakikaten uyguladı teyzem ve 1 hafta sonra bitti tırnak yeme olayı
çok şükür Sindicimmm iyi olmasına çok sevindimmm

damlasakızlı çikolatalı filan denedim ama kakuleli denememiştim deneyeyim bir

mırra içmiştim hiç sevmedim çok acııı

Cansın cannnn şirinemmmm

500 gr yaz Sindicim çünkü çok stres yapıyorsun bitanemm fazlası olursa ceza yok zatennn

yok doğru bakmışsın cnm ama listede yanlışlık varmış düzeltilince biz birinci olduk bitanemmm ağzından bal damlıyor yapsammı mankenlik