Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın doracığım tamam beraber yapalım sen ne zaman hazır hisedersen kendini söyle. bende tam anladım sayılmaz ama yapıcaz bakalım.

geçmiş olsun canım tabiki yaparım listeyi sen git doktora ihmel etme.

slm arkadaşlar
grubunuzda yer almak istiyorum.aeben arkadaşımız boş yer olduğunu belirtmiş.ne dersiniz???

yer alabilirsin tabiki 1 hafta deneme süren oluyor canım ne kadar çok paylaşımda bulunursan bizim için daha iyi olur.

yer alabilirsin tabiki 1 hafta deneme süren oluyor canım ne kadar çok paylaşımda bulunursan bizim için daha iyi olur.

teşekkür ederim.hoşbuldum diyebilirim o zaman.
yazın 9.takımda yer aldım.3 ay falan ordaydım sanırım.65 ile başlayıp 60 ile gruba veda ettim.şu an 59-60 arası gidip geliyorum.hedefim 55 olmak.eşim vardiyalı çalışıyor.eşimden ve kızımdan fırsat buldukça sizinleyim.bol paylaşımlar dilyorum.

günaydın semihacığım nasılsın. kendinden bahsedebilirmisin biraz. kaç kilosun vs...

selam bir geçmişi okuyup geliyorum bu arada dün ne yedim yazıyorum

domates peynir form

öğlen cornflakesss

akşam barbunya koooccamaaannn bir tabak salata

bu kadar:9

günaydın kızlar
yaa bir tek ben mi giremedim siteye :uhm: geçmiş çok uzun ve sizler yazışmışsınız sanki
bu arada ben site bugün de açılmaz diye eşofmanlarımla tartıldım sabah öylesine :1ninca:

günaydın semihacığım nasılsın. kendinden bahsedebilirmisin biraz. kaç kilosun vs...

teşekkür ediyorum nazlı iyiyim ben.aranızda dahada iyi olurum eminim.geçmişi okumaya çalışıyordum bende.
valla 3 yıllık evliyim.52 ile evlendim ama hep 55 kilo idealimdi bu kilom çok şaşmazdı.hamilelik doğumdu depresyondu 76 dan en son 64 e indim kendi becerilerimle.kafamçokkarıştısonra 9.takım yardımıyla 3 ayda 60 ile takımdan ayrıldım.hala aynı kilolardayım.hedefim tekrar 55 olmak.kendime çok fazla yemek düzeni oturtamamaktan şikayetçiyim.zamanı ve dengesi olmuyor genelde yediklerimin ve tatlıya hayır diyemiyorum ve şiddetli motivasyona ihtiyaç duyuyorum bu aralar.

6. TAKIM * *103 ETAP SONUÇLARI**

asibulut ( 57.5/)
dora ( 63.0 / )
aeben ( 67,0 /
kütahya ( 78.0 )
cceylin ( 60,5 / )
referans ( 75,5 / )
nazlıgüleç ( 59.4/ )
mmmf27 ( 64,0 / )
else (68.2 /)kendi isteği ile ayrıldı
yumukum ( 78,0 /)
ozgekrd ( 72.8 / 72.8 / 0.0 / % 0.00 )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( /743.9)

kızlar ben kendimi ekledim aslında inceldiğimi hissediyorum pantalonlardan falan ama anlamadım bende yaa kurufasülye barbunya yemeseydim keşke şişlik yaptı galiba:a015::a015: of ya oysa 71 li rakamları söyleyecektim:çok üzgünüm: haftaya sözzzzzzzz

özge kız sen bişey yememişsin ki :1shok:

neee yedim ya kısımmmmdelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla salata inanılmaz doyurucu yanına bir dilim ekmek almıştım onu bile yemedimmm

bu arada unutmadan form dediğim form çubuklardı aralarda da bir iki attım ağzınaa sırnaşık şeysırnaşık şey

sıkma canını özgeciğim. haftaya inşallah 71 li rakamları söylersin canım ama sen çok az yemek yiyiyorsun.

CANIM HOŞGELDİNNNNŞenizŞeniz

TAMAM TAMAM BİZ SENİ 54 YAPIP YOLLARIZ SEN HİÇ MERAK ETMEkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah birbirimizi burda bol bol motive edicez canım. hepimizin buna çok ihtiyacı var.

CANIM HOŞGELDİNNNNŞenizŞeniz

TAMAM TAMAM BİZ SENİ 54 YAPIP YOLLARIZ SEN HİÇ MERAK ETMEkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım.tamam anlaştık o zaman.merakla o günü bekleyeceğim...:roflol:

geçmişe bakıyorum. siz bayağı bayağı girebilmişsiniz yaww Çok üzgünüm çoook
bende kocaman bir yazı çıkıyordu site "kapanmadı! umarım" diye
siz nasıl girdiniz yaww
özgecim eşofmanlarla 58,5 çıktım. siz gelin yine beni aynı yazın delikafadulden

kahvaltımı yaptım az önce.kk peynir,2 zeytin,bir domates bu sabah ekmek yemedim.aradada bir elma yiyeceğim.
bu hafta düğünümüz var.az sonra çıkıcam evden.pazartesiye kadar giremem sanırım.annemlerde kalacağım çünkü.

afiyet olsun semihacığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…