Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

alkisalkisalkisalkisalkisalkis yürüyüş else...:1shok: kuzum iyimisin ...delikafaduldensırnaşık şey bak iyiki sormuşum son kararını ...hihoyyyt

kuzenim geldi bugün hadi dedim yürüyelim
4 gün bende, ben kendimi alıştırırım buarada yürüyüşe alkisalkisalkis

kuzenim geldi bugün hadi dedim yürüyelim
4 gün bende, ben kendimi alıştırırım buarada yürüyüşe alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis bu demek oluyomuki ayrılmıyorsun takımdan ....:jeyyar:

ay şimdi çok ayıp olur ayrılcam dedim dedim kaydirigubbakcemile3
ama kilo veremiyorum ben ya :çok üzgünüm:
delikafaduldenfisfisfisfisfisfis:1shok:naniknanik:roflol::roflol: else bak sana teklifim var . 1 hafta deneme haftası veriyorum sana ....naniknanik haftaya cumaya kilo verdin verdin veremedin ben atacam seni ....:roflol::dilcikar::dilcikar:alkisalkisalkis

canım veremiyormusun vermiyomusun .....

şu anadan itibaren sıkı yönetime alıyorum seni ve koçuna devrediyorum .....etin kemigin senin olsun yagım bizim ...( eritmek için ..)hehe ...

ilk işin güzelce karnını doyurmak olsun güzel az yaglı bol bir salata yap ..... bide mercimek çorba . oh 1 dl. ekmekle ...... geceyede acıkmazsın tok yatmassın . bide yatmadan 1 saat önce zorlada olsa 1 br. süt iç .... ohhhhhh...

canım benim sağol en iyisi başka bi arkadaş geç kalmadan başlar bari
ben sana birini önerebilirim mesela.gruplarda var mı bilmiyorum ama
70-79 grubunda nurayy var

canım benim sağol en iyisi başka bi arkadaş geç kalmadan başlar bari
ben sana birini önerebilirim mesela.gruplarda var mı bilmiyorum ama
70-79 grubunda nurayy var
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::mymeka::dilcikar:

:dilcikar::dilcikar::roflol::roflol:
ŞenizŞenizŞeniz:roflol::roflol:

seni çagırdıgımda başvuru linki açık degildi elifim . şimdi yerişmaya katılmak için bekleyenlere haksızlık olmasın ....a.s

a nazlım bu saatte burda .......

malesef ben çıkıyorum ...... katılmak isteyenlerin linkine not bıraktım kızlar gelen olursa haberiniz olsun .... bide asi denizde baş vurmuş . eski 8. takımdan . sonra gördüm .... ama neti yok bi süreligine .. ne yapalım hı ne desiniz .......

iyi akşamlar.....

6. TAKIM * *103 ETAP SONUÇLARI**

asibulut ( 57.5/)
dora ( 63.0 / )
aeben ( 67,0 /
kütahya ( 78.0 )
cceylin ( 60,5 / )
referans ( 75,5 / )
nazlıgüleç ( 59.4/ )
mmmf27 ( 64,0 / )
else (68.2 /)kendi isteği ile ayrıldı
yumukum ( 78,0 /)
ozgekrd ( 72.8 / )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( /743.9)

tamammı aebencim bide kilo bildiricekmi else bacımız çıktımı çıkmadımı son yazılardan bişey anlamadımki ben
çıkmasaydı kapışcaktık onna ama kaçtı işte korkak viva annatmıştır beni 57.x mevzuunu

vay bacım korkak morkak noluyoz :dilcikar:
cadııı hemen arkamdan sataşmalar falan , gaza mı getircen beni kaydirigubbakcemile3
57x mevzuu ne?

canlarım ben okulda oluyorum ama haftaya birşeyler yapmaya çalşcam artıkk

saol nazlım benm çok düşüncelisin...

else niye ayrılıyor ay iyice fransız kaldım size yaa okul yüzünden

canlarım ben okulda oluyorum ama haftaya birşeyler yapmaya çalşcam artıkk

saol nazlım benm çok düşüncelisin...

else niye ayrılıyor ay iyice fransız kaldım size yaa okul yüzünden

çünkü else tembel, tembel, tembel mirmirmirmir lülülülülülülülülülülülü

slm arkadaşlar
grubunuzda yer almak istiyorum.aeben arkadaşımız boş yer olduğunu belirtmiş.ne dersiniz???

herkes nerde ama ya niye girmiyosunuz??
hani herkes yediğini yazacaktı, koçlar denetlicekti

çok haklısın canım ama bu hafta nedense benim için çok can sıkıcı geçti. bir ara oğlumun hastalığı daha sonra benim net gitti. netim geldi kk gitti derken içimde sıkıntı oluştu giremedim. ama bu hafta birsorun olmaz inşallah bende buralarda olurum:lepi:

menülerine bayılıyorum hemşem yaa. hiç üşenmiyorsun vallaha.Şeniz

bende çok acıkıyorum aebenciğim ama cesaret edipte şu diyete birbaşllayamadım malesefffff:çok üzgünüm:
birde bu listeni hangi hastaneden aldın özelemi gittin bana biryazabilirmisin canımŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/4720-montignac-diyeti.html nazlı burayı bi oku az çok bir fikir edinirsin ... 10 gün bi dene sonuçta bişi kaybetmessin ....

nazlı senle birlikte bende başlayım bacım yoksa ben yeniden şişeceğimmm
sen bana yaz ama ne yidiğini içtiğini daha doğrusu tam anlayamadım bu 50 filan ne oluyor yaaaa

günaydın kızlar.
maytabcığım beni listenin en sonunna kara liste olarak alabilirsin canım. hesap yapamıyorum telim yanımda yok. bi zahmet yapıversene.Şeniz
kiloma 500 gr ekle canım. bu hafta eksi bakiye vereceğimi yazmıştım..
hem benim dengemin bozulması hem reğl olup tatlı ihtiyacım beni bu duruma getirdi.
çok üzgünüm kızlar.
ama ayın 22 sinde düğün var o güne kadarazmettim kilo vereceğimdelikafadulden
şu aldığımı 2 günde veririmde gerisi sorun iştekötükedihüso

kızlar çok kötüyüm gece gözümüzü kırpmadık şimdi de ateşleniyo sürekli ağlıyo randevu alıp dr götürcm zangır zngr titriyo ayaklarımda şimdi sallıyorum çok korkuyorum dua edin nolur
nazlıcım yapamıcam sen yapabilirmisin cnm lisreyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…