- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
alkisalkisalkisalkisalkisalkis yürüyüş else...:1shok: kuzum iyimisin ...delikafaduldensırnaşık şey bak iyiki sormuşum son kararını ...hihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkis bu demek oluyomuki ayrılmıyorsun takımdan ....:jeyyar:kuzenim geldi bugün hadi dedim yürüyelim
4 gün bende, ben kendimi alıştırırım buarada yürüyüşe alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis bu demek oluyomuki ayrılmıyorsun takımdan ....:jeyyar:
delikafaduldenfisfisfisfisfisfis:1shok:naniknanik:roflol::roflol: else bak sana teklifim var . 1 hafta deneme haftası veriyorum sana ....naniknanik haftaya cumaya kilo verdin verdin veremedin ben atacam seni ....:roflol::dilcikar::dilcikar:alkisalkisalkisay şimdi çok ayıp olur ayrılcam dedim dedim kaydirigubbakcemile3
ama kilo veremiyorum ben ya :çok üzgünüm:
delikafaduldenfisfisfisfisfisfis:1shok:naniknanik:roflol::roflol: else bak sana teklifim var . 1 hafta deneme haftası veriyorum sana ....naniknanik haftaya cumaya kilo verdin verdin veremedin ben atacam seni ....:roflol::dilcikar::dilcikar:alkisalkisalkis
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::mymeka::dilcikar:canım benim sağol en iyisi başka bi arkadaş geç kalmadan başlar bari
ben sana birini önerebilirim mesela.gruplarda var mı bilmiyorum ama
70-79 grubunda nurayy var
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::mymeka::dilcikar:
ŞenizŞenizŞeniz:roflol::roflol::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol:
6. TAKIM * *103 ETAP SONUÇLARI**
asibulut ( 57.5/)
dora ( 63.0 / )
aeben ( 67,0 /
kütahya ( 78.0 )
cceylin ( 60,5 / )
referans ( 75,5 / )
nazlıgüleç ( 59.4/ )
mmmf27 ( 64,0 / )
else (68.2 /)kendi isteği ile ayrıldı
yumukum ( 78,0 /)
ozgekrd ( 72.8 / )
6. TAKIM TOPLAM KİLO ( /743.9)
tamammı aebencim bide kilo bildiricekmi else bacımız çıktımı çıkmadımı son yazılardan bişey anlamadımki ben
çıkmasaydı kapışcaktık onna ama kaçtı işte korkak viva annatmıştır beni 57.x mevzuunu
AebencİĞİm kÜtocuĞumu geÇersek sıra ceylİnİme gelİyor. Ama ceylİnİn okulda olur onun yerİne ben yaparım canım. Evet aebencİĞİm ben İstİyorum yardımını Şeker ve Şekersİz gıdalardan uzak durabİlİr yardımlarını beklİyorum.
canlarım ben okulda oluyorum ama haftaya birşeyler yapmaya çalşcam artıkk
saol nazlım benm çok düşüncelisin...
else niye ayrılıyor ay iyice fransız kaldım size yaa okul yüzünden
herkes nerde ama ya niye girmiyosunuz??
hani herkes yediğini yazacaktı, koçlar denetlicekti
menülerine bayılıyorum hemşem yaa. hiç üşenmiyorsun vallaha.Şenizdünkü menümüde yazıp pilatese kaçayım .....
kavaltı
====
2 dl. ekmek .---çay--k.k. peynir -- 2 zeytın --sögüş .
Ara
=====
3 kuru kayısı . -- 1.b. süt .
öylen
====
1 dl. ekmek .-- 1 kase çorba ---1 kase cacık --tavuk sote ---
Ara
====
10 erik -- 1 b. süt .
ara
===
1 dl. ekmek .---k.k. peynir ---çy.b. süt .10 çilek .
akşam
=====
1 tabak ıspanak ---2kş. yogurt.--2 dl. ekmek .---ton .b salata .---
Ara .
==0
4 fındık çilek .. yatarkende . 1 çy.b. süt
bende çok acıkıyorum aebenciğim ama cesaret edipte şu diyete birbaşllayamadım malesefffff:çok üzgünüm:refim ogun site bozuktu sana ulaşamadım güzelim .... sen şeker yükleme testini bı yaptır . lütfen .. açlık toklukla belli olmuyo ben geçen sene yaptırdıgım bişi yok demişti halbuki aynı sorunlarım vardı . dr. gözdem kaçırmış . yükleme testi olayınca belli olmuyor ...... ve 2 saatte yeme işi sana göre sen çok acıkıyosun benım önceki halim gibi ....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/4720-montignac-diyeti.html nazlı burayı bi oku az çok bir fikir edinirsin ... 10 gün bi dene sonuçta bişi kaybetmessin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?