Ben geldim meleklerimmmmm

aman bir gittim pir gittim oruçluyken hafif tempoda olsa yürüyüş hakikaten zorluyor neyseki dizi heyecanlıydı 60 dk yürüyebildim son anlarda diloşun pozisyonundaydım

duş iftar derken hoppp annem ben sıkıldım dedi arkadaşını özlemiş onlar oruç tuttuğu için gelemiyorlar gün aşırı görmeye alışık tabiii tamam deidm hadi gidelim oraya gittik sohbet muhabbet ve bu saat oldu

boşver fazla muhattap olma onunla

patlasın sıkıntıdannn
oooo süper menüüü kuzummm napalım az kaldı ramazan sonraıs hep birlikte yaparız sıkma canını
sonunda nazarım değdi sana

1 lt komposto hemide şekerliiiii

ütü içini fena yaktı anlaşılan hiç kaçamak yapmamıştın afiyetolsun bitanemmm ceza yokkk
tşk ederim akrebimmmm

son anlarda emeklesemde yaptım şükür

hadi sen ne zaman başlıyorsun kuzumm
Eylülüm hiç korkulacak birşey yok ben yıllar önce oldum şimdi teknik dahada ilerledi ol kurtul bitanemm iyiki olmuşum

geçmiş olsun neslimmm ters bir hareket mi yaptın cnmmm :26: allah korusun sol bacağında ağrı varsa tehlikeli inş değildir bitanemm sne spor filan yapma bu ara güzelce dinlen cnm benim

ayrıca çok ince yastıkla yat
Gülayım reglsin diyemi tyyiyemedin hiçbirşey yememişsin bitanemm:26:
hiç utanma kuzumm 3 çocuk ev işi kolaymı ben de öyle hiç sevmediğim için kuzenlerden birini yakalayana kadar biriktiriyorumm

bencede makulll ip atlayamayanlar dans yapabilir veya başka bir tercih olabilir 30 dk olmak şartıyla hatta hep birlikte tibet yogasına başlasanız havalara uçarım 5 x 21 tekrar bile 12 dk sürüyor hey allahım neyseki sonunda farketmişsin cnmm biberiye çok arsız hemen büyüyor
ben şimid de lavanta ektim hem bahçeye hem saksıma mis gibi kokuyor

kesinlikle tazesi ve aktardaki arasındaki fark çok bariz
aynen cnm misafire birşey ikram edemeyince garip geliyor
iyiki makinalar var hakikaten rahatlığını geçtim sudan büyük tasarruf oluyor zamanda bize kalıyor

hamaratım diyorum ben benimkine
Sindim ben züccaciyeciden almıştım bitanemm mutlaka vardır ordada evet cnm eczaneden alıyorum ben getirtiyor sağolsun
ohooooo ben yabancı dizi hastasıyımmm çok seviyorum evet cnm altyazılı izliyorum ilk aklıma gelenleri yazayım
game of thrones
true blood
vampire diaries
the tudors
the borgias
reign
lost
spartacus
walking dead
fringe
white queen
the originals
da vincis demons
bunlar ilk aklıma gelenler bazılarında + 18 var cnm

fakat yıllar önce izleidğim bir kore dizisi varki hiç unutamam arada yine izleirm gerçek yaşam olması beni çok etkilemiştir adı one liter of tears ama ben her bölümünde ağladımmm

muhteşem hakikaten