• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar meleklerimmm bugün hayatımın en tuhaf gününü yaşadım diyebilirim sabah kahvaltı yaparken bitişik apartmandan feryat çığlık ağlama hemen fırladık 30 yıllık komşumuz rahmetli olmuş eşi perişan sonrasında çocukları geldi öğle namazında ebedi yerine intikal etti gelenlere hizmet helvası filan derken 3 gibi ordan çıktım bir baktım sokağa bayrak asılmış cenazenin bitişiğindeki apartmandada sünnet düğünü var hayat ne garip dedim şu an hala mahalle müzik sesiyle inliyor ne düğün bekler ne cenaze diye boşa dememişler ama sokakta düğün yapmanın kötü yanları bu sanırım düğün salonunda olsa cenaze evi de üzülmezdi bilemedim ne düşüneceğimi sünnet sahibi de çağırmış annem bir görün gel ayıp olur dedi önceden haberim yoktu ama gidemedim
yarında yemekli bir düğüne gitmem lazım bilmiyorum nasıl olacak :31::31:

spor yapmadığım gunler kacamak artıyor sanki kizlar. motive olamıyorum tam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bitanemm reglken spor yapman zor olur cnmcım ama sen süpe rbir kahvaltı yaparak 5 km koşmuş olabilirsin:34:

Kızlar menülerim düzensiz 2 gündür ama yarın süper bir menü olacak inşallah :12::12:

Sabah:
Köfte
Azıcık ucundan böldüm simit tereyağı sürüp yedim
Domates salatalık peynir zeytin ceviz

Gelin almaya gitmeden annem zorla yemek yedirdi açlıktan zafiyet geçireceksin diye :9::9:
Az ezogelin çorbası
Az hindi sote

Yine nikaha gitmeden ağzıma şu ülkerin bayram çikolataları varya ondan attı bir tane :37:

Akşam:
Bulgur pilavı
Az patlıcan yemeği annemin tabağından tırtıkladım :9:
Boll yoğurt
Domas salatalık

Spor:9 saat topuklu ayakkabıyla ayaktaydım sayılıyor muuu
Su:3 litre olur ayrıca şekersiz sütlü kahve

ah ahhh anneciğin tıkıştırıp duruyor demekkk:9: 9 saat topukluyla durduysan bravo prensesim eminim ayakların şişmiştir:50:

Kızlar düğündeyim
Menü yazayim
Sabah kkkahvalti
Öğle az bezelye pilav bi lokma gozleme
aksam düğünden dolayı yemek yemedim az çerez az karpuz kavun yedim gecistiriyom
Spor 35dk yürüme 20dk yüzme

hayat sana güzel neslim havuz sefaları düğünler düğünde pistten inme sakınnn:21::21::21:

Döktük döktük ama aynı zamanda bittim milet evlenip sefasını çekiyor bizse cefasını :9:
Tutmadı zaten süt sabah karnımın guruldamasına uyandım 8 de zaten 3 te ayaktaydım

Sabah çok az olmuş canım yumurtada ekle

Ohh benim içinde güneşlen şekerim bembeyazım ben :31:

Normal canım benim 1 hafta varken şişiyorum direk

akşam öğününü dün atladığın için sütün tutmaması normal prensesimmm :29:

kizlar nasilsiniz. moralim cok bozuldu hicbisey yokken tam 1 kilo fazla çıktım bu sabah dune gore. yaptigim tek sey fazladan 1 parca cikolataydi yani. regl olmama bir iki gün kaldi. bu sebeple 1 kilo sisme ihtimalim var mi sizce. cok üzüldüm :(

tamamen regleden dolayı 1 kilodan fazla şiştiğim olurdu benimde sakın moralini bozma reglin bitince normale döneceksin:29:

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz
Ben tatil modundan çıkamadım ancak uğradım şöyle bi geçmiş yaptım kaynatmissiniz. OH faturada eksileri tebrik ederim kilolar verilmis

Bu gün de sabah erkenden kalkıp sporumu yaptım ben 6.30 da kalkmaya bayılıyorum o saatte spor daha bi zevkli oluyor. Akşam sporu yapamam herhalde gene bakalım artık hafif bişiy secerim
Ayyuzlum iyi eğlenceler canim
Bende havuzbasindan yazıyorum size hepinize selamlar

sefan olsun neslimmmm d v,itaminini depoluyorsun bakıyorummm gerçi güneş koruyucusu kullanınca d vitaminini alamıyormuşuz:31:

günaydın 6. mıntıkanın güzelleri :16:
bayrama rağmen kilo verenler bile olmuş tebrik ederim böyle zamanlar sollama haftaları işte hem almadınız hemde verdiniz :46:

hoşgeldin şirinemmmmm:48::48:

ınsallah bende mezun olabılırım olsamda gıtmıycem burdan söz ama artık mezun olmak ıstıyorum:25::25:

bayram öncesı dolaptakı domates salatalık falan bıtırdık bayram donusu alısverıs yapamadım malesef yarın alıyımda baslıyım.yabben ekmeksız aylarca doydum ve cook guzel kılo verdım sımdı bı alıstım yedıkce yıyesım gelıyoo:20::20:galıba bagımlılık yaptıgı dogru sporada baslayayım buısolcak ınanıyorum detoksada baslıycam kesın olcak ınsallah

elbette olacaksın Eylülümmm:29::29: ama mezun olunca kaçmak yok tabikiii ekmeğe bir başladınmı öyle uzak dur cnm benim alışverişiniz yapmışsındır bugün nasılsa:29:

sabah istesem de yiyemiyorum kotu bisi galba düzelticem kaptanim :) iyi geceleer

mutlaka yemelisin kuzum zorla kendini hemd ekrallar gibi yapki oturduğun yerden spor yapmış ol böyle bir güzellik varmı:32::32:

İyi akşamlar meleklerimmm bugün hayatımın en tuhaf gününü yaşadım diyebilirim sabah kahvaltı yaparken bitişik apartmandan feryat çığlık ağlama hemen fırladık 30 yıllık komşumuz rahmetli olmuş eşi perişan sonrasında çocukları geldi öğle namazında ebedi yerine intikal etti gelenlere hizmet helvası filan derken 3 gibi ordan çıktım bir baktım sokağa bayrak asılmış cenazenin bitişiğindeki apartmandada sünnet düğünü var hayat ne garip dedim şu an hala mahalle müzik sesiyle inliyor ne düğün bekler ne cenaze diye boşa dememişler ama sokakta düğün yapmanın kötü yanları bu sanırım düğün salonunda olsa cenaze evi de üzülmezdi bilemedim ne düşüneceğimi sünnet sahibi de çağırmış annem bir görün gel ayıp olur dedi önceden haberim yoktu ama gidemedim

a aa cok guzel demissin kaptancim hayat cok tuhaf topragi bol olsun vefat eden kisinin. tanıyor muydun bari? :/
yemekli dugunler de tam bir dusman ya :))

a aa cok guzel demissin kaptancim hayat cok tuhaf topragi bol olsun vefat eden kisinin. tanıyor muydun bari? :/
yemekli dugunler de tam bir dusman ya :))

evet bitanemmm tanımazmıyım 30 yıllık komşumuzdu rahmetli :43::43: amin cnm mekanı cennet olsun inş zor günler geçiriyordu rabbim yanına aldı işte ben yemeğimi yerde giderim cnmm :34::34: hiç gideism yok ama düğün sahibi de çok sevdiğimiz bir aile dostu olunca mecbur gidilecek

evet bitanemmm tanımazmıyım 30 yıllık komşumuzdu rahmetli :43::43: amin cnm mekanı cennet olsun inş zor günler geçiriyordu rabbim yanına aldı işte ben yemeğimi yerde giderim cnmm :34::34: hiç gideism yok ama düğün sahibi de çok sevdiğimiz bir aile dostu olunca mecbur gidilecek

allah rahmet eylesin.
en iyisi tok gitmek öyle yerlere :)

372.etap
Eki Görüntüle 1203538 Eki Görüntüle 1203539 Eki Görüntüle 1203540

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Bayram 1, gün[/TD]
[TD]2, gün [/TD]
[TD]3.Gün[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:39::29:[/TD]
[TD]:39::46:[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD]:39::8:[/TD]
[TD]:39::20:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:10::39:[/TD]
[TD]:10::29:[/TD]
[TD]:10:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]:10::29:[/TD]
[TD]:56::46:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:56::21:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD]:56::44:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]:39::46:[/TD]
[TD]:125::46:[/TD]
[TD]:131::46:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemreq[/TD]
[TD]:53::39:[/TD]
[TD]:56::8:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1203534 Eki Görüntüle 1203532 Eki Görüntüle 1203533

günaydın kızlar ben bildirim yapayım korktuğum kadar olmadı çok mutluyum
gecen hafta 81
bu gün 81,5
3 gun dikkat etmeye çabaladım sonuç iyi valla 1 kilodan fazlavardı bayram bounca uzerimde hepsiinmiş :16::16::16:
500 gr nedir hemen gider :3:
geçen hafta 25 Temmuz Cuma : 52,3
bu hafta 1 Ağustos Cuma : 51,3

vay arkadaş gramajım hiç değişmiyor:44:
yalnız 2 gündür wc problemim var çıkamıyorum :18:
onunda etkisi vardır diye düşünüyorum ama:26:
neyse moral bozmak yok alıcaz bu maçı:47::47:
moral bozucak ne var canim cok guzel gitmis :nazar:
gecen cuma 54.7 idim simdi 54.1 olmusum.. kar kardir napalım

600 gram cok guzel hem de bayramda :nazar:

bu arada ayran detoksunu merak edenleer icin hemen tarif vereyim
bana eslik etmek isteyen olursa diye ben carsamba gunu baslicam kizlar yada sali mi yapsam sali yapayim evet
sali gunu baslicam kizlar:1:

malzemeler:
yogurt (ben kedim biraz koyu kivamli seviyorum sizde sevidiginiz sekilde yapabilirsiniz o nedenle olcusu size kalmis)
4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek
4 kasik bugday (bulgurda kullanilabilir)
isteyen salatalik, nane ve reyhan da ekleyebilir
tum malzemeler haslanir karistirilir ve iki saat arayla kaselerde yenir yani her kaseye iki kepce yada 1 bucuk yeterli kepcenin buyuklugune bagli sizde goz karari ayarlarsiniz artik..
once sabah guzel bi kahvalti yapilir normal karatay kahvaltisi olabilir mesela:
1 yada 2 haslanmis yumurta
peynir
bol sebze
zeytin
kahvalti en gec 10 da yapilmali ve iki saat sonra hazirladigimiz ayrani icicez..en gec 8 e kadar iki saat arayla bunu yicez butun gun..
iki gun yapiliyo sadece..ve iki gunde 2 kilo verenler bile var..

iste bu kadar kizlar
ya bu ayran detoksunu bir ben mi yapamadim ya ilk gunun aksaminda dayanamayip kebap yedim :1:
bakalim ben de gelecek hafta yaparim belki
menum
sabah tam bi kkk kahvaltısı
ara yoğurt şeeftali yoğurtlu semiz
akşam az badem az kıymalı bezelye ve blgur pilav az yoğurt
spor sabah 30 dk lesli ve plates
akşam 15dk yuzme
iyi menu bence afiyet olsun :56:
kalkar kalkmaz ılık limonlu su

SABAH
2 dilim karpuz
2 parmak kalınlığı keçi peyniri
3 adet ceviz

1 saat spor
(50 mekik-60 squat) ve daha bi sürü egzersiz))

spor sonrası yeşil çay

ÖĞLE
bir kase kelloggs special k kırmızı meyveli
içine 3-5 fındık ve 1 tatlı kaşığı bal eklendi
(başım döndüğünden bal koydum )

ARA ÖĞÜN
1 avuç badem 2 dilim karpuz

AKŞAM
yeşil fasulye akşamdan kalma :61::61:
bulgur pilavı
haydari

2 LT SU
spor cok guzel canim tebrikler biraz suyu artirip ara ogunleri de azaltsan cok daha hizli verirsin :34:
selam kızlar yarıs olmıycanı bıldıgım için bıldırım yapmadım bugun ama durum kötu zaten bayramda kıcı bası dagıttım sonuc 67.5 yanı artı 1.2:43::43::43:
tatlı fazla yemedım ama cook karpuz yedım ee bırazda cıkolata:20::20:okadar ıltıfat aldım benı aylardır görmeyen akrabalardan dıyet formulu bıle ıstedıler ona ragmen nasıl bogazımı tutamadım bılmem.kaynımda oturuyoduk aksamustu cay ve cekırdek getırdı eltım ben cekırdek aldım avucuma esım aa cekırdek yıyosun kıyamet kopcak sen agzına surmezdın dedı guldu oan dank ettı ama malesef son geceydı olan olmustu.ben karpuza dayanamıyorum eve bıle fazla almıyorum kendımı tutamadıgımdan cunkı en sevdıgım meyve.bayramdada cook ıkram ettıler kötu oldu:43::43:olan oldu toparlamaya calıscam ınsallah detoks dusunuyorum sındıyle baslarım heralde bıde spor tamamdır.banucum cok özur dılerım ama bugun spora baslayamadım cunkı cook halsızım bogazım siş aıle hekımıne gıttım antıbıyotık basladım bugun oyuzden halım yoktu yarın nolur bılemem ama söz pazartesı hem yuruyuslerıme dönucem hem pilatesıme hem ortak sporlarımızı yapıcam:54:
sen ne kilolar vermissin 1.2 kg den mi kurtulamiycan :13: bozma moralini
menum
sabah haslanmıs yumurta kasar zeytın 1dılım ekmek

öğlen 5 ızgarada köfte salata 1bardak ayran
aksam 7tane sarma bıraz karpuz

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak rezene

200mekık
aksamki karpuz disinda gayet iyi bence :56:
Menumu yazayim bende yatayim artik leptini kacirmamak lazim

Sabah:
Tereyagda yumurta
Domates salatalik zeytin peynir
Ceviz
Cok az ekmek

Kuaforden sonra vakit bulamadim kinada cerezlerden yedim ama leblebi ve kuru kayisidan :((

Simdi gelincede sut ictim 1 bardak.

Spor:2 saat yuruyus
Su:2 litre olmustur ayrica sut, ayran ve maden suyu

ohh kinaniz mi vardi tatlim ne guzel kurtlarini dokmussundur :21: menu de guzel
Selam kizlar biraz gec oldu menumu yazayim

sabah
5 zeytin
3 ceviz
peynir
yesil biber
maydanoz
sekersiz cay

oglen
1 kase kisir

aksam
4 izgara kofte
bol salata

az once tatli krizim tuttu bir parca bitter attim agzima. nolucak bu halim bilmem

su 2 bucuk litre ictim, hic spor da yapamadim agrilarimdan dolayi. :(

agrin varsa kendini zorlama canim :13: menu de guzelmis afiyet olsun

bitanemm reglken spor yapman zor olur cnmcım ama sen süpe rbir kahvaltı yaparak 5 km koşmuş olabilirsin:34:

ah ahhh anneciğin tıkıştırıp duruyor demekkk:9: 9 saat topukluyla durduysan bravo prensesim eminim ayakların şişmiştir:50:

hayat sana güzel neslim havuz sefaları düğünler düğünde pistten inme sakınnn:21::21::21:

akşam öğününü dün atladığın için sütün tutmaması normal prensesimmm :29:

tamamen regleden dolayı 1 kilodan fazla şiştiğim olurdu benimde sakın moralini bozma reglin bitince normale döneceksin:29:

sefan olsun neslimmmm d v,itaminini depoluyorsun bakıyorummm gerçi güneş koruyucusu kullanınca d vitaminini alamıyormuşuz:31:

hoşgeldin şirinemmmmm:48::48:

elbette olacaksın Eylülümmm:29::29: ama mezun olunca kaçmak yok tabikiii ekmeğe bir başladınmı öyle uzak dur cnm benim alışverişiniz yapmışsındır bugün nasılsa:29:

mutlaka yemelisin kuzum zorla kendini hemd ekrallar gibi yapki oturduğun yerden spor yapmış ol böyle bir güzellik varmı:32::32:

Başın sağolsun kaptanım çok zor bir durum benimde babanem dedem vefat edince bağıra bağıra mahalleyi ayağa kaldırmıştı.

Evet 9 saat ayakta şiştimm sırf 5 dakikalık nikah için :9:

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz
Ben tatil modundan çıkamadım ancak uğradım şöyle bi geçmiş yaptım kaynatmissiniz. OH faturada eksileri tebrik ederim kilolar verilmis

Bu gün de sabah erkenden kalkıp sporumu yaptım ben 6.30 da kalkmaya bayılıyorum o saatte spor daha bi zevkli oluyor. Akşam sporu yapamam herhalde gene bakalım artık hafif bişiy secerim
Ayyuzlum iyi eğlenceler canim
Bende havuzbasindan yazıyorum size hepinize selamlar

benim de canim havuz kenarinda guneslenmek istiyor banana yaaaaa :25:
zaten iyice beyaz peynire dondum
kizlar nasilsiniz. moralim cok bozuldu hicbisey yokken tam 1 kilo fazla çıktım bu sabah dune gore. yaptigim tek sey fazladan 1 parca cikolataydi yani. regl olmama bir iki gün kaldi. bu sebeple 1 kilo sisme ihtimalim var mi sizce. cok üzüldüm :(

regl oncesinde ve doneminde cok fark eder canim feci odem topluyoryz sonucta bozma moralini :13:
Kızlar düğündeyim
Menü yazayim
Sabah kkkahvalti
Öğle az bezelye pilav bi lokma gozleme
aksam düğünden dolayı yemek yemedim az çerez az karpuz kavun yedim gecistiriyom
Spor 35dk yürüme 20dk yüzme

pilavla gozleme beraber olmasaymis keske :31:
menumu de yazayım bari

sabah
1 haslanmis yumurta
1 kup beyaz peynir
5 zeytin
1 corba kasigi kisir
domates, maydanoz
sekersiz cay

öğlen
1seftali
1 sekersiz turk kahvesi

aksam
haslanmis tavuk
1 corba kasigi pilav
ayran

yine spor yok, 3 litre su

afiyet olsun :56:
Kızlar menülerim düzensiz 2 gündür ama yarın süper bir menü olacak inşallah :12::12:

Sabah:
Köfte
Azıcık ucundan böldüm simit tereyağı sürüp yedim
Domates salatalık peynir zeytin ceviz

Gelin almaya gitmeden annem zorla yemek yedirdi açlıktan zafiyet geçireceksin diye :9::9:
Az ezogelin çorbası
Az hindi sote

Yine nikaha gitmeden ağzıma şu ülkerin bayram çikolataları varya ondan attı bir tane :37:

Akşam:
Bulgur pilavı
Az patlıcan yemeği annemin tabağından tırtıkladım :9:
Boll yoğurt
Domas salatalık

Spor:9 saat topuklu ayakkabıyla ayaktaydım sayılıyor muuu
Su:3 litre olur ayrıca şekersiz sütlü kahve
o spor sayilmaz mi ya ne bicim kalori yakilir dugunlerde oyna et oraya buraya kos :16:
ay ben de dugun ozledim ne zamandir tanidik birinin dugunu olmadi dur eve donunce kuzenlerimi darliyim evlenin diye :9:

uzun suredir taninan birinin kim olursa olsun olumu cok etkiliyor kaptanim o hissi biliyorum
mekani cennet olsun ne diyelim

hoşgeldin bızdıkım:48: şükür evine kavuştun yolculuğun güzel geçmiştir umarım:16::16:

ayy hayir abla berbat bir yolculuktu yanimdaki kadin cocuguna tokat atip durdu :47: ben artik dayanamadim yahu kucucuk cocuk diye bana takti sana ne oluyor diye sagolsun arka taraftan bir kadin yer degistirmeyi onerdi de kurtuldum

benim de canim havuz kenarinda guneslenmek istiyor banana yaaaaa :25:
zaten iyice beyaz peynire dondum

regl oncesinde ve doneminde cok fark eder canim feci odem topluyoryz sonucta bozma moralini :13:

pilavla gozleme beraber olmasaymis keske :31:

afiyet olsun :56:

o spor sayilmaz mi ya ne bicim kalori yakilir dugunlerde oyna et oraya buraya kos :16:
ay ben de dugun ozledim ne zamandir tanidik birinin dugunu olmadi dur eve donunce kuzenlerimi darliyim evlenin diye :9:

uzun suredir taninan birinin kim olursa olsun olumu cok etkiliyor kaptanim o hissi biliyorum
mekani cennet olsun ne diyelim

Hoşgeldin canım benim :16: Bizde de hep 30 yaş üstü kalmıştı hepsi de bu sene evlendi gitti şu 8 ayda :9: Şimdi sıra ablamda artık

ya bu ayran detoksunu bir ben mi yapamadim ya ilk gunun aksaminda dayanamayip kebap yedim :1:
bakalim ben de gelecek hafta yaparim belki

iyi menu bence afiyet olsun :56:

spor cok guzel canim tebrikler biraz suyu artirip ara ogunleri de azaltsan cok daha hizli verirsin :34:

sen ne kilolar vermissin 1.2 kg den mi kurtulamiycan :13: bozma moralini

aksamki karpuz disinda gayet iyi bence :56:

ohh kinaniz mi vardi tatlim ne guzel kurtlarini dokmussundur :21: menu de guzel

agrin varsa kendini zorlama canim :13: menu de guzelmis afiyet olsun

Fırsat bulabildiğim kadar döktürdüm valla yakın akraba olunca oraya git buraya git yok çerez dağıt derken anca oldu :37:

ben de menumu yaziyim

Sabah
1 yumurtadan peynirli omlet 6 zeytin domates peynir ceviz 1 cb ye yakin

ara
1 magnum mininin yarisi :22: iyi alistim dondurmaya :22:

aksam
4 kofte 4 yk bulgur salata bir bardak salgam suyu

spor leslie 4 mile 100 mekik
su 3 lt 1 bardak yesilcay 2 sise madensuyu

aksami abrttim mi ya hep dondurma yuzunden oldu :25:

Hoşgeldin canım benim :16: Bizde de hep 30 yaş üstü kalmıştı hepsi de bu sene evlendi gitti şu 8 ayda :9: Şimdi sıra ablamda artık

Fırsat bulabildiğim kadar döktürdüm valla yakın akraba olunca oraya git buraya git yok çerez dağıt derken anca oldu :37:

ohh valla dugune doymussun desene :1:
ablanin dugunu yakin mi :21: bizde evlenmiyor kimse ya 30 yas ustu kuzenler de evlenmiyor sevgilileri de var dur hepsinin yuzune vurucam tek tek :10::9:

ohh valla dugune doymussun desene :1:
ablanin dugunu yakin mi :21: bizde evlenmiyor kimse ya 30 yas ustu kuzenler de evlenmiyor sevgilileri de var dur hepsinin yuzune vurucam tek tek :10::9:

Düğüne de kuaföre de doydum artık kuaför yüzü görmek istemiyorum :9: Ablamın daha çokk var. Bizimkiler 2 ayda sevgili olup 15 günde evleniyorlar :52:

Back
X