- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
gunaydin cnmkızlar günaydın ben bu sabah tartıldım detoks yapacağım için vallahi bayramın tüm kalıntılarıda gitmiş hatta eksideyim çok mutluyum.bu gün yeni işime başladım bismillah dedim.sabah evden çıkarken dolaptan ayran detoks çorbasını almayı unuttumgene niyet ettiğim gibi çarşambaya kaldı detoks artık.
ee kimseler gelmemiş ne var ne yok bakalım
aaa ne guzel cnm eksiler gorunmus tartida darisi benim basima insallah
saglik olsun artik yarin baslarsin sende cnm hazir eksi gormusken detokstan alacagin sonucu cok merak ediyorum
yeni isin de hayirli olsun cnm insallah sana bereket getirir ve huzurliu bir calisma ortamin olur insallh
gunaydin uykusuz annecikgunaydin kizlar. cok uykum var ya gozlerim yaniyo. ama cocuklarin hepsi ayaktaaaa![]()
ohhh iyi eglenceler sana ve fistiklara cnmsagol canım yarın kızlarımı denıze götürcem sözum var barı bende bı dalayımda rahatlayayım.ibrahım saracoglunun papatya kurunu yapıyorum ondanda fayda gördum bıde denızsuyunu denıyeyım
aaa nedeen goremedin ki acaba direk benim profile girip "iste ben" adli albumde fotolar:26: baska zaman denersin yine gormek istersen cnm nasilsa hep oradalarsindim fotoları göremedim pc den de baktım yok kız
çorba bamyalıymış malesef yapamadım canım hiç sevmem bamyayı ama tarifi anamdan ister yazarım
bu arada ben sabah tartıldım baya incelmişim çok mutluyum :)) ağzım kulaklarımda![]()
yaa evet cok tatli geliyo ogle uykusu ama kilo yapiyomus cnm yanlis bilmiyosam ama bi yarim saat kestirmekten zarar gelecegini sanmiyorumöğlen uykusu bildiğim kadarıyla faydalı
ama rejim ve yemek düzeni konusunda nasıl etkisi olur bilemedim
sizce bedeni zorlamasam mı ?
öğlenleri çok uykum geliyor![]()