Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar meleklerim de meleksiz kalmış takım hayırdır nerelerdesiniz:110::110:

anam kaptanım ben bu kuralı unutmusum ya...ilk sarı kartımı yedım hıc unutmıcam cok duygulandım:KK53: şaka bır kenara sımdık ne yapmam gerek bu sarı kartın ıptalı ıcın

bu sarı kartın silinmesi için takım içi ilk 3 e girmen lazım nurummm ilk ve son sarı kartın olur inş tatlım:KK15:

aaa o iğneler içilebiliyor mu ne sıklıkta içiliyor hani günlük mü aylık mı ha birde çocuklara da içirilebiliyor mu. ya ne çok soru soruyom ben offf.

evet bitanem z.yağına karıştırılıp içilebiliyor

http://woto.com/gida-takviyeleri burdan bakabilrisin kuzum sora sora öğreniyoruz cnm benimmm:KK60:

sabahtan beri yeni oturdum daha ve hemen buraya bir bakim dedim. akşam için mamalar hazırladım ve büyük ihtimalle bende zıkkımlanacam. sweetçim beni öldürmekte serbestsin canım

etme eyleme gülümmm ne olur nefsini köreltecek kadar tadımlık yemeye çalışşş:stop::stop: free takımın sana ihtiyacı var tekbaşıma bırakma beni:KK42::KK42:

Tünaydın meleklerimmmm :KK68::KK68: kaçamaksız huzur dolu bir haftasonu olsun hepimiz içinnn:KK76::KK76::KK76:

Dün söylemiştin kuzumm itirazın mı var yoksa:KK8::KK8::KK8:

Haftasonları biraz öyle oluyor kuzum gerçi mesaj kuralını kaldırdığımızdan bu yana bir düşüş var iyi etmedim sanırımmm:KK51::KK51: gerimi getirsek ne yapsak :KK22::KK22:

oruçken tüketme kuzumm susarsın ne de olsa:KK60:

Hoşgeldin feridemmm:KK74::KK74::KK74: hakikaten çok merak etmiştim seni sürekli girdim profiline ama hiç haber yoktu sağlık olsun kuzum dünyanın sonu değilki seneye tekrar girersin kpssye bu kez iyi hazırlanırsın cnm benim :KK19:bebiş konusunu rabbim ol dediği an olacak inş toparla kendini gel yine aramıza dertleşirsin motive olursun sadece diyet konusuna da değil kendini yalnız hissetme lütfen hepimiz yanındayız kuzumm :KK60:

cuma yediğin için oruç olduğun için ceza yok gülüm bir de son kiloların artık mezuniyet için toparlayacağına inanıyorum haftaiçi bitanemmm ayrıca farkındamısın bilmem olumlamalara başladın tıkır tıkır hızlandı yine kilo vermen:KK9::KK9:

Bak ya resmen isyana teşvik suçu var :KK4::KK4::KK4: denemeyin meleklerimmm hedefe 1 2 kilo kala ancak izin verebilirim ama şaka bir yana hakikaten ilginçmiş eskiden kek tencereleri vardı bilirmisiniz bilmem ocakta pişerdi altında kül olurdu onda pişen kekin lezzeti çok farklı olurdu:kk77:

Yok kaptanım ne itirazı :) sen ne diyorsan o :KK60: ilk sarı kartımı da almışım zaten.. Niye yavaşladım ben böyle hemen toparlanıp kendime gelmem lazım!! :mad::oops:

Bugünkü menümü de yazayım
Sabah 1 bardak süt, 1 yerli muz, badem
Akşam 1 lahmacun, çiğköfte, salata

Kaptanım ben dvit i damla olarak buldum, günde 5 damla yazıyor prospektüste öyle mi yapayım? Ben daha önce ampul kullanmmıştım dr haftada bir ampul demişti..

Yok kaptanım ne itirazı :) sen ne diyorsan o :KK60: ilk sarı kartımı da almışım zaten.. Niye yavaşladım ben böyle hemen toparlanıp kendime gelmem lazım!! :mad::oops:

Bugünkü menümü de yazayım
Sabah 1 bardak süt, 1 yerli muz, badem
Akşam 1 lahmacun, çiğköfte, salata

Kaptanım ben dvit i damla olarak buldum, günde 5 damla yazıyor prospektüste öyle mi yapayım? Ben daha önce ampul kullanmmıştım dr haftada bir ampul demişti..

Hoşgeldin gamzemm bitanemm vucut şimdi sen sağlıklı beslenme ve spora başladığın için ne olduğunu çözemedi bir süre tepki verir fakat aynı şekilde devam edersen kilolar tıkır tıkır gider emin ol sporunu da aksatmaman lazım tabiii

tatlım az önce de paylaşmıştım linki
http://woto.com/gida-takviyeleri

yetişkinler için 5 damla yetiyorsa oyle kulan o zaman bitanemm fakat ampul olarak kalçadan yaptırırsan d vit değerin hızlı yükselir ilk ay haftada bir ikinci ay 15 te bir sonraki aylarda ayda bir yaptırabilirsin

ben hala 15 te bir yaptırıyorum cnm toksik etkisi yok çünkü:KK76:

Hoşgeldin gamzemm bitanemm vucut şimdi sen sağlıklı beslenme ve spora başladığın için ne olduğunu çözemedi bir süre tepki verir fakat aynı şekilde devam edersen kilolar tıkır tıkır gider emin ol sporunu da aksatmaman lazım tabiii

tatlım az önce de paylaşmıştım linki
http://woto.com/gida-takviyeleri

yetişkinler için 5 damla yetiyorsa oyle kulan o zaman bitanemm fakat ampul olarak kalçadan yaptırırsan d vit değerin hızlı yükselir ilk ay haftada bir ikinci ay 15 te bir sonraki aylarda ayda bir yaptırabilirsin

ben hala 15 te bir yaptırıyorum cnm toksik etkisi yok çünkü:KK76:
İnşallah kaptanım :KK68: d vitamini için, sürekli kullanımda böbrek problemi olanlar kontrol ettirsin değerlerini diyor da ondan biraz tırstım :KK17: bu linkte de günde en az 40 damla diyor :KK57: ben az az kullanayım da nolur nolmaz :KK51: zaten haftaya insülin direnci için dr.a gideceğim kontrol zamanım geldi, dr.a sorarım bakalım o kaç damla diyecek o zamana kadar 5-10 damla içerim :KK6:

İnşallah kaptanım :KK68: d vitamini için, sürekli kullanımda böbrek problemi olanlar kontrol ettirsin değerlerini diyor da ondan biraz tırstım :KK17: bu linkte de günde en az 40 damla diyor :KK57: ben az az kullanayım da nolur nolmaz :KK51: zaten haftaya insülin direnci için dr.a gideceğim kontrol zamanım geldi, dr.a sorarım bakalım o kaç damla diyecek o zamana kadar 5-10 damla içerim :KK6:

Bugüne kadar d vit fazlasının bir zararı kanıtlanmadı gamzem peki sen doktoruna danış yine de tatlım için rahat olsun böylece :KK19:

Tamam kaptanım. Öyle de işte benim de hassas noktam, böbrek diyince bir adım geri atıyorum korkudan.. :oops:

Hayırdır Gamzem bu korkunun bir sebebi varmı ki o_O herhangi bir tehlike yoktur umarım korkmakta haklısın kuzum annemden biliyorum ne çektiğini:KK43: allah korusun arada biberiye çayı iç cnm benim:KK50: hem yağ yakıcı bir çay hem de böbrekler için çok faydalı kuzum:KK19:

Hayırdır Gamzem bu korkunun bir sebebi varmı ki o_O herhangi bir tehlike yoktur umarım korkmakta haklısın kuzum annemden biliyorum ne çektiğini:KK43: allah korusun arada biberiye çayı iç cnm benim:KK50: hem yağ yakıcı bir çay hem de böbrekler için çok faydalı kuzum:KK19:
Kaptanım, 14 yaşındayken nefrotik sendrom teşhisi kondu bana, 3 yıl kortizon tedavisi gördüm çok kilo aldım bir daha da veremedim.. Biberiye çayını sen söylemiştin haftada birkaç gün biberiye kalan günler de kiraz sapı, mısır püskülü içiyorum ;) Hala da tahlillerim normal değerlerde değil eskiye göre daha iyi tabi ama normal aralıklarda da değil ondan dikkat ediyorum kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Bir de nefroloğum gebeliğin riskli olduğunu söylemişti, öyle bir durumda devamlı gözlem altında tutmalıyız seni dedi.. Ben de o yüzden bebek için güzelce bir kilo vereyim de en azından o derdim olmasın istiyorum gerisi kısmet artık.. Allah kimseye vermesin kaptanım hastalık zor, annene de çok geçmiş olsun, rabbim hepimize sağlık versin :KK36:

Kaptanım, 14 yaşındayken nefrotik sendrom teşhisi kondu bana, 3 yıl kortizon tedavisi gördüm çok kilo aldım bir daha da veremedim.. Biberiye çayını sen söylemiştin haftada birkaç gün biberiye kalan günler de kiraz sapı, mısır püskülü içiyorum :KK66: Hala da tahlillerim normal değerlerde değil eskiye göre daha iyi tabi ama normal aralıklarda da değil ondan dikkat ediyorum kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Bir de nefroloğum gebeliğin riskli olduğunu söylemişti, öyle bir durumda devamlı gözlem altında tutmalıyız seni dedi.. Ben de o yüzden bebek için güzelce bir kilo vereyim de en azından o derdim olmasın istiyorum gerisi kısmet artık.. Allah kimseye vermesin kaptanım hastalık zor, annene de çok geçmiş olsun, rabbim hepimize sağlık versin :KK36:

Çok geçmiş olsun canım benimmm bilmiyordum hepimiz birşeyler sonucu kilo aldık durduk yere almadıkki :KK19: inş sağlıkla hedef kilona ulaşırsın ve sonra da gelip teyze oluyorsunuz dersin:KK71::KK71: bize bitanemm:D:KK28: hastalığın her türlüsü zor bitanem rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşşş:KK68:Tşkler bitanemm annem için bugünümüze şükür diyoruz artık :KK51:

Çok geçmiş olsun canım benimmm bilmiyordum hepimiz birşeyler sonucu kilo aldık durduk yere almadıkki :KK19: inş sağlıkla hedef kilona ulaşırsın ve sonra da gelip teyze oluyorsunuz dersin:KK71::KK71: bize bitanemm:D:KK28: hastalığın her türlüsü zor bitanem rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşşş:KK68:Tşkler bitanemm annem için bugünümüze şükür diyoruz artık :KK51:
İnşallah kaptancığım çoook teşekkürler inşallah o günleri de görürüz :KK68: amin kaptanım inşallah daha da güzel günleriniz olur anneciğinle :KK60:

Haftasonu olduğundan enişteler gezdiriyor sanırım kuzum :KK55::KK51: damat seni niye gezdirmiyor bakimmm:KK31:
:KK48: sorma kaptanım kucağından bilgisayarı düşmüyor hafta içi sonu hiç fark etmiyor işkolik benim kocacım :KK12: ben de bir yanda bilgisayar, bir elimde karatay teyzemin kitabı takılıyorum napayım :KK76:

d5vsn.jpg

Sağlık ve huzur dolu güzel bir pazar diliyorum meleklerimm:KK68::KK68:

Back
X