Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Heey selam herkese. İşten güçten fırsat bulup yazamadım. Dün akşam 1 kutu dondurma yiyince bugün dengelemek istedim. Sıfır şeker ve sıfıra yakın karb ile.

Sabah 10. Da : Airfry da biber , omlet ve labne
Akşam :16.20 ızgara levrek

Eliptiğim p tesi yapılacak sanırım. Spor yok bugün
Chocolita Chocolita
Afiyet olsun menü güzel bir kutu dondurmayı nasıl yedin kaç gram 🤔😂

Bu hafta egzersize ağırlık verdim ins pazartesi karşılığını alırım çokta acikiyorum 😥
Canım bende çok acikiyordum bir dönem sonra tahlil yaptırdım insülin direncim çok yüksek çıktı . 3-6 ay arası ilaç kullandim şuan iştahım daha kontrollü

İyi akşamlar kızlar🩷

Kahvaltim
1000080368.webp

Ara öğün
1 şekersiz latte
1 dilim ananas
2 ceviz

Akşam yemeği
Şehriye çorbası
Salata
1 porsiyon kuskus salata

Şu boooolca
Oturma odamu baştan Aşağı temizledim. Bugünkü sporum bu oldu. Yarın misafirim var çay saati inşallah çok diyeti bozmam 🙈
Kahvaltıyı atlayacağım
Chocolita Chocolita

Larpuzun tamamını yemediysen bişey olmaz 😂
🤣🤣Yok yiyemem imkansız bi kase kadar yada fazla ayak üstü yedim 🫣

Canım bende çok acikiyordum bir dönem sonra tahlil yaptırdım insülin direncim çok yüksek çıktı . 3-6 ay arası ilaç kullandim şuan iştahım daha kontrollü
Evet insülin direnci var maalesef
Diyetisyenim kilo veremesen ilaç kullan derdim demişti ama verebiliyorsun kilo verdikce direnç kırılır dedi bide akşam yemeği sonrası uykum geliyor 😐

İyi akşamlar kızlar🩷

Kahvaltim Eki Görüntüle 3627218

Ara öğün
1 şekersiz latte
1 dilim ananas
2 ceviz

Akşam yemeği
Şehriye çorbası
Salata
1 porsiyon kuskus salata

Şu boooolca
Oturma odamu baştan Aşağı temizledim. Bugünkü sporum bu oldu. Yarın misafirim var çay saati inşallah çok diyeti bozmam 🙈
Kahvaltıyı atlayacağım
Chocolita Chocolita
Afiyet olsun 😊
Yarın için tabagina kontrollü alsan ben yapamıyorum ama sen yaparsın 🫣

🤣🤣Yok yiyemem imkansız bi kase kadar yada fazla ayak üstü yedim 🫣

Evet insülin direnci var maalesef
Diyetisyenim kilo veremesen ilaç kullan derdim demişti ama verebiliyorsun kilo verdikce direnç kırılır dedi bide akşam yemeği sonrası uykum geliyor 😐
İnsülin direncini ilaçsız kırmak çok zor bence bir doktorunla görüş mutlaka ilaç veriyorlar ona. Verilen ilaç kilo vermeyi de kolaylastiriyor

Benim de en büyük sıkıntım misafir. Yemesen sürekli diyettesin diyorlar. Yesem vijdanım sızlıyor. Çok zor bir durum.
Aç değilim diyebilirsin. Bunu böyle söylemek diyette de işe yarar. Sinyali yollamış olursun. Dediğin gibi Diyetteyim deyince herkesin odağında oluyorsun. Kilo verdin veremedin sürekli aynı muhabbet. En iyisi hiç söz etmemek. Zayıflayınca görüp sen zayıflamışsın nasıl yaptın derlerse o zaman rahat rahat konuşuruz
Bu hafta egzersize ağırlık verdim ins pazartesi karşılığını alırım çokta acikiyorum 😥
Alırsın inşallah canım. Açlık iyidir bak alıştıkça o hafif hissi seveceksin. Ne zaman aç uyusam çok mutlu oluyorum

6.000 adım attım
Ama diyet dışıyım. Sabah peyniri abarttım 2 dilim. 1 Dilim ekmek. 1 kase karpuz.
Çorba.
Sonrası diyet dışı. Regl olmak üzereyim iştahım açıldı biraz. Dengelerim

Back
X