- 2 Temmuz 2024
- 3.576
- 6.138
- 78
- 27
Larpuzun tamamını yemediysen bişey olmaz20dk önce karpuz yedimsağlıklı kaçamak oldu en azından diye düşünüyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Larpuzun tamamını yemediysen bişey olmaz20dk önce karpuz yedimsağlıklı kaçamak oldu en azından diye düşünüyorum
![]()
Afiyet olsun menü güzel bir kutu dondurmayı nasıl yedin kaç gramHeey selam herkese. İşten güçten fırsat bulup yazamadım. Dün akşam 1 kutu dondurma yiyince bugün dengelemek istedim. Sıfır şeker ve sıfıra yakın karb ile.
Sabah 10. Da : Airfry da biber , omlet ve labne
Akşam :16.20 ızgara levrek
Eliptiğim p tesi yapılacak sanırım. Spor yok bugün
Chocolita
Canım bende çok acikiyordum bir dönem sonra tahlil yaptırdım insülin direncim çok yüksek çıktı . 3-6 ay arası ilaç kullandim şuan iştahım daha kontrollüBu hafta egzersize ağırlık verdim ins pazartesi karşılığını alırım çokta acikiyorum![]()
Larpuzun tamamını yemediysen bişey olmaz![]()
Evet insülin direnci var maalesefCanım bende çok acikiyordum bir dönem sonra tahlil yaptırdım insülin direncim çok yüksek çıktı . 3-6 ay arası ilaç kullandim şuan iştahım daha kontrollü
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Kahvaltim Eki Görüntüle 3627218
Ara öğün
1 şekersiz latte
1 dilim ananas
2 ceviz
Akşam yemeği
Şehriye çorbası
Salata
1 porsiyon kuskus salata
Şu boooolca
Oturma odamu baştan Aşağı temizledim. Bugünkü sporum bu oldu. Yarın misafirim var çay saati inşallah çok diyeti bozmam
Kahvaltıyı atlayacağım
Chocolita
İnsülin direncini ilaçsız kırmak çok zor bence bir doktorunla görüş mutlaka ilaç veriyorlar ona. Verilen ilaç kilo vermeyi de kolaylastiriyorYok yiyemem imkansız bi kase kadar yada fazla ayak üstü yedim
Evet insülin direnci var maalesef
Diyetisyenim kilo veremesen ilaç kullan derdim demişti ama verebiliyorsun kilo verdikce direnç kırılır dedi bide akşam yemeği sonrası uykum geliyor![]()
Teşekkür ederim ev sahibiyim aslinda çok aşırıya kaçmam ama ye ye darlamalar çok oluyor tatlı çok yapmıyorum daha çok salata tarzı yapacağımAfiyet olsun
Yarın için tabagina kontrollü alsan ben yapamıyorum ama sen yaparsın![]()
Aç değilim diyebilirsin. Bunu böyle söylemek diyette de işe yarar. Sinyali yollamış olursun. Dediğin gibi Diyetteyim deyince herkesin odağında oluyorsun. Kilo verdin veremedin sürekli aynı muhabbet. En iyisi hiç söz etmemek. Zayıflayınca görüp sen zayıflamışsın nasıl yaptın derlerse o zaman rahat rahat konuşuruzBenim de en büyük sıkıntım misafir. Yemesen sürekli diyettesin diyorlar. Yesem vijdanım sızlıyor. Çok zor bir durum.
Alırsın inşallah canım. Açlık iyidir bak alıştıkça o hafif hissi seveceksin. Ne zaman aç uyusam çok mutlu oluyorumBu hafta egzersize ağırlık verdim ins pazartesi karşılığını alırım çokta acikiyorum![]()
Ay bilmiyorum, şu baklavalı dondurmadan hem deAfiyet olsun menü güzel bir kutu dondurmayı nasıl yedin kaç gram![]()
Hiç sorun etme. Dengelersin6.000 adım attım
Ama diyet dışıyım. Sabah peyniri abarttım 2 dilim. 1 Dilim ekmek. 1 kase karpuz.
Çorba.
Sonrası diyet dışı. Regl olmak üzereyim iştahım açıldı biraz. Dengelerim