Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben geldimmmmmmmmmm:KK76:
Kac hafta forumdan ayrı kaldım vallaaaaaa
Gec olmadan menümü paylaşayımmmm
Sabah:kk kahvaltı
Ara:3 bardak ayran
Akşam:1 tabak et sote,3-4 tane yeşil biber,1 dölümü dolu kase yoğurtttt
Spor:çamaşırdan ev temizliğinden yapamadımmm
Su:2 lt dahada içiyorummmEn Büyük KK

389.Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
HEDEF Listesi

eylul sıla---- 60,9-------------------->60
makres---65,0-------------------------->64,4
BayılanBayılana----95,4-------------------------->
rengarenknesli ---76,4 ------------------------->
senasevval----50,5----------------------------->
Sindi564----81,2------------------->
Ahbirkingcharlesımolsa----78,5------------------------->77.9
Aslı----91,7----------------->
Yenibirben----82,8------------------------->
Bulutummm30---83,1 ------------------------->82,5
winstonlight--------- ------------------------>76

EVVEET MELEKLERIM BU HAFTADA BITTI GELSIN YENI HEDEFLER:D:D
cl02-cheerleader-cheerleading-cheerleading-competition-smiley-emoticon-000478-large.gif

Cokmu oldu acaba:KK57:
Ama eylülüm ben82.8 değilim ki :KK57:82 çıktım kuzum

***6.Takım 388. ETAP ***

TAKIM İLK ÜÇ LİSTESİ

1.eylul sıla (61,8/ 60,9 /0,9 /%1,46 ) :nazar::nazar::nazar:

2.makres76 (65,5/65,0 /0,5 /% 0,76) :KK60::KK60:
3.A1S2L3I4 (93 /91,7 /1,3 /%0,7 ) :KK9::KK9::KK9:

Yanlislikmi var bu listede canim benmi öyle anladim ben 93 kilo oldugum icinmi 3. Oldum cunki ben bu hafta 1.200 gr verdim aydinlatirsaniz sevinirim :KK39:

Ödevin var yani :KK53: Tamam kolay gelsin, afiyet olsun şimdiden.
Ben de camdan kafamı çıkarıp aval aval biraz bakıp, hava tahmin raporu çıkarıp ona göre pazara gideyim yağmur yoksa.

Herkese keyifli bir cuma diliyorum :cool:

Slm gizem hosgeldin aramiza sen ne tatlisin öyle :p:KK37:
tum dileklerinin gerceklesmesini dilerim :anneadayı:

Bugun ki menüm :kk77:

Sabah : 1 kase corba, 1 fincan yesil cay

öğlen : 1 lahmacun ,1 ayran, bol salata

Aksam : 1 tabak yesil mercimek yemeği, yogurtlu sarimsakli pazi haslama

Çayın yaninda 1 avuc findik

3 lt. Su ,60 dak yürüyüş :KK6::KK50:,2 fincan yesil çay

Slm gizem hosgeldin aramiza sen ne tatlisin öyle :p:KK37:
tum dileklerinin gerceklesmesini dilerim :anneadayı:
Teşekkür ederim, siz de yenisiniz galiba siz de hoşgelmişsiniz.
Ay ne aristokrat kibarlığım tuttu gene, siz de siz diye kaç tane siz yazmışım :KK53:

Amin cümlemizin dilekleri hayırlı bir şekilde kabul olur inşallah.

Aşagida kalmam yaniiii​

Sizi pek bir yiğit, yağız gördüm Nesli Hanım. :KK53:
Neler yiyor, neler içiyorsunuz bilmem ama ben üzerinize afiyet çok protein ağırlıklı besleniyorum, az yiyor, bir de evde gizli gizli antin kuntin egzersizler yapıyorum. Bir de hem buzdolabında hem çantamda su listesi taşıyorum, ağzıma gökten yağmur damlası düşse, onun bile hesabını yapıp bol bol su içiyorum. Hani sonra haftaya cuma "hay Allah bu dobiş nasıl bana bu ka' fark attı, neden Allahım neden?" falan diye yüz üstü yatağa üzülmemeniz için küçük tüyolar vereyim
dedim. :KK53:

O kadar da anlayışlı, sevecen, çok tatlı bir dobişimdir :KK45:

Neler yiyor, neler içiyorsunuz bilmem ama ben üzerinize afiyet çok protein ağırlıklı besleniyorum, az yiyor, bir de evde gizli gizli antin kuntin egzersizler yapıyorum. Bir de hem buzdolabında hem çantamda su listesi taşıyorum, ağzıma gökten yağmur damlası düşse, onun bile hesabını yapıp bol bol su içiyorum. Hani sonra haftaya cuma "hay Allah bu dobiş nasıl bana bu ka' fark attı, neden Allahım neden?" falan diye yüz üstü yatağa üzülmemeniz için küçük tüyolar vereyim

Tiyolar icin tesekkurler cnm. Ben kacamak krelicesiyim bazen kendimi tutamam yerim. Koruyucu tip meraklisi organik yasama gonul vermis mandra flozofu kadar olmasada dogal hayattan yanayim. Yani karsi oldugum pek cok durum var. Zamanla tanir anlarsin. Biraz takip edeceksin rakibeni gari.Ha bide aptal insana tahammulum yoktur akilli konuskan espirili herkesi kucaklarim. Ha tekrar bide mesafeden hoslanmam sen demeyi tercih ederim ;)

SmE="RengarenkNesli, post: 37900723, member: 565913"]eylülsıla ve aslı nazarlıksınız wallahi :nazar::nazar::KK60::KK60::KK60::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:
Sagol neslim nazar etme nolur kacamakbyapma seninde olur:rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]
Gülü kacamak deyince o_Oo_O

Yuppii birinciyimm
:KK76::KK76: bid3 ben otursam liste basina postu bi sercem kladiramacaksiniz heee
Eşleşmeler teklifim su
kilolari yakinlari bazladim
bulut ve zeyno
asli ve nur
gamze ve sindi
nesli ve winston
makre ve eylul
sena ve kaptan swettt
Oylama yapin kabul mu liste
600
Sağol neslimm hedef 400gr mis ama kaptan enaz 600 demişti:)
Korktum ben direnç basladi bende
allaaa jetfadilim sen beni gececeksin hizli basladin döndün listeleré

Slm meleklerim iyi akşamlar hepinize:KK15::KK15::KK15: sabah 5 te kalkmıştım hastane faslından sonra öğlen burdan çıkıp biraz şekerleme yapim dedim 16,47 de tel sesiyle uyandım annem seslenmiş duyan kim
baktım saat 16,47 hava da kararmak üzere uyku sersemi ben zannediyorum sabah beşe geliyor salona geldim hayırdır anne sabah sabah ne oldu bişey mi var rahatsızlandın mı yoksa demezmiyim:KK23::KK23:annem kahkahayı patllattı kızım akşam oldu o yüzden seslendim :oops::oops:resmen nevrim dönmüş akşamı sabah sanıyorum:confused::confused: neyse spor faslı yemek faslı sonrası komşumuz torunları durmayınca bana getirmiş biraz onlarla oynadık uyku saatleri gelince attım kendimi hemen buraya:D:D

Hedefim ekmegi azaltıp aldığım 600 gr mı vermek...buraya geldiğim ilk günü kilom olan 82,5
Allah ım sinirden gülüyorum yaaa
Gıdık mıdık istemiyorum :)

600 gr dan daha çok vermelisin tatlım çünkü takıma geliş kilon 82,5 üstelik iki hafta geçmiş olacak ve sen tekrar 82,5 ile takım listesine girersen garip olur kuzum:KK22::KK22: spora yükleneceğiz bu hafta :KK19:

388.Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
HEDEF Listesi

eylul sıla---- 61,3-------------------->60,9 :KK9::KK9:
makres---65,1-------------------------->65,0 :KK9::KK9:
BayılanBayılana----95-------------------------->95,4 :KK11:
neslihank4 ---75,7 ------------------------->76,4 :KK11:
senasevval----50,4----------------------------->50,5 :KK9::KK9:
Sindi564----81------------------->81,2 :KK11:
Gamze----78,1------------------------->78,5 :KK11:
Ayyüzlüm---- 79 ----------------->
Aslı----91,8----------------->91,7 :KK9::KK9:
Bulutum----81,7-------------------->
cl02-cheerleader-cheerleading-cheerleading-competition-smiley-emoticon-000478-large.gif

***6.Takım 388. ETAP ***

TAKIM İLK ÜÇ LİSTESİ

1.eylul sıla (61,8/ 60,9 /0,9 /%1,46 ) :nazar::nazar::nazar:

2.makres76 (65,5/65,0 /0,5 /% 0,76) :KK60::KK60:
3.A1S2L3I4 (93 /91,7 /1,3 /%0,7 ) :KK9::KK9::KK9:

Ellerine sağlık kuzum listeler harika olmuş çanta yiyenler artmış bu hafta :KK75::KK75: bu hafta bütün kaçamaklar iptal ona göre :KK28::KK28:

gozun mu kuculdu hahaha kaptanım operım o gozlerden:KK60::KK19:

ay sormaaa bırak gözümü beynim uyku moduna bile girmiş :KK23::KK23:

Günaydın pro üye olan hanımım, inekleri sağdım, tezekleri topladım. Azıcık internete gireyim, sonra fukaralıktan çalışmaya devam :KK53:

Ben 2 sene önce bıraktım sigarayı. 3. grupta yarışırken oradan bir arkadaş sigarayı bırakmaya karar vermişti, kendisi bir de 48 kiloya inmeye çalışıyor diye ona çok hasetleniyordum, dedim kendime "kızım Winston, 1.80 boy ile sittin sene 48 kilo olamazsın ama sen ondan önce sigarayı bırakabilirsin" :KK53: ha bu arada dışarda böyle çok hırslı, azimli , kıskanç ne bileyim aklına koyduğunu yapan görülüyorsam kesinlikle değilim. Yay burcuyum. Ver yiyeyim, gezdir gezeyim, ört uyuyayım. Öyle birini kıskanmaya bile harcayacak extra bir enerjim yok. Tam ağustos böceği gibi keyif insanıyım. Ama arada böyle antin kuntin şeylerde hırs yapıyorum niyeyse. Neyse kızlar, geçen aylarda bir topiğe yazmıştım 2 sayfa şimdi üşendim, bir ara copy paste yaparım; bir ilaç aldım 50 liraya, o ilaçla fakir şansı hem ben, hem eşim, hem babam sigarayı bıraktı :KK53:
2 yıldır da çok şükür temizim :KK45: Nick de 4 yıl önce falan üye olduğumda, çok yaratıcı olduğumdan ne olsa nickim diye düşünürken koltuktaki sigaradan yola çıkıp konulmuştu, sonra öyle de kaldı işte.

Çok şekersin Gizemcim anlayış tarzın aynı cecom gibi okurken sürekli bir gülümseme oluşuyor yüzümde:):) seni tbrk ediyorum cnm 2 yıldır içmemen harika ben de yıllarca içtikten sonra haziranda bıraktım çok şükür darısı neslinin başına inş

bu ilaç konusundaki paylaşımın için tşkler fakat yan etkileri beni düşündürdü annem için almayı düşündüm fakat kendisi aynı zamanda psikiyatri ve böbrek hastası doktora danışayım önce en iyisi tatlım:KK19:

:KK53::KK53::KK53: aaayy bızım aılede bırtek esım ıcıyor gercekten ıse yarıyorsa butun marabalarımı satar yınede alırım:KK48:

marabalartı satarsan işleri kim yapacak:KK70::KK70:

ben kaptanıma bırakıyorum bu ulvi görevi... :)

bu hafta reglden dolayı şiştin kuzumm o yüzden haftaya ödemingitmiş olur ve spora da başlayınca en az 900 gr bekliyorum senden:D

KENDİ MESAJIMI BULDUM, vakti bol , sigara içen arkadaşlar için paylaşayım dedim , azıcık gene uzun yazmışım da:KK45:

Ben 50 liralık ilaçla önce kendim, sonra eşim, en sonda babamı bıraktırdım. Bizdeki fakir şansı oldu, bir paket ilaçla nerdeyse yedi sülale sigarayı bırakacaktık :KK45:Kendimi anlatayım ki ben bile bıraktıysam gerisini siz tahmin edin. Ben o kadar keyif alıyordum ki sigaradan, hamile bile kalsam, ciddi rahatsızlığım bile olsa gene de bırakmam o kadar seviyorum derdim. Sizin gibi hiç şikayetim de yoktu, üstümün, dişimin, başımın koktuğunu bile düşünmezdim, o derece aşıktım sigaraya.

Neyse bir gün bu ilaçla ilgili bir şeyler okudum, ve "hadi ordan" diye sırf ilaçla inatlaşmak için (evet işsizdim :KK45: ) gidip aldım. Ve kullanmaya başladım. 7 gün boyunca hem sigarayı içtim hem her gün bir ilaç. 8.gün ilacı iki tane almaya başlıyorsunuz. Bende kayış o gün koptu. :KK53: Çarpıntı, heyecan, telaş, "biri beni takip mi ediyor acaba" paranoyası, uykusuzluk, iştahsızlık :KK45:Neyse 8. gün pes edip ilacı bıraktım. Ertesi gün oldu ben sigara içmiyorum, bir gün geçti, iki gün geçti derken..Ben kim sigara tiryakisi kim..Tüm her şey sıfırlandı ve sigara hayatımdan gitti. (2 senedir temizim :KK59: )
Baktım 60 tane ilaçtan, 10 tanesini kullanmışım 50 tanesi duruyor. Eee serde fakirlik var, dedim bu kalan israf olacak yazık :KK45: 40 yıllık tiryaki babamı aradım, anlattım, ilaçların geri kalanını babama yolladım, o da bıraktı (ilave olarak 2 ay daha kullanarak) sonra bir gün ilaç dolabını temizlerken baktım "aa sigara bırakma hapı". (Kedi gibi, gönderiyorum geri geliyor sanki :KK45: ) 5-6 tablet araya karışmış, babama yollarken unutmuşum. Onu da çöp olmasın diye eşime yutturdum :KK45: O da bir paket de ilave kullanarak sigarayı bıraktı :cool:

Özetle ben kafada falan bitirmedim, hayattaki tek aşkımdı, herkesi bırakırım onu bırakmam derken, bıraktım.

Not: Halil pazarlama gibi oldum ama hapın üreticisi ile ortaklığım yok :KK45:200 liralık champixin muadili olan, hatta devletin bir dönem bedava verdiği zyban ile bıraktım.(50-60 lira arasındaydı)

Not 2: Ben 8 gün kullanabildim, 8 günde 5 kilo verdim, nerdeyse hiç uyumadım, kabuslar feciydi, paranoyalar tavan yapmıştı, ciddi yan etkisine maruz kaldım. Eşim kullandı , sadece suratta anlamsız sırıtış "bu hap beni mutlu ediyor, stresimi alıyor" diye polyanna gibi gezdi, başka bir yan etki yoktu. 55 yaşındaki babam kullandı, yan etkisi olmadı. Yani herkes için bünyede reaksiyonu farklı oldu. Dikkat edilmeli.

Umarım siz de sağlığınız için hangi yöntemle olursa olsun en kısa sürede sigarayı bırakırsınız.

bir taşla 3 kuş vurmuşsunuz resmen kuzum ilaç bereketliymişş:D ama dediğim gibi yan etkilerini çok iyi araştırmam lazım annem için :KK64:

Bana 300 gr yaz kaptanım

:KK20::KK20::KK20: hayır kuzummm en az 600 gr vermen lazım bu hafta :KK71::KK71:

Burdayım cnm bi bakıyım dedim bide kaptanın Gönderdiği linkleri gece hatmetmiştim menüye bakıyorum ne yiyim hangisini seciyim diye:)

fatoşumm karatay beslenmesinin en güzel yanı herkes kendi mutfağına göre şekillendirebiliyor yani dayatmalar yok yasaklar serbestler belli serbest gıdalardan doyuncaya dek yiyorsun tatlım tabiii bu dmeek değil ki patlayana dek yiyeceğiz ayrıca pişirme yöntemleri de çok önemli aslında en güzeli kitaplarını alman püf noktalarını öğrenir ve bilinçli bir şekilde aklına yatarak aklında soru işareti kalmayarak yaparsın tatlım:KK60:

Hedefim 600 gr ama inş 1,400 veririmde 81,7 olurum cnm:)
600 den fazla olması lazım tatlım hadi inş :KK16::KK16:

Kızlar ben bugun dırekt tatıle cıkıyorum haftasonu topıkte yokum haberınız olsun... sızlerı sevıyorum ve opuyorum

iyi tatiller iyi eğlenceler kuzummm güzelce eğlen dinlen full enerji dön aramıza:KK25::KK25:

Para var huzur var diyon he mi hanım ağa :KK53:
Ben muhtemel haftasonu da burada pineklerim, çok delü manyak maceralı bir haftasonu planım yok :KK45:

İyi eğlenceler şimdiden :KK75::KK36:
Ben de hep buralardayım tatlım ne yapalım takılırız birlikte:KK19::KK19:

Yaşımı karıştırmayaydın belkim iyi arkadaş olabilirdik ama artıkın çok geç :KK53:
32 yaşındayım :mad:

Yaşı falan da kafa takmam ama şu 3 ayda her kontrole gidişimde şu yaşandı;
doktor: kaç yaşındasınız?
yaşlı bunak ben:32
-ilk hamilelik mi?
-he ya.
-kaç yıllık evlisiniz?
-4.
-Olmadı mı önce?
-denemedik.
-Peki şimdi doğal mı oldu tüp falan mı?
-yahu ne tüpü falan, doğal işte, istedik yaptık oldu..vs
-ohh maşallah, ohh çok ilginç, ohh ne şanslısınız.

diye diye bebemin başını yediler valla. Sanırsın 76 yaşında hamile kalmışım. :KK45:

Neyse bunlar hep tecrübe oldu tabii. şimdi ikinciye t-shirt bastıracağım. Üstünde yaşım, doğal yolla bebe yaptığım, tıbba meydan okuduğum, Allahın bir mucizesi olduğum falan hep yazacak :KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70: hastayım anlatım tarzına tatlım benim abimlerde 7 yıllık evli ve onlarda koşturuyor bebiş için rabbim isteyen herkese nasip etsin o yüzden çok iyi anlıyorum seni

bu devirde hakikaten çocuk sahibi olabilmek mucize gibi çünkü gdo lu ve hormonlu yiyecekler ve tanlış beslenme tarzı resmen soyumuzu tüketecek:KK62:

Amin inşallah.
Abla demezsen, "nerede o eski bayramlar, Winston kız sen bilirsin" falan demezsen gayet de güzel arkadaş oluruz :KK19::KK45::KK53:

arkadaşmıııı:KK30::KK30: hiç sanmıyorum kardeşten öte olacağınıza eminim:D

:KK48::KK48:
En büyükkaptan bizim kaptan
:KK60::KK60:
Sagol neslim nazar etme nolur kacamakbyapma seninde olur:rolleyes::rolleyes:

alıntılarına söylenecek yine neslim:-):-) hakikaten sezarın hakkını sezara teslim etmek lazım bitanem
bu hafta yaptığın spor mükemmeldi :KK5:ve çalışıp elmanı kızarttın :D

Katiliyorum kaptanim kendimden biliyorum kilo azalinca yapilan kacamaklar kilo vermeyi baltaliyo senin videoların agir sen belki kas yaparsin ama yürüyüşle ufak tefek sporlarla kas yapilmaz bence.mesela yürüyüşe alisik bir bunyenin sadece yürüyüşle kilo vereceğine de inanmıyorumvvücut alisiyo çünkü enazindan benim bunyem oylee.neslinin biraz ödemi vardır belki bu hafta leptinide calistirirsa haftaya kim tutar onuu

çok haklısın gülüm interval spor yapmak çok önemli bu bünye nasıl birşeyse sürekli aynı şeyleri yapınca hemen adapte oluyor şaşırtmak lazım spor saatlerini bile değiştirmek lazım:)

Yuppii birinciyimm

Hakettin tatlım:KK9::KK9:

Eşleşmeler teklifim su
kilolari yakinlari bazladim
bulut ve zeyno
asli ve nur
gamze ve sindi
nesli ve winston
makre ve eylul
sena ve kaptan swettt

Gayet güzel eşleştirmeler neslim yarış başlasın o zaman amanın bana da çırım düşmüş en yaşlı ve en genç kapışması :KK22::KK22: gülay da bzie katılsın biz üçümüz yarışalım :cool:

Nihayetttt zeynom şükür kavuşturana:KK74::KK74::KK74: hoşgeldin tatlım menü süper minik bir uyarı sadece et yediğin zaman yanında yoğurt tüketmemeye çalış kuzum:KK19:yeni geldiğin için ev de boştur şimdi işler seni bekliyor canımcım kolay gelsin

Ama eylülüm ben82.8 değilim ki :KK57:82 çıktım kuzum

:oops::oops::oops: tamamen hata benim bana yolladığın tartı resmini yanlış görmüşüm düşün artık gözler ne kadar küçüldüyse:oops::oops: haftaya yanlışlık sonucu 800 gr karlı başladın:-):-)

Slm kizlar iyi aksamlar iyi hafta sonlari dilerim gecmise bakinip alintilar yapmistim ki benim cimcime kizim gelip pc mi kapatti hepsi silindi banada tablet dustu hanfendi oyun oynuyor pc de :cool:
Nasilsiniz kizlar ?

Slm Aslıcım cimcimenin canı sağolsun ne diyelim:KK16::KK16: iyiyiz tatlınm sen nasılsın kurs iyi geçmiştir umarım:)

Yanlislikmi var bu listede canim benmi öyle anladim ben 93 kilo oldugum icinmi 3. Oldum cunki ben bu hafta 1.200 gr verdim aydinlatirsaniz sevinirim :KK39:

yanlışlık yok tatlım yüzde bazında sıralama yapıyoruz en yüksek yüzdeyi alan birinci oluyor tüm cuma zayıflama yarışmalarında sistem böyle geçerli olan yüzde aksi halde haksızlık olurdu
takıma geldiğinde 93 kilo didin benim kayıtlarımda öyle cnmcım 1,3 kilo verdin 9 kasımdan bu yana ve yüzdnei ikiye böldük o yüzden yüzden az gelmiş olabilir sana:KK16::KK16:

Yanlışlık olmuş cnm

yanlışlık yok barbim:stop::stop:

:kk77: Dunki menum : sabah peynir , zeytin 1 dilim ekmek ,yesillik 2 fincan yesil cay

öğlen : salata ve et döner 1 soda

aksam : 1 kase çorba, firinda balik ve salata 2 catal sütlü tatli

3 lt. Su , 50 dak yürüyüş :KK6:2 bitki cayi :KK50:

afiyetolsun tatlım menü süper yürüyüş te tempoluysa harika:KK9::KK9:

Sabah : 1 kase corba, 1 fincan yesil cay

öğlen : 1 lahmacun ,1 ayran, bol salata

Aksam : 1 tabak yesil mercimek yemeği, yogurtlu sarimsakli pazi haslama

Çayın yaninda 1 avuc findik

3 lt. Su ,60 dak yürüyüş :KK6::KK50:,2 fincan yesil çay

:KK9::KK9::KK9: süpersinnnn tatlım

Böyle rekabete can kurban nesli ne kadar şanslı böyle :D:D:D

389.Etap Haftalık
3344bb7f0b7f.gif
HEDEF Listesi

eylul sıla---- 60,9-------------------->60
makres---65,0-------------------------->64,4
BayılanBayılana----95,4-------------------------->94,5
rengarenknesli ---76,4 ------------------------->75,8
senasevval----50,5----------------------------->50,5
Sindi564----81,2------------------->80,5
Ahbirkingcharlesımolsa----78,5------------------------->77.9
Aslı----91,7----------------->91
Yenibirben----82,8------------------------->81,4
Bulutummm30---83,1 ------------------------->82,5
winstonlight--------- 77 ------------------------>76

go-go-go-smiley-emoticon.gif
Hedefler hazır kızlar hepinize başarılar dilerim
go-go-go-smiley-emoticon.gif

388.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
corrida.png
0029.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD]:nazar::KK19:[/TD]
[TD]:KK72::KK19:[/TD]
[TD]:nazar::KK49:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]:KK33::KK9:[/TD]
[TD]:nazar::KK9:[/TD]
[TD]:nazar::KK76:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:KK72::KK33:[/TD]
[TD]:KK72::KK4:[/TD]
[TD]:KK72::KK9:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD]:nazar::KK64:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatoş[/TD]
[TD]:KK64::KK19:[/TD]
[TD]:KK72::stop:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:KK72::KK64:[/TD]
[TD]:KK51::KK9:[/TD]
[TD]:KK64::KK49:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD]:KK72::110:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gizem[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]
thankyou.gif
[/tr]​
[TR][/tr]

388.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
corrida.png
0029.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]:nazar::KK76:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:KK72::KK9:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD]:nazar::KK64:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatoş[/TD]
[TD]:KK64::KK19:[/TD]
[TD]:KK72::stop:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:KK72::KK64:[/TD]
[TD]:KK51::KK9:[/TD]
[TD]:KK64::KK49:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD]:KK72::110:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gizem[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]
thankyou.gif
[/tr]​
[TR][/tr]
Bu gece unuttum valla başkan.
Günlük raporum;

zabah; yeşil çay, 2 yumurta ve kepekli omlet, peynir, elma
öğlen; elma ve bir kase yoğurt
akşam; 2 haşlanmış tavuk göğsü, 1 kase yoğurt
su; 3.300
spor; bacak açma, kapama, sağa sola eğilme gibi abidik gubidik yalandan egzersizler.
Aziz Dukan affetsin bu ara elmaya dadandım ama gene de az kalorili, bol proteinli bir gün oldu diye vicdanım rahat :KK45:

Herkese hafif ve keyifli bir haftasonu diliyorum :KK31:

Sindim yüzdeleri baz aldığım için öyle oldu tatlım ;)

Dünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 tabak kıymalı yeşil mercimek salata 3 kaşık bulgur pilavı

Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam yarım ızgara levrek salata bir parça helva :kk77:
Su 2.5 lt spor dışarıda 30 dk yürüyüş sadece :KK20:

Back
X