Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla daha adil bişe koyalım ortaya nasıl olsun kafam durdu valla
ben bi tütiim de geliim aklıma bişi gelir belki
hee dünkü mercimek çorbamdan içtim bol karabiberli metabolizma tavan yaptı

tamam maytapçığım sen düşün bakalım daha adil bişeyler bulalım asiciğimde kapışmak istiyor bizimle .

şişt duymasın bende . onun üstüne oynuyorum hehe . hadi bakalım elmi yaman beymi kapışın çıkarın lahana sogan sularını .... bu arada asüm sendede cici kilolar var .:jeyyar:bide şişlik hafta sonu yarışı unutma valla senden 1.5 kilo bekliyorum ...yerimseniben

dur gıı gaza getirme şu hatunları lülülülülülü

aside bişey sunsun
mayıs bitti sayılır haziranın 20sine kadar en çok kilo verenmi desek
ogün benim evlilik yıldönümüm de belkim şanslı gelir yada o hafta cuma işte

Ozaman herkese uyarsa 22 mayıs - 20 hazıran tarıhıne kadar en Çok kılo veren kazansın yarıŞmayı .

Allah*ın izniyle olur ne diyelim kısmet
ama bir trabzon 10 tane de adana burma isterim :roflol:
:roflol::roflol:Şeniz
ahh canım ya ben zayıflamak için içiyorum :delphin: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sence etki eder mi kardeşşşş kaydirigubbakcemile3
sen soğan suyunu içmeye devam ederken mi reg oldun yoksa içmeyi kesince mi onu bir de hele :delphin:
kaydirigubbakcemile

o zaman en kısa zamanda benden sana 1 adet beşli trabzon ekmeği
10 adette acılı adana :roflol: :roflol: :roflol:
akşam üzeri attım kahkayı şuracıkta:roflol:

:delphin: yok özgem senin çıbıklı dr. yüzünden oldu kulagına küpe olsun alttan muayene yaptırma bidaha ben yasak diye biliyordum alttan muaneyi .yasakkelime

aslında oomaması gerek ama banada yapmışlardı oğlumda ultrasyonkötükedihüso

kızlar ben kaçıyorum yarın izmirde olacağım toplantı var yine :(
akşama kayınvalidem kurufasulye yapmış oraya gideceğim zaten evlerimiz çok yakın hadi öptüm hepiciğinizi :))

iyi akşamlar bayanlar...
ne yarışmasıdır bu diyin hele bende istiyorum yarışmak bananeÇok üzgünüm çoook
gerçi ben sizi yenerim kilo çok ya hehehelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3çıtırlar sizia.s.
asibulut 58.5
nazlı güleç 59.8
maytap 63.1
başlangıç böyle aside ok derse başlıyoss

kızlar ben hafta sonu yokum yarın evlilik yıldönümümüz kocacım didimde bi otelde yer ayırtmış daha önce demişimdir belki kaydirigubbakcemile3çalıştığı yerle anlaşma yapmış otel 15-20 aile falan olcakmış sanırım bize süprüs hazırlıyolar :1shok:yıldönümü pastası falankaydirigubbakcemile3anlıcanız :jeyyar:kaydirigubbakcemile3 gelince detayları anlatırım :roflol:

bugün yediklerime gelince
sabah kahvaltısı yok:mymeka:(kızımın derslerini yaptırmaktan kahvaltıyı yetiştiremedim)
öğlen 2 kaşık pilav bikaç çatal şu hazır tavuklardan kızarmış oliiya ,yarım kase nesfit saat 5 gibi yağsız sütle akşamda kabak dolması yicem yine 1 tane birde yoğurtlu semiz otu salatası sositososito

iyi akşamlar bayanlar...
gerçi ben sizi yenerim kilo çok ya hehehelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3çıtırlar sizia.s.
asibulut 58.5
nazlı güleç 59.8
maytap 63.1

kızlar ben hafta sonu yokum yarın evlilik yıldönümümüz kocacım didimde bi otelde yer ayırtmış daha önce demişimdir belki kaydirigubbakcemile3çalıştığı yerle anlaşma yapmış otel 15-20 aile falan olcakmış sanırım bize süprüs hazırlıyolar :1shok:yıldönümü pastası falankaydirigubbakcemile3anlıcanız :jeyyar:kaydirigubbakcemile3 gelince detayları anlatırım :roflol:

nice mutlu senelere inşallah
Allah mutluluğunuzu daim etsin

ah ah kısknadırmaya mı uğraşıyon sen şimdi beni :çok üzgünüm:

nice mutlu senelere inşallah
Allah mutluluğunuzu daim etsin

ah ah kısknadırmaya mı uğraşıyon sen şimdi beni :çok üzgünüm:
cümlemizi bitanem sizinde daim etsin ömür boyu bi yastıkta inşallah
oyy kıyamam kız ne kıskandırması 11 yıllık evliyim ilk kez yapıyoruz biz bunu bacım düşün halimikaydirigubbakcemile3

kim söylüyo bunu merak ettim..
canım vedat sakman söylüyor kesinlikle dinle kıslar kızacak ama bunu bir kadeh kırmızı şarapla dinleyeceksin dinlene dinlene :delphin::delphin:
özgecim uygun olursan beklerim

canım benim inşallah yarın için zor ama bir gün muhakkak seni görmek için geleceğimm
emin ol:1hug::1hug:

:delphin: yok özgem senin çıbıklı dr. yüzünden oldu kulagına küpe olsun alttan muayene yaptırma bidaha ben yasak diye biliyordum alttan muaneyi .yasakkelime

Valla ben o yönden içim rahat.. İlk zamanlar sizin gibi düşünüyodum hatta burda bi topicte bu konu hakkında tartıştım... olmaz öyle şey asla izin vermem riske alamam bebeğimi görecem diye onu kaybetmeyi göze alamam diyodum..Doktora gittim göremedi keseyi dış gebelik olabilir çok tehlikeli senin hayatın tehlikeye girebilir mecburen görmem lazım dedi doktor mecbur ok. dedim. ondan sonra doktor değiştirdim öyle dedi diye başka doktor direk çıbıkla baktı normal bi problem yok dedi.. yani görülmeyince mecbur alttan bakıyolar.ve o tehlikeli olayını biçok doktora sordum hepside " hiçbir zararı yok zaten embriyo rahimin üst tarafına yerleşir rahim ağzına uzaktır biz çıbığı rahim ağzında tutuyoruz ve ona bakarsanız ilişki sırasında düşmeyen bebek bunda mı düşecek dedi. Bu söylentiler bu şekilde muayene olmuş ve zaten düşecek olan sağlıksız gebeliklerin yaşandığı hastaların söyledikleri" dedi.Harbidende öyle ama gebe iseniz zaten doktor mümkün olduğunca hassas davranıyo. Haa ne olur tecrubesiz bi doktordur o ayrı..

iyi akşamlar bayanlar...
asibulut 58.5
nazlı güleç 59.8
maytap 63.1

inşallah çok eğlenirsiniz yumukcum Rabbim mutluluğunuzu hep daim etsin inşallah nice güzel yılara eşin ve evladınla birlikte:asigim:

Valla ben o yönden içim rahat.. İlk zamanlar sizin gibi düşünüyodum hatta burda bi topicte bu konu hakkında tartıştım... olmaz öyle şey asla izin vermem riske alamam bebeğimi görecem diye onu kaybetmeyi göze alamam diyodum..Doktora gittim göremedi keseyi dış gebelik olabilir çok tehlikeli senin hayatın tehlikeye girebilir mecburen görmem lazım dedi doktor mecbur ok. dedim. ondan sonra doktor değiştirdim öyle dedi diye başka doktor direk çıbıkla baktı normal bi problem yok dedi.. yani görülmeyince mecbur alttan bakıyolar.ve o tehlikeli olayını biçok doktora sordum hepside " hiçbir zararı yok zaten embriyo rahimin üst tarafına yerleşir rahim ağzına uzaktır biz çıbığı rahim ağzında tutuyoruz ve ona bakarsanız ilişki sırasında düşmeyen bebek bunda mı düşecek dedi. Bu söylentiler bu şekilde muayene olmuş ve zaten düşecek olan sağlıksız gebeliklerin yaşandığı hastaların söyledikleri" dedi.Harbidende öyle ama gebe iseniz zaten doktor mümkün olduğunca hassas davranıyo. Haa ne olur tecrubesiz bi doktordur o ayrı..

yok canım benim ufak bir kanamam gelmişti bu düşüğümde ve acil olarak gittik oldukça yaşlı 70 yaşlarında kesin vardı bir dr baktı ve elle hatta kol demek daha doğru olur:1shok::1shok:

canım vedat sakman söylüyor kesinlikle dinle kıslar kızacak ama bunu bir kadeh kırmızı şarapla dinleyeceksin dinlene dinlene :delphin::delphin:

canım benim inşallah yarın için zor ama bir gün muhakkak seni görmek için geleceğimm
emin ol:1hug::1hug:

Hadddiii beeee... tam benlikmiş yawww... :içelim:

sizi gidi şarapkolikler sizi:mymeka:şu şarkıyı şarap içmeden dinleseniz nooluuuurduuuu:oklava:

Back
X