Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar günaydın asiciğim
düzensizmi senin adetin
soğan yapıyo ama seni temin ederim bana da yapmıştıda ecel terleri dökmüştüm adet olunca da bitmek bilmiyo çok yoğundu:S
nazlı hanım nerelerde bu sabah
sabah
peynir
zaytin domates salatalık
1 kocaa dilim ekmek

KAHVALTIN SÜPER MAYTABIM KOÇUM BAKALIM ÖĞLEN NELER YİYECEKSİN.lülülülülülü

kaç gün geçti adetin??

bugün 3 gün olacak. aslında az geçmiş gibi ama ben normalde 33-34 günde 1 olurum. geçen ay nisanın 21 inin akşamı olmuştum. bu ay 25 inde falan olmam lazımdı

bence çok güzel tespit yapmışsın asiciğim sabah ve öğlen az yediğin için doğal olarak akşam çok acıkmış oluyorsun ve yemeklere saldırı gerçekleştiriyorsun en azından öğleden sonra kendine bir ara öğün yap 1 dilim ekmek yanındada beynir ye o seni bir nebze tutar bu benim fikrim tabiki

öğleden sonra ara öğünlerimde yoğurt oluyor. ama o da doyurmuyor ki :delphin:
en iyisi öğlende gelen ekmeği yoğurtla yiyeyim ben

Selam kızlar canım çok sıkkın bu sabah bi tartıldım 76.500 üm gözüm döndü hayatım karardı ne yapıcam ben ya sporsuz olmuyor...

slm kızlar.
bu gün başka konuya takıldım buraya anca yazabildim

sabah aynı öğle aynı ara öğünler aynı değişiklik yok yani
bedişi bende özledim artık gelse bu kız yaadelikafadulden
kilomada gelince bilmiyorum sabah tartılacağım.
kilo vermesemde bana bu yürüyüşler iyi geldikaydirigubbakcemile2 şu sarkıklarım toparlanmaya başladı.
kilo bazında olmasa bile toparlanmak bile güzellldelikafadulden

slm kızlar.

kilo vermesemde bana bu yürüyüşler iyi geldikaydirigubbakcemile2 şu sarkıklarım toparlanmaya başladı.
hem şom aynı olan ne kıs . yazsana kaydirigubbakcemile

merhabalr kıslar ..

dr. yeni geldim .... kan vardim haftaya çarşambaya . alıcam tekrar . sonuçleri ......

bakıyorumda takımı es geçiyorsunuz başka başka topiklere takılmaya başladınız hepiniz .
ben olmayınca kulagınızdan çeken yok heralde .....hehe ..

özkem süpersin . allah gönlüne göre versin .....
asüm evet tespitin dogru herzaman söylüyorum ama sakalım yokki sözüm dinlenmiyor . gün böyu acıkmamak için sabah kavaltısına önem verin ..... vede öyleden önce 2 ara ögün yapmana gerek yok ben bile 1 yapıyorum zaman kısa oluyor kavaltıyla öylen arası . öylenle akşam arasında 2 ara ögün yapki akşam az yiyesin .... dedigin gibi sdece yogurttutmaz . yanında ekmek yada meyve yemeyi dene .

günaydın...
önce dün yediklerim;
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
domates
zeytin
haşlanmış yumurta
şekersiz çay

ara
1 fincan yeşil çay
1 paket eti form büsküi,

akşam
1 tabak bezelye
2 kaşık pilav
çoban salata

yemekten sonra arkadaşlar çat kapı geldi hadi kalkın sahile iniyoruz diyedelikafaduldengüzel yalı tarafına indik sahilde yürüyüş tabi türk milletinin olmazsa olmazı çekirdek çitledik bide üstüne dondurmakaydirigubbakcemile

bugün kızım zorla kaldırdı beni açım anne diye sabahın köründe kalkmış zilli canım bişey yemek istemiyo akşamki faciadan sonra:mymeka:yeşil çayımı aldım oturdum pc başına belkim daha sonra bişeyler yer öyle giderim işe..

yumukum menün çok güzel.. Çekirdek ve dondurma için ise bişey demiyorum..Aşırıya kaçmamak şartıyla arada olur böyle şeyler :1closedeyes:

merhabalr kıslar ..

dr. yeni geldim .... kan vardim haftaya çarşambaya . alıcam tekrar . sonuçleri ......

bakıyorumda takımı es geçiyorsunuz başka başka topiklere takılmaya başladınız hepiniz .

asüm evet tespitin dogru herzaman söylüyorum ama sakalım yokki sözüm dinlenmiyor . gün böyu acıkmamak için sabah kavaltısına önem verin ..... vede öyleden önce 2 ara ögün yapmana gerek yok ben bile 1 yapıyorum zaman kısa oluyor kavaltıyla öylen arası . öylenle akşam arasında 2 ara ögün yapki akşam az yiyesin .... dedigin gibi sdece yogurttutmaz . yanında ekmek yada meyve yemeyi dene .

geçmiş olsun aebencim..inşallah tahlil sonucun güzel çıkar a.s

slm kızlar.

gördüm gördüm ben de oradaydım :1closedeyes:

biz geçen sene ayvalık sarımsaklıya tatile gitmiştik. o kadar çok sivrisineği bir arada hayatımda görmemiştim -tatlicadiarzu- ayvalığın sivrisineğinin meşhur olduğunu ne yazıkki iş işten geçtikten sonra öğrendik kaydirigubbakcemile3
hatta bir sabah bir kalktık oğlumu yiyip bitirmiş uyuzlar Çok üzgünüm çoook yüzünde saymıştım 12 tane sinek ısırığı vardı :roflol: :roflol: :roflol:

geçen yaz bizde oradaydık :)

merhabalr kıslar ..

merhaba aebenimm
kahvaltıyı çok iyi yapmam çok zor ama öğleni arttırmaya karar verdim ve uygulamaya başladım bile kaydirigubbakcemile2
yemekle 2 ince dilim ekmek yedim. tıka basa doydum delikafadulden
sabah evde k-flakes yersem 7:30 dan önce yiyorum. eğer yetişemezsem iş yerinde 08:30 da yiyorum. öğlen yemeğine 4-5 saat kalıyor. dediğin gibi bir kez yeter alkisalkisalkis

gördüm gördüm ben de oradaydım :1closedeyes:

neresiymiş orası bakemmm :1closedeyes:

bugün yediklerim

sabah

3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k kadar beyaz peynir
1 fincan şekersiz çay

öğlen

1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 su bardağı yoğurt
göbek salata

iyiyim canım benım neler yaptınıs benım pc hala olamadı :(( kocişte memlekete gitti inşaat malzemelerini ayarlamaya bende arkadasa geldim size koştum

niye olmuyor senin bu pc. yoksa enişte bey mi umursamıyor kötükedihüso
sen başının etini ye de gel gariiiiii delikafadulden
kilo ne durumda aeben azıcık bahsetti ama :jeyyar:

niye olmuyor senin bu pc. yoksa enişte bey mi umursamıyor kötükedihüso
sen başının etini ye de gel gariiiiii delikafadulden
kilo ne durumda aeben azıcık bahsetti ama :jeyyar:

ya eşimin arkadası yapacakya fırsat olmadı bi defa geldiler ondada cd uymadı kaldı işte umursamazmı adam araba alacak spor haberlerine bakacak net yok die uyuz oluyo ama olmadı işte

aebenımı arayıp haberlerinizi aldım ara ara catlıyom burda kaldım eli kolu baglı gibi uzun zaman sonra tartıya cıktım korktugum kadar deilmiş 78 cıktım 79 olmuştu bi ara işe başlasında eski sisteme dönerim ya yol yakınken

iyiyim canım benım neler yaptınıs benım pc hala olamadı :(( kocişte memlekete gitti inşaat malzemelerini ayarlamaya bende arkadasa geldim size koştum

inşaatt malzelemelerini ne yapacaksınız yaw ev mi yapıyonus seninki mesleği bıraktı inşaatçılığa mı başladı yoksadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ya eşimin arkadası yapacakya fırsat olmadı bi defa geldiler ondada cd uymadı kaldı işte umursamazmı adam araba alacak spor haberlerine bakacak net yok die uyuz oluyo ama olmadı işte

aebenımı arayıp haberlerinizi aldım ara ara catlıyom burda kaldım eli kolu baglı gibi uzun zaman sonra tartıya cıktım korktugum kadar deilmiş 78 cıktım 79 olmuştu bi ara işe başlasında eski sisteme dönerim ya yol yakınken

ee yani aslında çok kötü değil. o da aç vücuda birşeyler girdiği için şişkinliktr belki delikafadulden
eşin işe başlamadan yaptır şu pcyi

Back
X