Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Bu sabah gayet enerjik uyandım
Daha doğrusu dün gece yine muzurluk geldi aklıma ve eşime aldığım hediyeyi farklı bir şekilde 2 gün önceden vermeye karar verince icraata geçtim

Gece gece bir sürü yapışan Postite ufak ufak notlar yazdım
İlk mesajı telefonun üzerine yapıştırdım ; Günaydın Aşkım diye

Sonrakileri yatak odasının kapısına; Umarım çok güzel bir gün geçirirsin, Banyoya yüzünü yıkamaya giderken etrafına iyi bak diye

Holde olan çerçeveyede iki tane sevgi sözcüğü yazdığım postit yapıştırdım

Banyonun kapısına ve Banyo aynasınada 2 - 3 tane serpiştirdim

yatak odasına gel ama sessiz ol uyuyorum etrafına dikkatli bak yazdım birine

Benim dolabımada dolabı aç ve askı bölümüne elini daldır yazdım
Aslında uyanmıştım ama uyuyor numarası yapmaya devam ettim

tabi bizimki pıtır pıtır dolanıp yönlendirmelerimi takip etti ve sonunda hediyesini buldu

Paketin üzerinede umarım beğenirsin eee artık bir öpücüğü hak ettim dimi yazmıştım

Sabah sabah adamcağız ağzı kulaklarında yanıma geldi

O da benim bütün postitleri toplayıp yatak odasının kapısına kocaman bir kalp yapacak şekilde yapıştırmış

Allah biliyor ya hepsini buruşturup atar diye düşünürken ondan beklenmeyen bir hareketti bu

Hediyesini açtı ve çok beğendi

Pantalon ve gömleği artık Bayramda giyerim temiz temiz dedi

ama ben sana hediye almadım diyincede eee Cumartesi bana en güzel hediye zaten dedim ve eşimi işe uğurladım
Tabi o enerjiyle güne çok daha neşeli başladık karı koca

Güzelce kendime bir cacık yaptım yanınada domates ohh mis gibi kahvaltımıda yaptım

şimdide sporumu yapacağım sonrada duşumu alıp komşu ablamı ( şükür oda Annesinden 1 geceliğinede olsa geldi ) kahve içmeye çağırırım

Hayırlı geceler

söz verdiğim gibi paZartesi itibariyle menülerimi yazamadım..dogum sonrası bi saglık problemi yaşıyorum bugünde dr daydık yine..anal fissur..makatta çatlak..çok sıkıntılı agrılı insanı hayattan koparan bi illet..çeken bilir..genclere tavsiyem bağırsak tembelliklerinizi yabana atmayın kabız olmayın benim gibi durur durur 29 yaşında çıkar ortaya..
hatırladıgım kadarıyla yazayım berbat menülerimi..hadi bismillah :)
Pazartesi
Sabah
biber-patates kızartması
domates peynir zeytin şekersiz çay
Akşam
soya soslu tavuk sote
bulgur pilavı salata
ev yapımı vişne suyu
2 lt su +3 ü birarada kahve
Salı
sabah
bir haşlanmış yumurta 8 zeytin domates salatalık 2 yada 3 dilim ekmek iki tatlı kaşıgı reçel
Ögle
yayla çorbası bi kase
bir bucuk servis kaşıgı patates salatası
şekersiz çay
çiçek ekmegin bi yaprağı
Akşam
yayla çorbası bi kase
bir tabak melemen
bir tabak bulgur pilavı
2 lt su +3 ü birarada kahve 2-3 tane mini turta
Bugün
Sabah
ne ararsan var kahvaltısı :)
bir iki dilim ekmekte dahil
Ögle
3 ü birarada kahve
2 minik turta
Akşam
bir tabak tavuklu ali nazik
birbucuk servis kaşıgı pilav
sogan salatası
2 lt su
Berbat ötesi çünkü diyet falan hakgetire tek artım akşam yemeginde ekmek yemiyorum en az 2 lt su içiyorum..kötü örnek olmak istemem zaten kimse 102 kiloluk beni örnek almasın :) zamanla daha iyi olacak menülerim sadece biraz zaman istiyorum kızlar emzirirken tatlı istegime dur diyemiyorum ufak ufak alıştırmam lazım bünyeyi..şimdilik bu kadar yazacaklarım..
saygı ve selamlar..
hayırlı geceler..
Canım çok çok geçmiş olsun umarım sonun giderirlir bir an önce

RAbbim acil şifarlar versin inşallah....Aminnnnnn
Bol bol su ve tarçınlı süt iç canım hem sütün artar hemde tatlı isteğin azalır inşallah