- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
valla kızlar ozelden haber verdı bana yuzumdekı gulumsemeye esım bıle sasırdıİyiyim canim sen nasilsinn :)) gunaydin :) herkes sevindi sanirim o kisinin gidisine![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kızlar ozelden haber verdı bana yuzumdekı gulumsemeye esım bıle sasırdıİyiyim canim sen nasilsinn :)) gunaydin :) herkes sevindi sanirim o kisinin gidisine![]()
valla kızlar ozelden haber verdı bana yuzumdekı gulumsemeye esım bıle sasırdıbende cok ıyıyım cnm yenı hafta yenı umutlar tatıl donusu yuzumde şapşik bir gulumseme işte oyle
![]()
Slm kızlar ben geldim, 1 hafta boyunca yoktum oglum ishal oldu onunla ve o atlatmaya başlarken kendimle uğraştım.
Onun hastaneden Çıktığı gun ben hastanede kaldım bir gece,ikinci günde Dr istedi kalmamı ama oglum var diye çıktım
Bu 1 haftada neredeyse hiçbişi yiyip icmedim,bir Yudum suyla lavabolarca istifra ettim,sürekli yattım elimi kolumu kaldırmayı bırakın gözümü açacak halim yoktu,oğlumda bende cok sarsıldık ama sükür atlattik sayılır,oğlumun biraz daha toparlanmaya ıhtıyacı var ama bu halimizde sükür olsun. Cok Sevdiğim maden suyunu bile dün icebildim,içtiğim an dedim ben iyileşmişim:)
yaparsın kuzum sen aslansın kaplansınGuldurdun beni sabah sabah
yeni hafta hepimize bol bol eksi getirir insallah
bu hafta ayran detoksu yapicam hedefime ulasip sari kartimi sildirmem lazim
sosyal medyada gordum resımlerınızı oynagım bayıldım valla... edırne guzel yermıs ıns bırgun bızde gıderız.. demek basını cıkarıp sarkılara eslık edecektın etseydın kız valla cok ıyı oluyo.. ben bızım koye gıderken dagların arasından gecıyoruz kafamı cıkarıp bagıra bagıra soyluyorum sarkıları hahahaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiii
Herkese hayırlı sabahlar ve çooook güzel bir hafta diliyorum
Dün inanılmaz güzel geçti günümüz ve gece 11e geliyordu eve geldiktabi çok yorgun olunca uğrayamadım hemen çocukları yatırıp bende yattım
Sabahın 6sında uyanıp hazırlığımı yapıp ev ahalisini uyandırıp yola döküldük
Tabi yola çıkmadan hemen termos bardağıma kendime şekersiz filtre kahvemi yaptım ki sabah dışarda piknik havasında kahvaltı yapalım diye tutturan eşler yüzünden fazla kaçırmıyayım diyegerçektende işe yaradı
Dün çok fazla kasmadığım halde bu sabah cumaya nazaran eksi ama bir önceki güne nazaran sadece 100 gr artı gördüm
YOl boyunca nostaljik şarkılara karı koca bağıra bağıra eşlik edip şarkı söyledik hatta bir ara kafayıda camdan uzatsammı diye düşündüm ama okadarda değil
İnanılmaz güzel bir yolculuktu üstelik Edirneye en son ufakken gitmiştim ve hayal meyal hatırlıyordumoralarada bayıldım özellikle Selimiye Camiiyine bayıldım
inanılmaz güzel bir havası vardı
Bol bol dua ettim tabi hepimiz içinRabbim inşallah gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak nasip eder....Aminnn
Tabi bizimkiler Edirneye gidipte ciğer yemeden dönülmez diye tutturdular ve öğle yemeğini güzel bir yerde yedik ( ben normalde ciğer ağzıma sürmem ama orada sadece tadına baktım ve aslında güzeldi ama tabi yağda kızardığı için yemedimonun yerine tavuk şiş ve salata yedim
az da ortadaki cacık ve bir ikide patatesden aldım
heee pişmanmıyım asla çünkü çakallık yapıp üzerine bol limonlu su içtim ( arkadaşda sabahki kahvaltıdan kalma limon varmış sıktım suyuma belki eritir diye
) Tabi öğle yemeğinde biraz listemin dışına çıktığım için sabaha kadar başka birşey yemedim ( çocuklar maalesef atıştırmalık birşeyler yediler ama tadına bile bakmadım
)
Benzincinin birinde de kaynar suyu bulunca gece 1 şekersiz kahve daha içtim ve hiç açlık hissetmeden sabahı yaptım
Bu arada tabi Edirnenin tepesinde Balkan müzesi varmış gitmişken onuda gezdik ve oralara okadar hayran kaldım kiseneler önce yapılan yerleri korumuşlar ve o zamanlar ne şartlarda savaşıldığını görünce cidden üzüldüm sonuçta ne zorluklarla savaş kazanmışlar, şehit olmuşlar
Askerler ilgileniyor orayla ve onları üniformalı dolanırken görünce gözlerim doldu
evet onların aileleri bir nebze daha rahat ama maalesef artık hiç bir yer güvenlide sayılmaz....Rabbim tüm Mehmetciklerimizi korusun hayırlısıyla tezkere almayı nasip etsin; Vatanımıza zarar veren herkesede en kısa zamanda gereken cezayı versin.....Aminnnnnnnnnnnn
Sabah yediğim bir kaç patates ve cacık yüzünden ( heee unutuyordum 1 ufakda olsa dondurmada yedim) tartıda baya bir artı bekliyordum ( bünyem cins sonuçta ) ama sanırım bünyemi çözdüm ve tabiki bundan sonra kaçamak yapmamaya gayret edeceğim ama kırk yılın başıda bir kaçamak oluşursada asla canımı sıkmadan dengeleyip hemen limonlu suyumla onların yağlara dönüşmesini engelleyeceğim
Cuma bomba gibi geliyorum kızlarrrrrrrrrrrr
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin ve acil şifalar versin....aminnnnnnnnnnnn
Hergunun boyle guzel gecer insallah canimm :) bende nerde asker gorsem duygulanirim bu aralar daha bi hassas olduk daha az once bile sehit haberi okudum.Allah anne babalarina dayanma gucu versinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün inanılmaz güzel geçti günümüz ve gece 11e geliyordu eve geldiktabi çok yorgun olunca uğrayamadım hemen çocukları yatırıp bende yattım
Tabi yola çıkmadan hemen termos bardağıma kendime şekersiz filtre kahvemi yaptım ki sabah dışarda piknik havasında kahvaltı yapalım diye tutturan eşler yüzünden fazla kaçırmıyayım diyegerçektende işe yaradı
Dün çok fazla kasmadığım halde bu sabah cumaya nazaran eksi ama bir önceki güne nazaran sadece 100 gr artı gördüm
YOl boyunca nostaljik şarkılara karı koca bağıra bağıra eşlik edip şarkı söyledik hatta bir ara kafayıda camdan uzatsammı diye düşündüm ama okadarda değil
İnanılmaz güzel bir yolculuktu üstelik Edirneye en son ufakken gitmiştim ve hayal meyal hatırlıyordumoralarada bayıldım özellikle Selimiye Camiiyine bayıldım
Bol bol dua ettim tabi hepimiz içinRabbim inşallah gönlümüzdekileri bizlere hayırlı olarak nasip eder....Aminnn
Tabi bizimkiler Edirneye gidipte ciğer yemeden dönülmez diye tutturdular ve öğle yemeğini güzel bir yerde yedik ( ben normalde ciğer ağzıma sürmem ama orada sadece tadına baktım ve aslında güzeldi ama tabi yağda kızardığı için yemedimonun yerine tavuk şiş ve salata yedim
heee pişmanmıyım asla çünkü çakallık yapıp üzerine bol limonlu su içtim ( arkadaşda sabahki kahvaltıdan kalma limon varmış sıktım suyuma belki eritir diye
) Tabi öğle yemeğinde biraz listemin dışına çıktığım için sabaha kadar başka birşey yemedim ( çocuklar maalesef atıştırmalık birşeyler yediler ama tadına bile bakmadım
)
Benzincinin birinde de kaynar suyu bulunca gece 1 şekersiz kahve daha içtim ve hiç açlık hissetmeden sabahı yaptım
Bu arada tabi Edirnenin tepesinde Balkan müzesi varmış gitmişken onuda gezdik ve oralara okadar hayran kaldım kiseneler önce yapılan yerleri korumuşlar ve o zamanlar ne şartlarda savaşıldığını görünce cidden üzüldüm sonuçta ne zorluklarla savaş kazanmışlar, şehit olmuşlar
Askerler ilgileniyor orayla ve onları üniformalı dolanırken görünce gözlerim doldu
evet onların aileleri bir nebze daha rahat ama maalesef artık hiç bir yer güvenlide sayılmaz....Rabbim tüm Mehmetciklerimizi korusun hayırlısıyla tezkere almayı nasip etsin; Vatanımıza zarar veren herkesede en kısa zamanda gereken cezayı versin.....Aminnnnnnnnnnnn
Sabah yediğim bir kaç patates ve cacık yüzünden ( heee unutuyordum 1 ufakda olsa dondurmada yedim) tartıda baya bir artı bekliyordum ( bünyem cins sonuçta ) ama sanırım bünyemi çözdüm ve tabiki bundan sonra kaçamak yapmamaya gayret edeceğim ama kırk yılın başıda bir kaçamak oluşursada asla canımı sıkmadan dengeleyip hemen limonlu suyumla onların yağlara dönüşmesini engelleyeceğim
Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin ve acil şifalar versin....aminnnnnnnnnnnn
Kaptanimizin 15 gunde bir izni var bu hafa carsamba persembe yapicam daha once 1.100 gr vermistim geride almadimyaparsın kuzum sen aslansın kaplansınoo ayran detoxu haaaa cok kolay gele
![]()
sosyal medyada gordum resımlerınızı oynagım bayıldım valla... edırne guzel yermıs ıns bırgun bızde gıderız.. demek basını cıkarıp sarkılara eslık edecektın etseydın kız valla cok ıyı oluyo.. ben bızım koye gıderken dagların arasından gecıyoruz kafamı cıkarıp bagıra bagıra soyluyorum sarkıları hahaha![]()
Hergunun boyle guzel gecer insallah canimm :) bende nerde asker gorsem duygulanirim bu aralar daha bi hassas olduk daha az once bile sehit haberi okudum.Allah anne babalarina dayanma gucu versin![]()
Slm kızlar ben geldim, 1 hafta boyunca yoktum oglum ishal oldu onunla ve o atlatmaya başlarken kendimle uğraştım.
Onun hastaneden Çıktığı gun ben hastanede kaldım bir gece,ikinci günde Dr istedi kalmamı ama oglum var diye çıktım
Bu 1 haftada neredeyse hiçbişi yiyip icmedim,bir Yudum suyla lavabolarca istifra ettim,sürekli yattım elimi kolumu kaldırmayı bırakın gözümü açacak halim yoktu,oğlumda bende cok sarsıldık ama sükür atlattik sayılır,oğlumun biraz daha toparlanmaya ıhtıyacı var ama bu halimizde sükür olsun. Cok Sevdiğim maden suyunu bile dün icebildim,içtiğim an dedim ben iyileşmişim:)
buralarda öyleydi canım ama dün nihayet serinledik biraz. hele gece bi ara nasıl üşümüşüm kalktım ayağıma yün patik giydim. ayağım ısınmadan mümkün değil uyuyamam ben...Kutuplara kaçma isteğim var kızlar niğdede kaç zamadır ilk defa bu kadar sıcak var bi yandanda mıtfakta tencere tencere sos kaynıyor üç adım zaten mutfak sauna gibi oldu bu gidişle ericez sıcaktanyarında allahın izniyle köye kaçıcaz akşama kadar torosların eteğine yayılıcaz serinlemek için
oyüzden uğrayamayabilirim yarında
afiyet olsun canımDünkü menümü yazmamışııııım
Sabah: karatay k
Ara: maden suyu
Ara: sütlü kahve
Akşam: yeşil fasulye cacık
Su:2,5 lt
Spor:25 dk egzersiz
Bugunku menum
Sabah: karatay
Ara: kahve
Ara: sutlu kahve
Ara: ayran
Aksam(17.45) : 4 kasik bamya+ 5 kasik yogurt+ 4 kofte
4 litre su+ 1 kupa bitki cayi
35 dakika egzersiz+100ip+45 yuruyus
afiyet olsun kuzumMerhaba canlarım, nasılsınız?? Bugünkü menümü paylaşayım,
Sabah : 1 parça sosis, peynir, 3 zeytin, domates, 1/2 dilim ekmek, 1 çay kaşığı pekmez, açık çay
Ara : 1 bardak süt
Öğle : 1 tabak zeytinyağlı börülce, yoğurt
Ara : 1 avuç üzüm
Akşam : Et sote, az pirinç pilavı
Yatmadan süt içerim yine.
Su : 3-3,5 lt Egzersiz : 30 dk yürüyüş
afiyet olsun canımselamlar kızlar
Üşüyeceğim günlerde geldi bugün İstanbul yağmurluydu baya
menümü yazayım
Sabah: canım yumurta istemedi, yoğurt, zeytin ve taze ceviz yedim
Akşam: Izgara karışık, salata, ayran
Spor: 1.5 saat yürüyüş![]()
aynen canım sevinmeyen yok sanırımgunaydın kızlarrr nasılsınız... ben bıldıgınız kapkara oldumgecmısı okudum zaten pek hazzetmedıgım grupla kendını bagdaslasmamıs ınsanın gıttıgıne cok sevındım zıra yetersız katılımından buyuk ıhtımalle grup dısı olacaktı... hepınızı cok sevıyorum basarılarımızın devamını canı gonulden dılıyorum
![]()
afiyet olsun canım fotoları gördüm süpersin seni ilk gördüğüm fotonla dünkü fotonun arasında müthiş fark var bunuda demeden geçmiyim.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
)
amin canım canımmmÇok teşekkür ederim canım
Aslında şöyle sizler gibi fıstık olsam ne resimler çektireceğim de neyse oda olacak inşallah
Valla şarkılara zaten her zaman bağıra bağıra eşlik ediyorum da kolumu çıkardım sadece camdankafayı çıkartsam kesin benim büyük kız Anneeee iyice ergene bağladın diye dalga geçer dururdu
Bizim bazen aradada el ele tutuşmamıza bile kızıyor baba Anamı bırakta direksiyonu iki elle tut aşkınız depreşti yine diyeneredeyse üzerimize su atacak birbirimize yaklaşınca
Hİç bana çekmemiş sıpaçok fazla ciddi ama hep diyorum bir gün ileride sende aşık olunca görüceğim seni o zamanda ben kaynana olarak çek ulen elini kızımından diyeceğim diyorum gülüyor
Aminnnn canım cidden her gün haberleri izlerken ağlar oldumdün yolda İstanbula girdikten sonra dönerken bari radyodan Haberleri dinleyelim dedikte Osmaniyede şehit olan Askerciğin yine Asker olan abisinin feryadını yayınladıkları an yine ağlamaya başladım
Her gün dua ediyorum Rabbim şu Memleketin karışmasına sebep olan her kimse tez zamanda cezasını versin diyeAminnn inşallahhhh
![]()
afiyet olsun canım fotoları gördüm süpersin seni ilk gördüğüm fotonla dünkü fotonun arasında müthiş fark var bunuda demeden geçmiyim.
aynen banum. ben 75 e indim kendimi beğenir oldum havalara girdim bak kaç aydır, denemediğim yöntem de kalmadı, ama artık cuma heyecanıma kavuştum koşuyom hedefeSağ olasın canım Etrafımdakiler de baya fark var diyor ama nedense ben pek fark göremiyorum hatta dün bir sürü resmide sildirdim güzel çıkmadım hesabıbir ara eşim bile dedi saçmalıyorsun senin gözler cidden bozuk diye
Arkadaşımda kız inanılmaz fark var dediğinde ben yok ya baksana ne kadar kiloluyum resimde diyince yok kız ben fazla zayıfım yoksa sende baya fark var dedi ama nedense ben göremiyorum henüz
gerçi görememem daha iyi yoksa havalara girip salarım kendimi diye korkuyorum
![]()
Maşallah maşallaaahhhÇok teşekkür ederim canım
Aslında şöyle sizler gibi fıstık olsam ne resimler çektireceğim de neyse oda olacak inşallah
Valla şarkılara zaten her zaman bağıra bağıra eşlik ediyorum da kolumu çıkardım sadece camdankafayı çıkartsam kesin benim büyük kız Anneeee iyice ergene bağladın diye dalga geçer dururdu
Bizim bazen aradada el ele tutuşmamıza bile kızıyor baba Anamı bırakta direksiyonu iki elle tut aşkınız depreşti yine diyeneredeyse üzerimize su atacak birbirimize yaklaşınca
Hİç bana çekmemiş sıpaçok fazla ciddi ama hep diyorum bir gün ileride sende aşık olunca görüceğim seni o zamanda ben kaynana olarak çek ulen elini kızımından diyeceğim diyorum gülüyor
Aminnnn canım cidden her gün haberleri izlerken ağlar oldumdün yolda İstanbula girdikten sonra dönerken bari radyodan Haberleri dinleyelim dedikte Osmaniyede şehit olan Askerciğin yine Asker olan abisinin feryadını yayınladıkları an yine ağlamaya başladım
Her gün dua ediyorum Rabbim şu Memleketin karışmasına sebep olan her kimse tez zamanda cezasını versin diyeAminnn inşallahhhh
![]()
hadı bısmıllah deryamdün sabah 10:30 da kahvaltıyı yaptıktan sonra pazara gittik annemlerle zaten yalnız gitseydim 2 tur yapmam gerekirdi. 20 kilo domatesi tek seferde zor taşırdım. 13 gibi eve geldik bir başladım pir başladım. akşam 19 a kadar koştum durdum. bu akşamda domatesleri rendeleyip dolaba attım mı kış hazırlıklarım tamamdır artık daha bişey yapmam.
sabah kahvaltısını güzel atlattım ama maalesef dün azcık kaçamağım oldu.
fakat bugün radikal bir kararla buradayım... ayın 4 ünde düğün var şehir dışında rabbim oğlumuza sağ salim hakkari'den gelmeyi nasip ederse inşallah. ve o düğündeki insanlar en son beni 62 63 lerde gördüler bende o zamana kadar ne verebilirsem vermek istiyorum. programımı da buna göre değiştiriyorum. daha doğrusu protein ağırlıklı beslenme kararı aldım bi kaç gün sonrasında karatayıda katıp devam edicem inşallah fayda görürüm.
Felaket basim.agriyor yaa gecmiyor bu sicaklar gecmiyor![]()
Maşallah maşallaaahhhah kuzum ne fıstıgı varıl gıbıyım yaaa
![]()