Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben haber vermistim ama yogunum demistim ama sanirim gormedin :) pc basinda olmadan rahat edemiyorum ki pc'ye de vaktim olmuyor. Telefonda alinti falan yapmak zor oluyor o yuzden yazdiklarinizi okuyup menumu yazip cikiyordum genelde ama artik daha rahatim yani pc'de olurum bol bol alinti yapip kendi kendimle sohbet ederim![]()
ne guzel bir suru planin varmis haftasonu icin :) pastasiz dogumgunu mu olurmusarkadasinin hatri icin biraz yersin sende :)
bugunlerde kabizim yaEkmegi tamamen kestim nerdeyse ondan mi acaba? Uzun zamandir makarna pilav patates falanda yemedim.. Bilemiyorum ki bol bol su da iciyorum oysa ki. Ben en iyisi yarin sabah kayisili form cay iceyim umarim faydasi olur.
Kizlar bisey soracam ben bugunlerde acayip halsizim ve heryerim agriyor aksam saat 9-10 oldu mu daha fazla ayakta duramiyorum hemen uyumak istiyorum ama eskiden gece 1-2 ye kadar uyumadan dururdum.. bir de merdiven cikinca falan yada ayakta fazla durunca tum gun bacak kaslarim sizliyor vitamin eksikligi falan olabilir mi yoksa kilodan mi![]()
Sbhın garip olmuş sadece cıtırım:)))
Denicm canim eve donunce annem donmus hic bisey koymuyor eve![]()
Bizde donmamış bişey yiyemiyoruz zamansızlıktan
Farkindayim fazla aktif degilim ama daha oncede yazdim bu hafta cok yogundu benim icinYinede elimden geldigince menulerimi yazmaya calistim. Zaten artik haftasonu ve daha fazla aktif olurum haftaya da daha az yogun olurum yani bundan sonra ilk zamanlarda ki gibi daha aktif olurum
![]()
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiii
Öğlen küçük kuşumla parka gittik tabi eşim ve Annemde geldilereşim fazla kalmadan direk yola çıktı zaten bizde Annemle baya parkta oturduk hatta kızkardeşim gelincede birlikte kahve içtik orada ( Annem sağ olsun termosu kapmış yine
)
Mücverde yapmış çocuklar yer diye ama ben sadece tadına baktım oda çok ısrar etti diye
Bir saat evvelde eve gelip hemen akşam yemeğimide hazırlayıp yedim ve şükür bugünüde şimdilik hasarsız kapattım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah; 1 kase cacık, 2 haşlanmış yumurta
Öğlen; 1 minicik mücver ( yağsız tavada yapar annem ) 1 fincan nescafe
Akşam; 1 tabak bol soğanlı semizotu salatası ve 1 bardak ayran
Gün içinde de 1.5 litre su içtim ama yatana kadar 3 litre olur
gerçi bu gece kızlar ille geç yatalım diyorlar ama bakalım hazır kızçelerle başbaşa kaldık keyif yapsınlar az
tabi bende
![]()
Cuma menum
kahvalti:
karatay kahvaltisi 2 incir esliginde
ogle
1 nektari
aksam:
biryani pilavi yarim Tabak
ve ayrann
gun boyu bol su
Merhabalar herkeseebugün yeğenimde benimle okula geldi derse girdi kantinde falan oturduk
çıkışta da diğer yeğenimle kuzenlerimle dışarıda gezdik yemek yedik bugün tam verimli bir gündü
inşallah hepinizin çok güzel geçmiştir günü
bugün okulda biraz ders çalıştığım için herkes yatınca gece ders çalışıcam. Yarında ya kuzenime gidicem ya da arkadaşlarla buluşucam. Kuzenime gitmiyim ama keklere yenilirim kesin
öbür günde yakın arkadaşımın doğumgünü var inşallah pasta olmaz
![]()
Kabul ediyorum bugün saçma oldu
Sabah:
Köfte domates salatalık biber peynir zeytin fıstık
Öğlen:
Bir külbastı az domates peynir
Akşam:
Minik hamburger(çocuk hamburgerinden küçüktü)
Ara:
Sütlü türk kahvesi
Spor: Yok ev misafir kaynıyor
Su:3 litre
Ben haber vermistim ama yogunum demistim ama sanirim gormedin :) pc basinda olmadan rahat edemiyorum ki pc'ye de vaktim olmuyor. Telefonda alinti falan yapmak zor oluyor o yuzden yazdiklarinizi okuyup menumu yazip cikiyordum genelde ama artik daha rahatim yani pc'de olurum bol bol alinti yapip kendi kendimle sohbet ederim![]()
bugunun menusu
sabah yogurt musli
ogle bir kucuk peynirli sandwich
ara iki tane beyaz unsuz saglikli kurabiye (yine turkce ismini bilmiyorum)
aksam ton balikli+beyaz peynirli yesil salata
sivi 2,5 litre su 2 kahve spor 30 dk yuruyus
afiyet bol leptin olsun kuzumBugünkü menum
Sbh serpme kahvaltıdan uygun Olanları yedim
Öglen bir bardak ayran
Aksam bir servis kasığı mantı bol salata
1 Türk kahvesi(1 kare bitter) 3 maden suyu 1 yesil cay
1 saat+yarım saat yürüyüs
İyi geceler kizlar :)Eki Görüntüle 1618335
inşallah canımGunaydin kizlarr :) kacamaksiz guzel bi hafta sonu diliuorum hepimjze![]()
alınganım fatom benimm, sevgi kelebeğimHerkese balim bana canım![]()
Gunaydin neslimmm :)
duydum deryam ben o gunlerde iyi kilo veriyorum dikkat ettiğimdegünaydın canlarrrrrr ancak gelebildim bu sözü duymaktan bıktınız biliyorum ama felaket yoğun sabahtan başladık. şimdi biraz sakinledi hemen pc başına geçim dedim.
dünkü menüm :
sabah : dukan tostu yaptım kendime
öğle : tavuk sote
akşam : et dürümün sadece içini yedim.
annem tarhana yaptı dün. ben yaş tarhanaya bayılırım üç yıldır yemiyodum. dün annem koymuş poşete göndermiş protein günlerini katletmek pahasına yedim valla bi parça pişmanmıyım hayır ama direk tartıyı etkiledi. ayy bide kızlar dolunay günlerinde kilo da etkileniyomuş insan artı çıkıyomuş falan duydunuz mu siz hiç ?
duydum deryam ben o gunlerde iyi kilo veriyorum dikkat ettiğimde
face de kozmik yaşam çeşitli günleri yayınlıyor takip etsende
bak link ekledim yukarıya, sen alıntı yapmışsınTamam canım bakim bi bende face de dukan grubunda duydum bunu dedim ne olaki
Ben sifremi bilmiyorum telde hep kayitli oldugu icin baska yerden girmye kalksam yandimay kizlar sukur kavusturana sabahtan beri giremedim sifreyi e postayi unuttum neyseki hesap tlf da acikmis ordan once e postayi buldum sifreyi sifirladim sonra kk nin sifreyi siifirladim cok korktum bulamicam diye gel yeni hesapla ugrasmak istemedim :)
benim simdi cikmam gerek ama aksama girerimm optum hepinizi