- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu liste neden bos kaldi kizlarr6.takim haftalik mesaj sayim listesi
battaniye1: 16
Bulbul-e Bismil:
makres76:
baldandane:
45derya45:
oynakbasi34:
efser:
miss_wong :
selvos88:
Ahbirkingcharlesimolsa :
Darkparadise :
senasevval:
gel_pcpc: +35
@Ahbirkingcharlesimolsa
@Bulbul-e Bismil
@Efser
@miss_wong
oynakbasi34
45derya45
@baldandane
@battaniye1
Dark_Paradise
@makres76
Selvos88
@gel_pcpc
sevgili kizlar bakiyorum da bizim takimda biseyler eksik. kimimiz sadece menusunu yazip kaciyo. Kimimiz menusunu yazmiyor bile. Evet yogunluk icerisinde olabiliriz ama burayi da ihmal etmeyin lutfen siz girdiginizde belki topikte kimse olmayabilir siz alinti yapin sohbet edin nasilsa alinti yaptiginiz kisi geldiginde mesaji gorup cevaplayacaktir. Boylelikle ufaktan guzel sohbetler de baslayacaktir. Sonucta menu listesini hepimiz icin yapiyoruz oyle degil mi? Sizleri seviyorumm bu kucuk hatirlatmayi da onemsemeniz dilegi ile..![]()
o Zaman menu listesini yazmayan yada haftalik 35 mesaji yazmayan Cuma gunu butun gurubun mesajlarini o sayip yazacak eski kurali tekrar getiriyoruz ok miaynı şeyleri bende düşümdüm canım bi kaç gündür. bi süredir de böyle devam ediyor... herkesin farklı yoğunlukları var elbette ama madem bu yola çıkıp takım olduk sanki biraz daha birleşmemiz lazım. paylaşım oldukça motivasyon çoğalacak. motivasyon olacak ki kilo verelim evet aslolan kilo vermemiz ama birbirimize karşı da sorumluluklarımız olduğunu düşünüyorum ben şahsen. zaten 35 mesaj sayısı da bunu engellemek için değil mi. bence bu haftadan sonra 35 mesajı aşamayana da bi yaptırım getirelim derim
o Zaman menu listesini yazmayan yada haftalik 35 mesaji yazmayan Cuma gunu butun gurubun mesajlarini o sayip yazacak eski kurali tekrar getiriyoruz ok mi
he yok herkes duzenli menuleri yazarsa mesajlari da yazarsa herkes kendi mesaj sayisini kendi sayacak
bide ceza olarak menu listesini de ona yaptirabiliriz haberiniz olsunvalla çok güzel olur canım. yaraya tuz bastın kuzum çok iyi olacak böylece toparlanır daha motive oluruz...
bide ceza olarak menu listesini de ona yaptirabiliriz haberiniz olsun
sonra vay ben yoktum bilmiyodum demeyin canlar :)
tebrikler cnimm***6.TAKIM 428.Etap***
45derya45(78,4 / 77,4/1 / %1,27 )
baldandane(89/ 88,5 / 0,5/ % 0,56 )
battaniye1 (72,6 /72,4 / 0,2 / % 0,28 )
bülbül-e bismil ( 82,9 / 82,9/ % ) kilosu sabit
Dark_Paradise ( 116,7 / 116,2 / 0,5/ 0,43% )
kaldi2sene( 67,4 / / / % ) kendi istegi ile takimdan ayrildi
makres76 (60,2 / 59,7 / 0,5 / % 0,83 )
selvos88( 75.6/ 75 / 0.6/ % 0.8 )
6. Takım Ortalaması:
Kusura bakmayın kızlar dışardaydım şimdi geldim ve hemen başka bir yere gitmem gerek, bildirimi neredeyse unutuyordum. Kilo veren arkadaşlar tebrikler
Gunaydin kuzum ama baya gec cevapladm sanirimgunaydın guzeller
ayy canim cok balik cekiyor donmus uskumru var burda donmusmu aldin deryamdünkü menümü yazayım hemen
sabah : 2 dilim kepek ekmeği, az peynir ( mecburiyetten)
öğle : sulu köfte ama sadece köfteleri ve cacık
akşam : bim deki uskumru filetolardan aldım nefismiş tadı kızlar bilginize
bir uskumru ızgara, bir z.yağlı domates
tebrikler cnimm
Gunaydin kuzum ama baya gec cevapladm sanirim
ayy canim cok balik cekiyor donmus uskumru var burda donmusmu aldin deryam
Tarif alim deryam :)evet canım ve inanılmazdı tadı akşama yapta gelsin eksiler :)
Tarif alim deryam :)
Denicm canim eve donunce annem donmus hic bisey koymuyor evecanım ben çok az çözdürüp elektirikli ızgaram var orda yaptım.10 dk sürmedi