• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :KK48:

Anam ayaklarımın altı artık yorgunluktan yanıyor :KK57:
Bugün resmen yürüme konusunda rekor kırdım :21:
Gündüz 3 saat ( arada bir yarım saat kahve molası ) yürüdük ve tabiki ben tempolu yürüdüm hatta Yeğenimin bebek arabasınıda ben ittiğim halde herkes arkada kaldı ben önden koştur koştur gittim spor niyetine geçsin diye ( bebek sadece 7 kg varın siz düşünün İstanbulun inişli çıkışli yollarını :KK48: )
Tam eve gelip 1 saatcik dinlendim eşim geldi hadı kıza ayakkabı bakalım dedi ( oda sağ olsun kaçıncıya çıkıyoruz hala içine sinen bir ayakkabı bulamadı :KK48: içine sinende benim yüreğime oturan cinsten olunca bir türlü alamadık :KK70: )
Hadiii AVMye gittik ve yine koştur koştur 1 saat yürüdük ( Ailecek yavaş yürümeyi bilmiyoruz :KK70: )

Cidden çok iyi spor oldu bana :21::21::21::21:
Bu arada bugün meyve günümdü ve ben 3 öğün 5er adet Mor erik yiyerek kaçamaksız günü tamamladım ve şu anda şekersiz sütsüz kahvemi içiyorum tıkasın diye :KK48:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum :KK68:

Bu sabahda şükür erkenden uyandım meyvemide yedim hatta şimdide keyif kahvemi alıp buraya bakayım dedim :KK66:
Dün nasıl yorgun düştüysem anında uyumuşum hatta normalde en geç yatağa giren ben hemen yatağa attım kendimi eşimden de önce :KK48: bir ara büyük kızım geldi onla gözümün tekini zorla açarak biraz sohbet ettik makara yaptık ama en son dayanamayacak kıvama gelince '' ne olur canım lütfen sana yalvarıyorum git odana beni bırak uyuyayım'' dedim :KK70: nasıl gülüyor iyice pelteye dönmüşsün banane gitmiyorum işte diye :KK70:

Hala bacaklarım ağrıyor ama yinede bugün acaba evdemı otursak yoksa bir yere mi gitsek diye düşünüyorum :KK48: Küçük kuzumda nasıl alıştıysa uyanır uyanmaz Anne bugün nereye gidiyoruz diye soruyor :KK48: eşim valla siz iyi alıştınız havalarda soğuyor kışın nasıl evde tutacaksın bu kızı diyor :KK48:

dünkü menüm

sabah : 1 yumurta, peynir, domates salatalık
öğle : ton balığı ve yarım domates
akşam : 2 çatal pasta 1 çay bardağı zero

su : 2,5 litre
spor 30 squat, 10 sn plank

Canım üzülme eminim o iki çataldan birşey olmaz ;) hem eminim bugün dengelersin sen onuda ( vicdanen rahatlarsın diyeyim çünkü cidden birşey olmaz bence ;)

Canım üzülme eminim o iki çataldan birşey olmaz :KK66: hem eminim bugün dengelersin sen onuda ( vicdanen rahatlarsın diyeyim çünkü cidden birşey olmaz bence :KK66:

size yazdıktan sonra rahatlıyorum zaten canım...
eminim ki bugün daha hafif geçirip dengeliycem

Günaydın çıtırlar :KK54: yoksa tünaydın mı demeliydim :KK53: 2 gündür ortalıklarda yokum ama çok yoruldum haşatım çıktı resmen :confused:
Dün bebek görmeye gidelim dedik pansiyonları var abantta oraya gittik. Belki abanta gelenler ya da duyanlar vardır. Hem bütüm akrabalarla bir aradaydık bol bol çocuk sevdim hem de temiz hava çok iyi geldi :KK37: iyiki gitmişiz :KK37:
Ben teyze olmak istiyorum diyorum da ablam kızıyor :KK4: ama napim çok seviyorum çocukları :KK22: Neyse alıntı yapamadım kusura bakmayın bugünden itibaren düzene girerim menülerde kaçmadı :KK24: sadece abantta alıç topladım meyve bir tek o cıs :KK22: ama o da doğal sonuçta :KK70::KK70:

Günaydın çıtırlar :KK54: yoksa tünaydın mı demeliydim :KK53: 2 gündür ortalıklarda yokum ama çok yoruldum haşatım çıktı resmen :confused:
Dün bebek görmeye gidelim dedik pansiyonları var abantta oraya gittik. Belki abanta gelenler ya da duyanlar vardır. Hem bütüm akrabalarla bir aradaydık bol bol çocuk sevdim hem de temiz hava çok iyi geldi :KK37: iyiki gitmişiz :KK37:
Ben teyze olmak istiyorum diyorum da ablam kızıyor :KK4: ama napim çok seviyorum çocukları :KK22: Neyse alıntı yapamadım kusura bakmayın bugünden itibaren düzene girerim menülerde kaçmadı :KK24: sadece abantta alıç topladım meyve bir tek o cıs :KK22: ama o da doğal sonuçta :KK70::KK70:
oh ne güzel gezmişsin tatlım. benimde bir tanecik yeğenim var ablamı zorluyorum ikinciyi yap ben bakarım diye ama yapmıyo

selam canlarım sinir krizleri geçiriyorum kuzen katili olcam oyun indirme benim bilgisayarıma diyorum sıpaya hiç laf dinlemiyor yine gümletti mavi ekran verip duruyor :mad: birde bayram sonuna kadar sunum hazırlamam gerek raporuyla birlikte bugün yapılamazsa pc 3. sayfa haberlerinde bulabilirsiniz beni:KK62:

Back
X