• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evliliğim uçurumun kıyısından döndü. evliliğim kurtuldu ama yüreğim iyileşemiyor.
canımın içi hayırdır inşallah.... rabbim yardımcın olsun... nazar mı değdi kuzum ya.. her zaman burdayım bil anlatmak istersen her zaman dinlerim kuzummm...

afiyet olsun kuzum

Sağol balımm :KK60:

evliliğim uçurumun kıyısından döndü. evliliğim kurtuldu ama yüreğim iyileşemiyor.

Hayırdır inşallah kuzum, nazar mı değdi noldu.. :KK43: İnşallah düzelirsin bir an evvel canım

özetle iki yabancı olduk bi evin içinde.bigün hazır olursam anlatırım belki.

Ne zaman istersen anlat tatlım, belki bir faydamız olur :KK51:İnşallah düzelir aranız eskisinden daha da mutlu olursunuz canım :KK200:

6, Takim 435. Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Bulbul[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Papillon[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TD]11.Toprak[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

canlarim merhaba nasilsiniz iyi misiniz beni soracak olursaniz cok sukur hersey yolunda motivem tavan :))
pazartesinin menusunu de yazayim

kahvalti
1 elma tarcinli

ogle
yogurt

aksam
bol haslanmis tavuk gogsu
buharda pismis brokoli

gece 10 bucukta 1 bardak yarim yagli sut

sonuc bu sabah 89 oldum
yani dun 89.8 dim -800 oldum tabi odemdir ama olsun insanin keyfi yerine geliyo valla :)

Canım hayırlı olsun :KK66: bak bebiş herşeyden önemli o yüzden kendini iyi hissetmediğin an hemen bırak :KK66:
Birde listede öğlen yediğinin yarısı kadarı akşam yenecek diyor ama ben bile öyle yapmıyorum yani farklı birşey yiyorum akşamı ki tek tip beslenme olmasın diye :KK66: meyvenin yanında 1 avuç kadar kuruyemişte yiyebilirsin ( kavurlmamış olması lazım hem bebişede faydası var ) Protein gününde canın et istemiyorsa kırmızı mercimekte çorba yapıp içebilirsin ( içine patates doğrarsanda Nişasta gününe uygun :KK66: ) Öğlen öğünlerde ekmekte var ama karataydan alışınca yemiyorum ben :KK70:
Kafana takılan birşey olursa mutlaka yaz bildiğim birşeyse seve seve yardımcı olurum :KK66: hatta facede grup kurdum onada gelebilirsin :KK70: 90 günlük diyetle zayıflayanlar diye :KK66: ben yoksam o an diğer arkadaşlar yardımcı olur ama dediğim gibi kuzucuk önce gelir :KK66: Her öğünün yanında salata zaten serbest yani zararı olacağını düşünmüyorum ama yinede sen dikkat et kendine :KK66:
evet canim uyarilarini dikkate aliyorum cok sagol bende elimden geldigince bana iyi olacak seklini yapmaya calisiyorum
bire bu ara zaten ne yesem midem ac olsa bile tok gibi cok tuhaf bisey bende esimde saskiniz bu duruma :confused::confused:
başınız sağolsun kuzumm

canım asıl kotu ornek benım 62 yada 64 ile hamile kaldm 80 ile doğuma girdim selcuk 6 aylıkken 68 kiloya dusmustum diyetsiz sonra yedimde yedim bi baktımki 95 kötü örnek diye buna denir :KK70: bnede 1 ay sonra ölçülerimi çok merak ediorum

doğumdan sonra gördüklerıinde tanıyamıcaklar dert etmmee :)

hayirlı olsun balım
amin insallah cnm :KK24:
valla demek ki hepimiz acemiydik hicbirimizden ornek olmazmis bunu anladim:KK23::KK45::-):-)

Hayırlısı olsun cecomm getirisi iyi değilseenişte haklı kuzum yorulduğuna değmeyecek demekki.Sen bileklikleri depolamaya devam et en güzeli seneye yaz toptan verirsin:KK19:

Kıyafet olarak kastetmedim cecommm gardrobu zaten eniştem yenileyecek:21: minik bir toka bir kitap bile olur kuzum ben her 5 kiiloda almıştım bu başarını hatırlatsın ilerde :KK60:

Afiyetolsun cnmmm spor yapamıyorsun sanırım o_O9 lu çaylardansa her gün bir bitkiyi demlesen daha iyi olur kuzum birbirleirnin etkilerini nötrlüyorlar:KK51:

Zararı olacağını snamıyorum selvoşum koruma amaçlı ben içmeye başladımm haftada 4 gün.Yıllarca içtiğimiz kolaları düşünürsekkk bu çok masum kalıyor yanında:oops:

:nazar::nazar:

Evet tatlım listeyi önceden yapmıştım güncellememişim özür:KK16:

Yılbaşında snei mezun ediyoruz desene meleğimmm:KK76::KK76:

Hadi inşallahhh kuzum öncelikle sağlıkla elamızı kucağına al hele:KK46::KK46:

Sebze sularna devam edersen cildinin rengi bile değişecek bana güven.:21:Faydası saymakla bitmez .Evet tatlım haklısın süreç uzadıkça motivasyon düşüyor son kilolarım gr gr gitmişti .Karar sizinnn elbette :KK60:

Bu hafta sizlere güveniyorum şirinemin diline düşmeyelimmmm:KK22::KK22:

65 iyi kuzum şayet 65 e ulaşırsan revize ederiz:KK66:

Paylaşım için tşkler neslimmmm:KK60:

Aman kahvaltına işenme prensesimmmm günün en önemli öğünü biliyorsun haklısın erken kalkonca insanın canı istemiyor ama inan eğitim hayatını bile olumlu yönde etkiliyor:KK16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

İradenin önünde şapka çıkarıyorum cecommmm:KK52:Bir dahaki günde snein tartı daha çok eksiyi gösterecekk :21::21:

Afiyetolsun tatlımmmm:nazar:

Kim tutar seni cecommmm bravoooo:KK9::KK9::KK9:

Ihlamur nane limon güzelce kaynat prensesimmm içine en az 1 tatlı kaşığı karabiber ekle ve karıştırarak iç k.biber dibine çöker o yüzden karıştırmalısın fakat felaket terletir sonrasında ılık bir duş hemen şifa bulursun dvitini de ihmal etmediğini biliyorum neden grip oldunki o_OAcil şifalar kuzum:KK19:

En azından hafif bir salata yeseydin akşam selvoşum o_O:nazar:

Nihayet başardınnnnn:KK50: menün de gayet güzel kızartmayı görmedimm:KK33::KK33:

İşte en korktuğum benimde bu selvoşumm harici harddisk almayı bile düşündümm bi arızada hepsi gidebiliyor geçmiş olsun cnm:KK19:

Maşallah deryammmm balığın dibine vurmuşsun omega 3 tavan desene:kk77:Su yeterli içiyorsun umarım sporu da bir görsemmmmm değme keyfime:KK16:

3 meleğimin hedefi 65 hadi bakalımmmm kurdeleye ilk önce kim ulaşacak:KK73:

Afiyetolsun canımmmm :nazar:

İlk başladığında da almıştın yanlış hatırlamıyorsam selvoşummmm o_OO ilk ölçülerinle son halin arasındaki farkı merak ediyorummm şimdidenn:KK28::KK28:

Maşallah enerjin mutluluğun daim olsun gökkuşağım benim:nazar::KK68:

Başınız sağolsun leydimmm mekanı cennet olsun inş:KK51:

sizde 67 de kapışıyosunuz bakıyorummmmm sağlıkla kucağınıza alın da barbimmm kilo nasılsa gidecek:KK46:

Neden kızayımmm barbimmm hepimiz sağlıksız olmadıktan sonra kendimize en uygun beslenme şeklini oluşturabiliriz sen de dene belki senin bünyene de bu diyet güzel yanıt verecek :KK19:

Ellerine emeğine sağlık bitanemmmm:KK60:

muzunu tarçınlı ve yanında sütle yesen o_O

Afiyetolsun cnmmm tüm kurtlarını döktün desene :21: Ama sen yine de dikkat et iki can taşıyorsun:KK19:

Hadi bakalım gazanız mübarek olsunn inşallah sen de cecom gibi olumlu geri dönüş alırsın tatlım:KK60:

Meleklerimin menüleri sana emanet cecommmm :KK68:
aminnn kaptanimmm sagol zaten bebise zarar vercek bisey yapmam o kadar siyirmadim sukur :oops::-)
ayrica surekli oynakbasimla iletisim halindeyiz sagolsun cok yardimci oluyo Allah razi olsun :KK68:
muzu yedikten sonra hatirladim :KK45: tarcin sutu

Hızlı bitirdim yine de selvoşum:KK60: İyiyiz bitanem şükür.Teyzem de çok iyi maşallah eve çıktı bugün fakat odası ayrı olacak ve tek bir kişi ilgilenecek herşeyiyle enfeksiyon kapması çok tehlikeli dedi dr bakalım bizde haftasonu gidelim diyoruz annemin içi görmeden rahat etmeyecek kardeş kolay değil:KK16:

Ellerine sağlık cecommm herşeyi seviyorum ütüyü sevmiyorum nedense ama kurtuluş yok tabiii:oops:Afiyetolsun cnmmm:KK50:

Hoşbuldum yaramaz meleğimmmmm nasılsınnn:KK60:
annen de hakkli kaptanimm insallah teyzen daha da iyi olacak :KK19:
şükür iyiyim kaptanım.... aynen devam biraz kuzucuk keyifsiz ona canım sıkkın kalan herşey tatam. motive tamam menüler tamam... biz almayalım bu hafta yarışıda kim alsın...
dimi ama masallah:nazar::nazar::nazar:
ay bende okuyorum sürekli kendi kendilerine nasıl gaz veriyolar.. hayır bi günde en az 10 sayfaaa maşallahları var pek enerjikler. ama sıkıntı yok bu maç bizimmmm.. yaşasın 6.takımm :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
yaw yemisim enerjilerini biz onlari yeriz ezer geceriz :KK76::KK76:
bugunku menum
sabah: kepekli omlet+peynir
oğle: fırında tavuk yoğurt
ara: sutlu kahve
akşam: tonbalığı +Fume+yogurt

jilian level 1
3 litre su+ hibiskus
ayy ne guzel jilliana mi basladin hadi basarilar bitanemmm :KK54:
afiyet olsun :kk77:
Merhaba çıtırlar :KK54: bugünde okuldan anca geldim. Gece gram uyuyamadım ateşim çıktı kustum ettim ama yine de okula gittim :KK1:
Ama benden daha kötü olanlarda var. Tarih hocamız meme kanseriydi baya 6-7 senedir uğraşıyor bu illetle. Bugün vefat etti tabi herkes kendi derdini unuttu. İki küçük kızı vardı onlara yazık oldu :KK43:
oyy kuzum gecmis olsun yaa kiyamam Allah gc kuvvet versin sana
ayrica basiniz sagolsun cnm bnm Allah sabir versin hocanin ailesine mekani cennet olsun
Aaaa ablacım boşver takma yeni yeni fotoğraflar çekersiniz artık.

Başın sağolsun kuzum

Teşekkür ederim sindim. Benimde en sevdiğim hastayken tarhana çorbası. Bol karabiberli içiyim kendime gelirim.

Hayırlı uğurlu olsun sindim. Bakalımm nasıl olucak

Kesinlikle kahvaltı çok farkediyor kaptanım. Bende eskiden hep kahvaltı etmeden çıkardım. Sandviç tost falan yerdim okulda. Ama işte tahıl beyin.

Sağol kaptanım denicem mutlaka
sagol bebemm insallah iyi olur daha fazla almayayim da :KK48: verirsem iyi sabit kalsam bile sukur
elimden geleni yapiyorum olursa olur olmazsa da canim sagolsun ucunda olum yok :KK22:
Bugunku menum,

Sabah yumurtasız kk
Öğle 1 kaşe et suyuna şehriye çorbası az zeytinyağlı barbunya
Akşam 1 kaşe tarhana çorbası az makarna
senin o ka$e lerini yerimmm:-):-)
afiyet olsun bitanemmm bebise yarasinn :KK46::KK46:
bugünkü menüm
sabah: bir muz +karatay kahvaltısı
öğle: yine lavaşa tavuk döner, ayran
akşam: bir karnıyarık, iki kaşık pirinç pilavı, cacık
ara: mistik çay
su:2 lt
acaba lavasi yemesen doneri yesen olmaz mi bulbulum yoksa yedigin yerde oyle bi imkan mi yok kuzumm
afiyet olsun
Pazartesi menüm:
Sabah: yarım salatalık
Öğlen: 2 oreo
Akşam: yarım salatalık, 1 kase mercimek çorbası, et, yarım kase yoğurt
canim nerdeyse hic bisey yememissin sabah ogle dikkat et Hemde derslerin okulun var yorgun dusup daha cok hasta olursn Allah koruusun :KK19:
hem ögrenci hem karatayci :KK66::KK59: afferin afferin...Ben Cansu 10 Takimdan bu hafta sizinle kapisiyoruz :KK59: Bende bir kac haftadir Karatay yapiyorum soru isaretleri..yada kafana takilan birsey olursa at özel mesaji :KK66: azimli olan kazansin arkadaslar..yarin gene ugraririm :21:
vay vay vay bende size gelcekttim cnm az satasaacaktim size :KK45:iyi olan kazansin :)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve az kalorili hatta kaçamaksız bir gün olur :21:
Dün malum sıvı günümdü ve şükür yatana kadar tek lokma yemedim ( bir ara kocayı yemek yiyor diye öldürmeyi düşünmüş olsamda :KK70::KK70::KK70::KK70: Şaka bir yana ama cidden hiç önceki gibi kan şekerimin düşmesi elimin ayağımın titremesi olmadı yemek yemediğim halde :KK66: )

Şükür karşılığınıda fazlasıyla aldım sabah tartıda :21: Dün sabahdan bu yana tammmm 600 gr gitmiş :KK71::KK71::KK71: Hedefime gün geçtikçe yaklaşıyorum ve eminim yeni yıla bomba gibi bir rakamla merhaba diyeceğim Allahında izniyle :KK71::KK71::KK71:

Bugün protein günüm ve tabiki aç uyandığım için hemen kahvaltı olarak 1 adet nektarinimi yedim :KK66:
Öğlen için menemen yanında domates + salatalık düşünüyorum
Akşam içinde Tavuk budu alıp baharatlayıp fırına vereceğim yanınada salata yaparım :KK66:

Valla Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın....Aminnnnnnn
Hadi biz güzellik uğruna, sağlık uğruna bazı zamanlar aç kalıyoruz ama dün cidden hep dua ettim Allahım kimseyi bu şekilde sınama diye :KK66:

Evet biraz öyle oldu ama sabah iyiki aç kalmışım dedirtti en azından :KK48: Gece 23e gelmeden yattım hatta bir ara uyandım sabah oldu diye bir baktım saat 03:00 :KK48: dedim yat aşağı sabaha çok var ama ikinci kez 05:45de uyanınca aaaa sabah oldu oldu kalkayım ben diye kendime verdim çoşkuyu :KK70: tabi daha fazla uyuyacak hal kalmamıştı ve kahvaltılık meyvemide yedim yarım saat evvel :KK66:
oh oh ne guzel tebrikler cnm :21::21:
bu yilbasi 6, takimda kimse kalmayacak sanirim herkes citir olacak insallah darisi basima :)
Günaydın, kızlaaar
gunaydiiiiiiiiiiiiiinnn:KK200:
pazartesi menüm

sabah : 3 dukan krep arasına krem peynir
öğle : tavuk sote yoğurt
akşam : yağsız kavurma yarım domates ve yoğurt

su 2 litre
spor 15 sn plank 30* 2 squat

@Sweetdimple kaptanım ya şimdi squatı arka arkaya yapmak yerine gündüz falan fırsat buldukça 15 20 tane ara ara yapsam nasıl olur. bide okudum bir iki yerde üst bacaklarım zaten kalın kalınlaştırmasından korkuyorum. biraz daha vereyimde olmadı sadece bölgesel spor için belediyeye salona gideyim diyorum. ama o zamana kadar squat nasıl olur sence...
vala ben eskiden aklima geldikce 20 er 30 ar yapardim bazen hepsini toptan yapardim :)
ıspanaklı börek yedim kuzuummmmm
afiyet olsun cnmm:cool:
kızlar kaldı 3 gün tartıya elimizden gelenin daha da fazlasını yapalım lütfennnn.. bu maç bizimmm başka yolu yoookkk.... özellikle akşam öğünlerine lütfen herkes daha dikkat etsin onun hiç telafisi yok ertesi güne..
valla ben bile cok motiveyim bu halimle yenelim yiyelim onlari :))
merhaba arkadaşlar
çok uzak kaldım buralardan.hala sırtımdaki ağrı gitmedi, bildiğiniz iyi bir egzersiz varsa tavsiye alabilirim.
pazartesi ve salının menüsü yazayım
bide yürek ağrısına egzersiz istiyorum.bu yaz gitsin bidahada gelmesin inş.:KK61:
hepinizi ozledim.düzenli gelebilmeyi o kadar istiyorum ki.
canim benim yurek agrisina en guzel ilac DUA emin ol allaha teslim olmak
yuregini ferahlatsin bir an once insallah kiyamam sana:KK200:
özetle iki yabancı olduk bi evin içinde.bigün hazır olursam anlatırım belki.
ah canim ne zaman istersen biz burdayiz derdini paylasir bi cozum arariz insalah en yakin zamanda halolur
her evlilikte olur Boyle zamanlar allahim yardim etsin cnm :KK19:

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Bulbul[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TD]7.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Papillon[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TD]11.Toprak[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE]
[TR][/TR]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif
yemekgifleri70.gif

[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ange_Angel[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Bulbul[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Gel_pcpc[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TD]7.Selvoss[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Sekerkiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Papillon[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TD]11.Toprak[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE]
[TR][/TR]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]

bu tabloyu nasil yaptin ???:KK57: güzel olmus :KK66: buyur gel kapimiz acik bir sicak cikolatamizi ic :KK70: sen takimida al gel size pastada keseriz :KK59:
cikolatali-pasta-3.webp

bu tabloyu nasil yaptin ???:KK57: güzel olmus :KK66: buyur gel kapimiz acik bir sicak cikolatamizi ic :KK70: sen takimida al gel size pastada keseriz :KK59:Eki Görüntüle 1648971
tabloyu tam ben yapmadim kpatanim verdi bende bosluklari dolduruyorum ama size de lazimsa verebilirim hemen bana takimin listesini ver yaparim cnm sende benim gibi bosluk doldurursun :KK19:
ayrica o pastadan 1 dilim yarin yiyebilirim oyle bir hakkim var cok makbule gecti cnm geldim bile sizin takima :)):KK15:

bu tabloyu nasil yaptin ???:KK57: güzel olmus :KK66: buyur gel kapimiz acik bir sicak cikolatamizi ic :KK70: sen takimida al gel size pastada keseriz :KK59:Eki Görüntüle 1648971
size afiyet olsun canım biz misafirlerimize daha sağlıklı şeyler ikram ediyoruz.. misafir başımızın tacı... :KK59::KK59::KK59::KK59: gelirken elimiz boş gelmeyiz kendimize sağlıklı mamalarla geliriz.... hedeflerimiz var malummm:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X