• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşbuldukk asimmm yumukumm ve hekess:=)) ben de sizleri özledim valla ancak kendime geliyorum okul bitti tamamen dün son sınavım da açıklandı hala üniverste 2. siyim:=)) he birinci olabildim ne de üçüncülüge düştüm bir yıl daha aynı şekilde geçti....

yumukum, asi_bulut+, cceylin+, dimplehawk, meham, Naz+, nilüfer79+, ozgekrd+, referans+

süper şu kalabalığa bakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

cceylin, asi_bulut+, meham, Naz+, nilüfer79+, ozgekrd+, referans+, yumukum+

aşağısı kaynıyo kızlarrrr :=)))

hayal gözlü, asi_bulut+, meham, Naz+, nilüfer79+, ozgekrd+, referans+, yumukum

ben gelince daha seksü oldu :roflol:...

aaa ben hep alfabetik diziliyor sanırdım kaydirigubbakcemile3
meğer herkes kendini ilk başta görüyormuş CADIARZU
benim adım a ile başladığı için anlayamamışım delikafadulden

Ay kızlar yorumlar için teşekkürler yedim işte pişmanım :( Nilüfercim ay hepinizden çok özür dilerim canınız çeksin diye söylememiştim maksatım öküz gibi yedim demekti. Kusura bakmayın canınız istediyse pişireyim gelin bana yiyin kızlar :) Bu hafta sonu pazar günü oğluşum 2. yaş günü partis,i var çok şişko ve mutsuzum :( napimmmmmmmmmm

kızlar burda meyve suyuyla beslenen biri var ne pidesi yawmafoldumben unutun pideyi öyle bişey yok kim çıkardı konuyu refimi:mymeka:

bencede reffim görümcen sana koplo kurmuş canım. üzme kendini tatlım verirsin sen merak etme . montiye başlayacağın zaman her türlü yardıma varım. hatta seninle beraber yaparız canım.

Nazcım sağol sen kaç kilo verdin başladığından beri canım? linkini o topiğinb yollarmısın birde çok sağolllll

hoşbuldukk asimmm yumukumm ve hekess:=)) ben de sizleri özledim valla ancak kendime geliyorum okul bitti tamamen dün son sınavım da açıklandı hala üniverste 2. siyim:=)) he birinci olabildim ne de üçüncülüge düştüm bir yıl daha aynı şekilde geçti....

kutlarım canım süpersinalkisalkisalkisalkisalkisalkis benimde kız kardeşim okul 4. olmuş çok mutluyum ..

hadi gözün aydın canımın içisi :hooray:
süper yaaa ben hep sınıf birincisi ikincisi oldum da okul birinciliğine terfi edemedim hiç :1ninca:

aklıma gelmişken refffcimmm unuttum yazmayı seni de tebrik ederim canım sınavlarını vermişsin diye. geç oldu ama :kedi:
üzülmeye değmezmiş bak. ama olsun ağladın rahatladın :delphin:

oğlum ağlayınca ilgisini dağıtmak için ben söylerdim o da öğrenmiş meğer. kreşte ağlayan arkadaşlarına söylüyormuş :emir_bebek:
ağlamak yoooookkkk
gülmek varrr :smiley-cool:

kutlarım canım süpersinalkisalkisalkisalkisalkisalkis benimde kız kardeşim okul 4. olmuş çok mutluyum ..

ayy ben de kardeşini tebrik ederim canımmmŞeniz

hadi gözün aydın canımın içisi :hooray:
süper yaaa ben hep sınıf birincisi ikincisi oldum da okul birinciliğine terfi edemedim hiç :1ninca:

aklıma gelmişken refffcimmm unuttum yazmayı seni de tebrik ederim canım sınavlarını vermişsin diye. geç oldu ama :kedi:
üzülmeye değmezmiş bak. ama olsun ağladın rahatladın :delphin:

oğlum ağlayınca ilgisini dağıtmak için ben söylerdim o da öğrenmiş meğer. kreşte ağlayan arkadaşlarına söylüyormuş :emir_bebek:
ağlamak yoooookkkk
gülmek varrr :smiley-cool:

asim bizim bölüm okulda sadece 1 sınıfta var,sınıftada ikinciyim okulda da yaniisırnaşık şey

Ay kızlar yorumlar için teşekkürler yedim işte pişmanım :( Nilüfercim ay hepinizden çok özür dilerim canınız çeksin diye söylememiştim maksatım öküz gibi yedim demekti. Kusura bakmayın canınız istediyse pişireyim gelin bana yiyin kızlar :) Bu hafta sonu pazar günü oğluşum 2. yaş günü partis,i var çok şişko ve mutsuzum :( napimmmmmmmmmm

nice yaşlara inşallah canım alkisalkisalkis
sağlıklı ahlaklı uzun ömürlü olur inşallah :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heryerde 2. sensin yine bak kaydirigubbakcemile5

he valla delikafadulden

ceylincim güzelim tebrik ederim eferim kıs sana,
hade affettik seni gelmedin diye ortamıza alıp dövcedik seni :roflol:
tebrikler gülümcüm,
bend egeçtim bu sene derece neyin yok ama geçtim içte :roflol:,
he burda meyve suyuynan beslenen var :D...

bende çok şişko ve mutsuzum bu konuda..kendimi i,ğrenç hissediyorumm....tatile gidincede zayıf zayıf rus karılarını görüp dahada depresyona girmek istemiyorum ...
şu elmamı alayımda yiyeyim..:delphin:

bende başardığım zaman tartının resmini koyuyordum :lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam süper fikir bende yapcem hedefe geldiğim gün tartıynan poz vircem ben üstte o altta,
özge mannağı takıma foto koydum baksana :D...

baktım yavru kuşum baktım çok güzel ve inanılmaz yol katetmişsin tebrikler :1hug::1hug::asigim::asigim:

Back
X