Kızlar çokkk mutluyummm çokk.. kara bulutlar dagıldı ohhh demek ne güzelmiş ya RABBIM şükür olsun binlerceee.....eşimde uçak bulursa bu gün dönüyorr....3 gündür yaşadıgım azap sona erdii.... çok şükürrrr......
eşimin işiyle ama hayatımızla ilgili özelbi durumdu akrep .... ama artık geçti çokk şükür ....taa artvindeydi geliyo bu gün .....delikafaduldennoldu şeker:1shok:eşin nerdeydiki
hayırdır inşallah
noldu şeker:1shok:eşin nerdeydiki
hayırdır inşallah
iyi bari canım gözün aydıneşimin işiyle ama hayatımızla ilgili özelbi durumdu akrep .... ama artık geçti çokk şükür ....taa artvindeydi geliyo bu gün .....delikafadulden
teşekkürler şekerakrebim ne güsel kilo vermişsiniz takımca maşallah tebrikler
güle güle kütom ....
angaraya lapa lapa kar yagıyor kızlar karr...
pnar geçmişemi gömüldün kıs.....................
ben geldim ama kötü haberlerle gezmeye gidince böle oluyo yaa şimdi çayın yanında börek kek badem ceviz vardı
bikaç ceviz bademle kurtulurum dedim olmadı ısrarlar sonucu bi minik börek yedim buda affedilebilir ama yan komsu abla var bitane dogulu kendisi hep kunefe yapacam size derdi işte arabayı görünce hep bereber yenilsin die kapıp gelmiş hayatımda ilkkez yedim süpermiş bikaç çatalda onu yemiş oldum off böle oldu yani ama akşam 15 20 dakika spor yaptımdı birazda şimdi yapayımda genede oldu olan malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?