ben biraz ev toplıycam platesten önce kıslar . ....
asüüüüüüü çık ortaya ......
öle pınarım ama artık yavaştan çekilcem burdan bu kadar gelmeyeceğim sen bak yerime:),
pinarim sen nassın nasıl gidiyor kaymaklı baklavam...
aeben cim plates iyi hoşta benim ufaklık çizgi film seyrediyo ya açtırmıyo sabahları,çok zorlayıp az mızlatıp elinden alıyorum ama kıyamıyorumda...neyse ben stepper yapayım bari sabahları....hihoyyyt
hayalım biz memnunuk böyle kıs çakilme....:1hug:öle pınarım ama artık yavaştan çekilcem burdan bu kadar gelmeyeceğim sen bak yerime:),
pinarim sen nassın nasıl gidiyor kaymaklı baklavam...
hoş geldin diycen ben gelene kadar uçmişun ..aşkolsun hayalim,neden gelmiycen bakalım?biz seni buralarda görmekten çok memnunuz canım benim,pınarcım senide,ve gelen tüm misafirlerimizi,valla benimde bol vaktim olsa gezicem tüm takımları,,Eeee nede olsa aynı yola baş koymuşuz....a.s.
kaydirigubbakcemile5tamam işte nıye bu aralar güzel kilo veriyon cadı ondan işte azminden çünki kilo vermeyi istiyosun .....sengözlerimebaksanab..:teytey:abenim biz keyfimizden mi akşam yürüyos eve gidince mekikti basendi çalıştırcez diye uğraşıyos hıh:)
ben derse didiyom gelerim sona...
kızlar bu plates işi beni sardı çok memnunum .canlar .. bakın size ne diycem mesela yürüdügümüzde sadace kl. yakıyoruz bırakınca bitiyo degilmi . ama kaslarımızla yaparsak sporu . bıraktıgımızda hatta uyurken bile o kaslar yag yakıyo önemle düyrülür özellikle nazlıma bazan saatlerce yürüyo evda iyi ama birazda kaslarını gelistirecek hareketler serpiştirsen araya . çok daha iyi sonuç alacaksın . .
ayrıca beden yapısıda gelişiyo kaslar gelisince ..ben mesela egik oturmayı unuttum dim dik oturuyorum sırtım hiç agrımıyo . özellikle pc başında uzun süre oturanlar . platesin srt hareketlerini . oturdugunuz yerdede yapa bilirsiniz kızlar bunu size sefalarca anlattım ama hiçç uygulayanınız yok ... neden ki ....
kaydirigubbakcemile5 aferin bak kilo vermeyi isteyen biri daha .....Şenizdelikafaduldenben pazar günü itibarı ile plateste yapmaya başladım. kursta yaptığımız haretlerden yapıyorum. hafta içi fazla yapamasamda haftasonu düzenli olarak yapmaya karar verdim.
Saggol pınarım evet süperim bide regl olmasan dişarı yürüyüşene atacam kendimi güneşi bi göreyim tamiz havada ohhhh ....:teytey:hım ben pek o işleri b,lmmem 1.2 kere gitmişligim var bankaya . benım ki ve birodakiler hallederler saggolsunlar ....aebenim bakıyorumda süpper gidiyosunvalla belli olmuyor bazen yoğun bazen durgun ama beni şu bankalar deli kötükedihüso ediyor yaa 10:30 gittim daha yeni geldim bir tanecik işlem için offfff ...
hayalim sen dayanamazsın bence gezmeden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?