• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

**6.TAKIM 554.ETAP***

Fattylamb94 (69.8/69.5/0.3/0.43)
Seyhan77 (70.3/)
Elif-hakan(84.5/83.5/1/1.18)
Plasticwomen (94.8/
Smygnc(96.4/95.9/0.5/0.52)

6. Takim ortalamasi %

Deneme suresindekiler

NGY (79.1/78.5/0.6)
pembebulut5 87.1
Huzurvermeyolunda 74.6

Izindeki uye
Rzgrece (83.3/82.6/0.7/0.84)

Evet meyveler karbonhidrat günde 1 porsiyondan fazla tüketmemeye çalışıyoruz. Börek zaten tam bir yağ ve karbonhidrat bombasi. Bende dün malesef patatesli köfte yedim. Patatesinin tadina bile bakmadim ama nişastası bütün yemeğe geçen bişey.

Düşersin sen bu kadar yediğin halde 74sen diyet yaparak çok rahat 69 olursun 1 ayda. Emziriyosan zaten çok daha güzel gider kilolar

Yatılı misafir çok zor ya Allah yardımcın olsun valla
Ah ah canım benim malesef ben de senin kadar hassas olsam keske patatesin nisastası suya gecmiştir bana cook ucuk bir hassasiyet olarak geliyor kendimi bildigim icin boyle asırı hassasiyetlerde iradem zorlandıkca ya kısa sureli yaparım o diyeti ya motivasyonum duser spor yapamam birsekilde etkiler yani nefsimi arada köreltecek tek catallık börekten benim metbolizmama zarar gelmiyor cok sukur :KK51: Tabi böyle diyip de gece 11 de tek catal da olsa yememek lazom :KK53: Evet emziriyorum ama bundan önceki 17 aydada emziriyordum hiç gştmşyordu homini homini yedigim icin :olamaz:

Geldim canim S smygnc
Gecen hafta:70,3
Bu hafta:69,8
Fark:500gr
Yüzde:0,71
Dün tartilmayi unuttum kaptanim normalde orucken iftara yakin tartiliyodum dogumgünü filan derken aklimdan cikmis
Yinede 6 li sayilari ucundanda olsa görmek güzelmis Kanguru_ Kanguru_ :KK76::KK76::halay::halay:

Geldim canim S smygnc
Dün tartilmayi unuttum kaptanim normalde orucken iftara yakin tartiliyodum dogumgünü filan derken aklimdan cikmis
Yinede 6 li sayilari ucundanda olsa görmek güzelmis Kanguru_ Kanguru_ :KK76::KK76::halay::halay:
Bugunde
Oruclumusun abla eger oyleysen 4 e kadar bekleyelim

Oooo super elifcim nugetlere ragmen bi kilo gitmis

500 gr super canim haftaya daha cok olur

Supetsin cnm haftaya daha cok olur

Listene tamamen uyarsan neden kizalim ki :)

Iyi iyi kv kahvaltisina ragmen guzel. Haftaya en az 800 gr bekliyorum

Gunaydin ablacim. Cuman mubarek olsun:KK200:
zamanla ogrenirsin cnm bizlerde burda ogreniyoruz :) su miktari guzel

ooo gecen haftaya gore guzel kilo vermissin ozmn :super: tebrik ederim
Evet cok sukur bir tempo tutturdum önceki haftada 1.800 vermiştim duraklamaya girmeden su 6 ları bi görsem :KK54:

Ah ah canım benim malesef ben de senin kadar hassas olsam keske patatesin nisastası suya gecmiştir bana cook ucuk bir hassasiyet olarak geliyor kendimi bildigim icin boyle asırı hassasiyetlerde iradem zorlandıkca ya kısa sureli yaparım o diyeti ya motivasyonum duser spor yapamam birsekilde etkiler yani nefsimi arada köreltecek tek catallık börekten benim metbolizmama zarar gelmiyor cok sukur :KK51: Tabi böyle diyip de gece 11 de tek catal da olsa yememek lazom :KK53: Evet emziriyorum ama bundan önceki 17 aydada emziriyordum hiç gştmşyordu homini homini yedigim icin :olamaz:
Bende senin gibiyim yesemde veriyorum sükür pstatesin nisastasimi varmis ayrica esra fattylamb94 fattylamb94 :olamaz:

Geldim canim S smygnc
Ablacım tebrik ederim ya darısı benim basımaa:KK45:

Leslieyle yürü evde canim cok faydasi oluyo bu hafta sümeyye gazladi beni daha yavas veriyodum normalde sporsuz filan
Benim kosu bandım var cocukları uyutup kosuyorum sporsuz cook useniyorum diyete hızlı gitmiyor diye hatta suan da kosubandından baglanıyorum size:KK45: leslie de kardesinle birlikte basladım 1 haftadır bakalım devam ettirebilrsem yapıcam kosubandından sonra hiç halim kalmıyor ama 1 mil de olsa yapsam gena olmaz

Benim kosu bandım var cocukları uyutup kosuyorum sporsuz cook useniyorum diyete hızlı gitmiyor diye hatta suan da kosubandından baglanıyorum size:KK45: leslie de kardesinle birlikte basladım 1 haftadır bakalım devam ettirebilrsem yapıcam kosubandından sonra hiç halim kalmıyor ama 1 mil de olsa yapsam gena olmaz
Kosubandi da güzelmis canim

Back
X