Canlarımmmmmmmmmmm geldim nihayetttt hepinize tünaydınnnnnnnnnnn
özledinizmi beniiii bakıyımmmmmmmm
sabah yedi buçuktasn beri şirkette harıl harıl çalışıyorum fuara katıldıkta onun evrakları hazırlıkları falan ancak işim bitti ve yanınıza gelebildim....
Nasılsınız çıtırlarrrr herkes iyimi keyifler yerindemi bakalımmmm....
ooyyyyyyyyy canım kıyamam sanaaaa o zaman dünkü alacağımı bu gün öde hadi çene çalalım :hulya: :hulya: :hulya:
ayrıcada geçmiş olsun tatlım yaa diyorum hep kendi kendine geçmesini beklemeyin başka bir şey çıkabilir diye...
Keşke iğne alsaydın be güzelim en iyi etkiyi ve hızlı o yapar bende ilaçtan nefret eder genelde iğne yazdırırım doktora hemen girsin vücuda ve etki etsin diye neyse ilaçlarını düzenli kullandınmı üç güne bir şey kalmaz bebekim ama ilaçlara devam....
cancağızım albümünü özel yapsaydın ya birtanem o zaman çizdirmezdin kendini
Bayramı sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca aklinialirimsmile
sağol birtaneeemmmm tertemiz çıktı beynimmmmm beyin yok çünkü o kadan temizz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
canım valla götürürüm elbette sağol bana olan güvenin için lakinnn
Ben dün akşam regl oldum yaaaa :çok üzgünüm:
gece sporu illaki molada ama ben duayıda okuyamıcam buna üzülüyorum :çok üzgünüm:
sağol balımmmmm o zaman bu gün konuşalımmm hihoyyyt hihoyyyt
yok kıssss neden canım sıkılssınnn işlerimi bitirmiştimdee yapacak iş arıyordum o kadan kaydirigubbakcemile3
canım benimmmmmmmmmmmmm birtanem geldim sonunda evet bebeğim
iyiyim canımın içi çok sağol sen nasılsın neler yapıyorsun bir yaramazlık yok inşallah...
ya bizde de bibre dolması var erişte ile ikiside olmaz

lmaz:
bende sanırım leblebi ile ayran içicem bu gün....
canım yazdım ya yukarıda da işler sıkışıktı burasıda açık kaldı yetişemedim size :çok üzgünüm:
bugün bugün bugün
eğer unutmaz isem bende akşama evdeki pc den eklerim eski ve yeni diye
yok bebekim yaaa işlere kilitlendim
ama geçmişide hallettim geldim yerimseniben
canım el insaf yaaa üç çocuk doğurmuşsun o kadar gevşeklik normal değilmi ben daha bir tane doğurdum ama bacaklarımın halini beğenmiyorum sende söylenme ne olurrrr
evet cadım ters cevap sempatiksalakcinni