• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaaa canım regl iken okunuyor değilmi eminsiniz dimi sevap yapalım derken günaha girmeyelim balım yaaa ben düşündüren burası.....

Ben sabahtan bildiririm cancan.....

salavat oldugu icin okunuyor, nettede öyle yazıyor zaten safişim

kızlar yaaa bir ara biriniz yazmıştınız nazlım senmiydin denizmiydi hanginizdiniz arkadaşlar yaaa duaya nasıl başlanacğı neler okunacağı ve dua yazıyordu bulamadım ben....

Bana yardımcı olucak kimse varmı bu konuda...

kızlar yaaa bir ara biriniz yazmıştınız nazlım senmiydin denizmiydi hanginizdiniz arkadaşlar yaaa duaya nasıl başlanacğı neler okunacağı ve dua yazıyordu bulamadım ben....

Bana yardımcı olucak kimse varmı bu konuda...

gözdem yazmıştı . hemen bulup getireyim canım .

Önce, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edeceğiz nazlım. Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyyet ederiz. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir. Biz elifimin dileğini söyleyeceğiz.
Sonra besmele ile başlayacağız duamıza. Okuma sirasinda yüzün Kıble'ye dönük olursa, daha etkili olur.Biede niyetimizi aklımızdan geçirerek okuyalım; dua da şu;

Salat-i Tefriciyye
" Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."

Önce, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edeceğiz nazlım. Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyyet ederiz. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir. Biz elifimin dileğini söyleyeceğiz.
Sonra besmele ile başlayacağız duamıza. Okuma sirasinda yüzün Kıble'ye dönük olursa, daha etkili olur.Biede niyetimizi aklımızdan geçirerek okuyalım; dua da şu;

Salat-i Tefriciyye
" Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."

Önce, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edeceğiz

ben bu kısmı yapmadım bilmiyorumkismile

2 ocakta kuzenim evlewniyorrr
o zamana vermem lazımmm alkisalkisalkis

bir dua dir sürüyorr muhabbeti ben konu dışında kaldımm benneyaptımki

kızlar ben bugün fazla paylaşımda bulunamıycam
çünkü halılarım geldi evi silip onları sericem
haa bu arada bendende 300 tane dua ekleyin kızlar
daha bitmedi ama akşam bitiririm Allahın izniyle
hadi öpüyorum hepinizi arada girip yazdıklarınızı
okurum yoğunluktan yazamıyabilirim opuyorumnanaktan

elifim için 4444 tefriciye okuyoruz ablam . her hafta bir arkadaşımız için yasin okuyoruz yada başka duaları dilekleri kabul olsun diye

zaten estağfirullahı el azim duasını ilk başlayan kişi okuyor
kızlar diğerleri sadece okuyo dua yı biz çok yaptık kızlar
diğerlerinin ilk başta bişey okumasına gerek yokk

ablacım her hafta bir arkadaşımızın sıkıntısının giderilmesi ,dileğinin gerçekleşmesi için 45 yasin ,fetih suresi falan okumaya başladık ,Allah razı olsun bu haftada benim için 4444 salatı tefriciye okuyoruz

kızlar ben bugün fazla paylaşımda bulunamıycam
çünkü halılarım geldi evi silip onları sericem
haa bu arada bendende 300 tane dua ekleyin kızlar
daha bitmedi ama akşam bitiririm Allahın izniyle
hadi öpüyorum hepinizi arada girip yazdıklarınızı
okurum yoğunluktan yazamıyabilirim opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz

ablacım her hafta bir arkadaşımızın sıkıntısının giderilmesi ,dileğinin gerçekleşmesi için 45 yasin ,fetih suresi falan okumaya başladık ,Allah razı olsun bu haftada benim için 4444 salatı tefriciye okuyoruz

Şeniz Şeniz

yarına kadar bitmesi lazım herhalde bu kadar hesap yaptığınıza göree
müddeti nedir bende katılmak isterdimm
bugün ve hafta sonu çok yoğunum ondan bir şey diyemiyorummm :1no2:

yarına kadar bitmesi lazım herhalde bu kadar hesap yaptığınıza göree
müddeti nedir bende katılmak isterdimm
bugün ve hafta sonu çok yoğunum ondan bir şey diyemiyorummm :1no2:

cuma başlayıp cuma bitiriyoruz ablacım

olsun senin canın sağolsun haftaya başka bir kişi için devam ederiz yasine ona katılırsın

meleğim bu akşam eşim yok evde belki daha fazla okurum
sabah fazlası olursa erken saatte bildiririm cnm benim
bittikten sonrada bir fakire sadaka vermeyi unutma sakın
az çok farketmez verdiğin miktarın niyet önemli cnm

Back
X