kızlar gnc nin Thermogenic Formula yı kullanan var mı
o nekiiiiiiiiiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gnc nin Thermogenic Formula yı kullanan var mı
hemen ablam hemennnn ne edecez yeterki söyleee :26:![]()
olucaz canım buna ne şüphe benim hiç endişem yok bu konudan.
Aeben ablamında hep tekrarladığı gibi yavaş yavaş emin adımlarla ilerleyeceğiz bu yolda
üç beş günde alınmadıysa bu kilolar üç beş günde gitmeyecek elbet
yeterki biz kadınlar isteyelim ne durabilirki önümüzde....
Canını da sıkma güzelim cumaya kadar kaçamaksız diyetine devam et hatta spor süreni biraz uzat. Baskülede çıkma cuma günüde kadar olurmu şekerciğim....
kızlar gnc nin thermogenic formula yı kullanan var mı
o nekiiiiiiiiiiiii![]()
aahhh ben bir bilsem aahhh
kelin ilacı olsa önce kendine sürer demiii
ama bak aplaaa burda öğrendiğim ve arada uygulann bir yöntem varya ayran detoksu onu dene istersen birde her gün yeşil çay iksiri yapıp iç ödem içöin bakalım cumaya nasıl bir yansıma olucak baskülde....
Haaa birde bol hareket spor mutlaka yapmaya çalış....
metobolizmayı hızlandırıyormuş diyetle beraber alındığında kilo vermeyi hızlandırıyormuş
bu hafta montinin kitabına başladım ve bu şekilde ilaçlar hakkında yazılarıda vardı ve hepsinin kendini kandırmak geçici kilo vermek olduğunu anlatıyordu.
ıımmm tamam bebekimmm yemeği yer o iki saatlik arada kızçemle oynar uyutur mutfağı toparlar veeeee sporuma başlarım cancanım....
Bu akşam start veriyorum kızlarrr hepinizin bilgisinee.....
günaydın kızlar herkese güzel bir gün olması dileğiyle
bende fazla giremedim daha doğrusu giripte yazamadım çok yoğun bir hafta
sonuydu hem üzücü hem sıkıntılıydı maalesef(
dün sabah saat 9.30 bir telefon aldık büyük kaynım çalıştığı iş yerindeki
arkadaşını arabayla ezmişadam kollarında can vermiş
(( çok ta gençmiş
adam daha 5-6 yaşlarında bir oğlu varmış((dün onu gömdüler eşi çok kötüymüş
feryat etmiş sen ölmedin esas ben öldüm demişşofff offf Allah sabır versin
inanın kaynıma üzülmedim çünkü görgü şahitleri tamamen kaza olduğunu
söylemişler o yüzden bizimkine hiç bişey olmaz olan o aileye oldu(
bu durumdan dolayı çok kötüydüm ve tabikide yoruldum dün ailedeki bir çok erkek bizde toplandı
yemekti çaydı tatlıydı derken ayakta duracak halim kalmadı ve nete giripte konuşamadım
sizler ne alemdesiniz bakalım canlarımm kimse nete fazla girememiş haftasonunda özledum herkesi
bende 41. olmuşuım canımmm
41 kere maşallah bana :d hahahahaa![]()
kızlar nişanlanırken takılan alyansım evlendikten sonra kilo almam ve hamilelikte derken dar gelince değiştirmiştim.şimdide çok bol geliyor önüne başka bi yüzük takıp kullanıyorum düşmesin diye.ben evlenirken 65 kiloydum eger bu kiloma yeniden düşersem kendime yeni bir alyans alacagım diye düşünüyordum.eşimde artık alyans kullanmak istiyormuş.( yıllar önce kaybettiğinden beri kullanmazdı kendisi.)gidip ikimiz için takım bi alyans alacagız.
inşallah 65 e düşebilirim kızlarrr
![]()