• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar herkese iyi akşamlar bu hafta kilo bildirimi yapamadım maalesef :((internet az önce geldi inanın
meğer 15 gündür internetimizin bozukluğu bizim modemimizden kaynaklanıyormuş:((( bizde bunu birkaç gün önce öğrendik ptt den adamlar geldi en sonunda kontrol ettiler ve sorunun burdan olduğunu yeni bir modem almamız gerektiğini söylediler neyse dün aldık taktık bu defa ptt den yanlış bağlantı olunca yine çalışmadı artık delirdim resmen anlıycağınız bu akşam ve az önce geldi ve hemen yazdım sizlere tabi bütün bu durumlar yaşanırken üstüne birde ben baya bir soğukta almıştım hafta içi yani hepsi üst üste geldi resmen neyse artık net düzeldi bundan sonra görüşürükkkk :8:

günaydınlar 6. takımın çıtırları . 3. olmuşuz bu hafta ... İNŞALLAH haftaya 1. lik bizim olur . bu hafta kardeş takım 8. takımla yarıştayız unutmayın ve haftasonu cozutmayın ...............

ben geçen akşam toplu bi şekilde yaptım 2 saat ,sonraki makinede 3 parça çıktı onlar bekliyo hala

yarın yine beyazları yıka ,yine gömlekler off bitmiyo valla

yıka ,as ,kurut, topla ,ütüle, yerleştir ,giy 1 kere at sepete :96:

gerçi kocamın bu konuya yorumu sanki dere kenarına çamaşır yıkamaya gidiyosun şeklinde olmuştu ama :60: :60:

günaydınlar 6. takımın çıtırları . 3. olmuşuz bu hafta ... İNŞALLAH haftaya 1. lik bizim olur . bu hafta kardeş takım 8. takımla yarıştayız unutmayın ve haftasonu cozutmayın ...............

haftaya 1.lik bizim canım:65:
diğer derecelerin hepsi sizin olsun:51:

ben geçen akşam toplu bi şekilde yaptım 2 saat ,sonraki makinede 3 parça çıktı onlar bekliyo hala

yarın yine beyazları yıka ,yine gömlekler off bitmiyo valla

yıka ,as ,kurut, topla ,ütüle, yerleştir ,giy 1 kere at sepete :96:

gerçi kocamın bu konuya yorumu sanki dere kenarına çamaşır yıkamaya gidiyosun şeklinde olmuştu ama :60: :60:

evet ütü çamaşır işi hiç bitmiyor. eşim gömlek giymeyi bek sevmez bu konuda şanslıyım . ama tişörtlerini ütülemek ölüm . şimdi kış okadar fazla giymiyorda yazın 20 adet tişört ütülediğimi bilirim . benim eşim işlerde bana yardım ettiği için şanslıyım . ALLAH bozmasın İNŞALLAH hep böyle devam eder ..............

evet ütü çamaşır işi hiç bitmiyor. eşim gömlek giymeyi bek sevmez bu konuda şanslıyım . ama tişörtlerini ütülemek ölüm . şimdi kış okadar fazla giymiyorda yazın 20 adet tişört ütülediğimi bilirim . benim eşim işlerde bana yardım ettiği için şanslıyım . ALLAH bozmasın İNŞALLAH hep böyle devam eder ..............

benimki hergün gömlek giydiği için haftada 6-7 gömlek ütülüyorum .Allah'tan eşimde ben ütülemediğimde sorun etmez ütüler giyer

benimki hergün gömlek giydiği için haftada 6-7 gömlek ütülüyorum .Allah'tan eşimde ben ütülemediğimde sorun etmez ütüler giyer

benim eşim ütü yapmayı bilmez malesef onun için benim yapmamı bekler herseferinde

sadece sabahları ekmek yiyebiliyoruz oda tam buğday ekmeği olacak . her öğünde mutlaka bir süt ürünü ve salata olacak . ekmekle yumurta yenmiyor . pilav , makarna şeker ve şekerli gıdaar yasak . meyveyi yemekten en geç yarım saat önce yiyiyoruz . veya yemekten en az 3 saat sonra . meyvelerden kavun karpuz muz üzüm yasak . baklagilin yanında et yemiyoruz . şimdilik aklıma gelenler bunlar canım .

tsk cnm...bugün baslicam bu diyette...

Back
X