Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safiş sağol canım oldu resimleri yükledim bakabilirsin . Al bak bakalım ne kadar kocaman totom var gör . Bütün yorumlara açığım kızlar .
ellerine sağlık nazlım
geldim gördüm yazdım gittim![]()
ayy safişş ilk önce sen benim feysteki resimlerim için yorum yap cadıı![]()
ayy safişş ilk önce sen benim feysteki resimlerim için yorum yap cadıı![]()
günaydın kızlarrr nazcım bende resimlerini gördüm.birazcık basen dışında ben bi sorun göremedim.hamilelikten önce bikaç kilo vermek senin için avantaj olacaktır hamilelik sonrası için canım.herzamanki gibi çok güzel görünüyorsun tatlım.
yeni bi karar aldım kızlaryeme düzenim öyle yada böyle gayet iyi gidiyor arada kaçamaklar yapsamda.ama ben 1200 yada 1500 kalorilik bi diyet uygulayamam.kalori kısıtlaması daha fazla yapamam bende düşük tansiyon ve düşük şeker var.halsiz mutsuz bitkin oluyorum daha çabuk hastalanıyorum sıkı diyet yada şok diyet yaptıgımda.bu yüzden bende bundan sonra kilo vermesemde hatlarımın düzgünleşmesi sıkılaşmak ve toparlanmak için spora başladım
dün 45 dk. yürüdüm ve mekik çektim .haftanın 3 günü yürüyüş hergünde mekik olarak kendime bi program yaptım eger bu düzeni oturtabilirsem zamanla başka şeylerde katabilirim programıma
![]()
aaa safiş bana kızmışş![]()
ay cidden kızdın mı yeevrum yeaaanazımmm seninde feysin varsa ekliim yevrum
![]()
yavrucuklarım dün akşam kirli beyaz diye bi dizi başladıı fox da izlediniz mi?
günaydın kızlarrr nazcım bende resimlerini gördüm.birazcık basen dışında ben bi sorun göremedim.hamilelikten önce bikaç kilo vermek senin için avantaj olacaktır hamilelik sonrası için canım.herzamanki gibi çok güzel görünüyorsun tatlım.
Yeni bi karar aldım kızlarYeme düzenim öyle yada böyle gayet iyi gidiyor arada kaçamaklar yapsamda.ama ben 1200 yada 1500 kalorilik bi diyet uygulayamam.kalori kısıtlaması daha fazla yapamam bende düşük tansiyon ve düşük şeker var.halsiz mutsuz bitkin oluyorum daha çabuk hastalanıyorum sıkı diyet yada şok diyet yaptıgımda.bu yüzden bende bundan sonra kilo vermesemde hatlarımın düzgünleşmesi sıkılaşmak ve toparlanmak için spora başladım
dün 45 dk. Yürüdüm ve mekik çektim .haftanın 3 günü yürüyüş hergünde mekik olarak kendime bi program yaptım eger bu düzeni oturtabilirsem zamanla başka şeylerde katabilirim programıma
![]()
ama onu izleyinnn:d