Günaydın kızlar
kız gözdem nerdesin sen
radyasyondan uzak durma eylemin devammı hala

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
günaydın kızlar
kız gözdem nerdesin sen
radyasyondan uzak durma eylemin devammı hala![]()
ana günaydın gözdemim nasılsın canım . Seni gördüğüme çok ama çok sevindim .
Kızlar günaydın herkese 2 gündür yatılı misafirim var giremiyorum kusura bakmayın( bu ne tempo anlamadım kafayı yiycem 4 saat uykuyla ayaktayım inanın ayakta zor duruyom inanın daha misafir var yan tarafta onlar görmeden şu yazıyı yazıyom en kısa zamanda görüşmek dileğiylen öptüm hepinizi
safişçim baca temizliğini akşam ekmek dagıtırken site görevlisine sordum perşembe başlayacak ama cuma cumartesi sürecek 1 günde bitmez dedi.bende cumartesi evdeyim nede olsa .evde olmam şartmış çünkü kombilerin bacayla olan baglantı noktasınıda temizleyeceklermiş canım .
şimdi bu spora devam etmem daha da önemli oldu madem takım olarak sizide teşvik etmem söz konusu![]()
![]()
inşallah canım yaa devamını getirebilirim.spor yapınca kendimi çok mutlu hissediyorum gerçekten:81:
Daayyyytttttt gelir gelmezzz atla üstüme safiiiiş, anaç şey seniiiiiiiiiiiiiiiii, vallahi gelip ısırırım seni![]()
gözdemcim hoşgeldin canım özledim senine zaman bitecek bu hasretlik
![]()
Nazlıııım çok özledimki sizleriiii ne var ne yok değişiklik varmı takımda :78:
dünkü menüm;
07:00 2 kuru kayısı
08:30 2 dilim tb ekmeği az marmelat az z.emesi süt b. Leblebi
12:40 1 tabak kıymalı karnıbahar, 3 4 dilim salatalık, 1 2 tane brokoli ve yoğurt.
18:00 2 mandalina
20:00 tarçınlı yoğurdun içine 1 avuç sarı leblebi koyup yedim...
Nasıl olmuş ablalarım :d
Safişim gerekli açıklamaları yapmış . Ama takımda bir değişiklik yok canım . Sadece 2 kişilik boş yerimiz var sende gelirsen 1 kişi kalacak ...![]()
Özledikki geldik safiş hanıııııııımmmm :86: nasıl gidiyor :92:bu smileyler hakkındaki yorumlar, işler nasıl
:86: kaç kurban kestirdin gözüne bu konularda bilgilendirilecek @safiş hanım
![]()
dünkü menüm;
07:00 2 kuru kayısı
08:30 2 dilim tb ekmeği az marmelat az z.emesi süt b. leblebi
12:40 1 tabak kıymalı karnıbahar, 3 4 dilim salatalık, 1 2 tane brokoli ve yoğurt.
18:00 2 mandalina
20:00 tarçınlı yoğurdun içine 1 avuç sarı leblebi koyup yedim...
nasıl olmuş ablalarım![]()
ayyy safiişşşşş aslındaaaa 108.2 kg oldu ama herkesten saklliii![]()
burcumun adını gururla taşıyor ve sazanlama atlıyorummmmmmm
o kadar çok değişiklik varkiiiiiiiiiii uhuuuuuuu
miray oldu 90 kg.
nazlım varyaaaaa ye ye şişti obeze dönüüüüüüü
narini ise sormaaa kalori hesabını yaparken cozuttu artık bizde tanıyamıyoruz onuuuuuu
beeennnnnnnnnnn
ben varyaaaaaaaaaaaa çıtırcık oldum nihahaha![]()
haaaa melekte hamile idi bir ara bizim yüzümüzden
sonra hepsi rüyada kaldı adet oldu ahaha![]()