• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:38: safişim yaa yaranımı deştim arkadaşım.inanki hatırlatmak istemezdim bitanem :29: bende hiç yazmayayım tek tek geçmişten sünger altından onları yeniden çıkarmak istemiyorum :59:sildim ben beynimden o kısmı

yemek molası kıslar .:16:.

ablanız olarak yazıyorum umarım kırıp incidmem.. bu enson istedigin şeydir ..:78::16:

...

sabır ve dua elifim iki sihirli kelime ...
hepimizin anlatacagı yaşadıgı onca sıkıntı var belki geçmişte .yada şimdide ....
şöyle geriye dönüp baktıgımda (yaşlı degilem ha topu topu 35 sene ).:60:
kendi hatalarımıda görüyorum ve onun için . sizlerin affını ve samimiyetine sıgınarak yazıyorum yorumlarımı ..

hani gözden ne isterseniz diyorya bilete güvenip .:9:..
ama o bilete deyil bu iki sihirli kelimeyle sabır ve duayla istedim hep ...:31:

ablam senin bilgi ve tücrübelerine herzaman ihtiyacımız var burda ... haa ben evde kaynanama kötü davrananan biri değilim ağzım var dilim yok . bana bişey sorulursa cevap veririm sorulmazsa susarım . kimseye saygıda kusur etmem . ama ilk günlerde yaşadıklarımın vermiş olduğu bir doluluk var . bide benim kötü bir huyum var birinden soğudum mu ağzıyla kuşta tutsa ben daha ısınamam o insana eşimle mutlu olayım sağlığım sahatim yerinde olsun başka bişey istemem ....

Allh kimsenin agzının tadını bozmasın :54:

aeben ablam mesajın alınmıştır ablacım herzamanki gibi ablalıgını gösterdin :29:

aeben ablam mesajın alınmıştır ablacım herzamanki gibi ablalıgını gösterdin :29:

AMİN canım benim . ALLAH herşeyden önce sağlık nasip etsin . sonrası bir şekilde kazanılarak yapılır . ALLAH herkesin yuvasında huzurlu birr şekilde yaşamasını nasip etsin İNŞALLAH

offf oku oku zor bitti ,ben burda oldum mu kimse yazmıyo ,olmadım mı da döktürüyosunuz :53:

gözdoşum bende ev istiyorum canımcım :62: yoksa bu eşim beni kahredip öldürcek ,ev diye diye delirdi adam

ben hayattan ne kadar az şey beklenirse o kadar mutlu olunacağı düşüncesindeyimdir her zaman o ise benim tam tersim hep bişeyler bekliyo hayattan sonra da mutsuz oluyo :59:

Allah bana huzur versin ,sağlık versin dahasında gözüm yok
3 Ev, 1 Kitapçı Oldu durum :1: Mesaj alındı elifim, mirayada iphone 4, sonra 100.000 TL 'lik alışveriş çeki, aeben ablişimede bir yat alalım, eşiyle bebişlerle şöööyleee mis gibi deniz havası alsın,denizle zilan ne isterlerdi?

sabırdan öte yol yok çok doğru ablacım

hep öyle dua ederim 'rabbim sonsuz sabrından bizlere de bir nebze nasip eyle' diye

çok sinirlendiğim zaman bağırıp çağırmam ,sabır dilerim sadece Allah'tan

ve çok şükür rabbime sabrımın mükafatını her zaman nasip etmiştir

Ben sabır dilemem rabbimden hiç, sabır dert iledir diye okumuştum bir dini forumda, allahımızdan afiyet dileyin yazıyordu, bende eskiden hep sabır dilerdim, artık afiyet ve sıhhat diliyorum:31:

Yahu çok sevdiğim bir şarkı var , sizlerde dinleyin istiyorum ama fizy linki paylaşmak yasakmıydı sitede ?

:38: safişim yaa yaranımı deştim arkadaşım.inanki hatırlatmak istemezdim bitanem :29: bende hiç yazmayayım tek tek geçmişten sünger altından onları yeniden çıkarmak istemiyorum :59:sildim ben beynimden o kısmı

canımmmm ne demek herşeyi konuşuyoruz burda iyiki varsınız diyorum hep bu yüzden iyiki burdayımmm
zayıflamak bahane öuhabbetler dostluklar şahaneeeee :1:

umarım bende bir gün senin yaptığını yapabilirim canım beynimden o hiç hatırlamak istemediğim şeyleri siler atarım....

yemek molası kıslar .:16:.

ablanız olarak yazıyorum umarım kırıp incidmem.. bu enson istedigin şeydir ..:78::16:

...

afiyet olsun abla yine gel
takımı şenlendir :1:

aminnnnnnnnnnnn narinim
kimsenin evinde tadsızlık huzursuzluk olmasın inşallah...

Bende seviyorumkiiiiiiii , öp hadiiii :38:

kısss öpcem çpcemdeee benim şu sümük gibi yapışan giftimi bulamıyorum diğerlriylede kendimi ifade edemiyorummmmmmmmmmmm

bununla idare et artıkıınnn :48:
haydi kop kop :118:

Ben sabır dilemem rabbimden hiç, sabır dert iledir diye okumuştum bir dini forumda, allahımızdan afiyet dileyin yazıyordu, bende eskiden hep sabır dilerdim, artık afiyet ve sıhhat diliyorum:31:

hımmmmm öylemiiiiiii :44:

oyyy kızlarr neler konuşulmuşş:) datlu simoşumm gözdeeeemm

iphone 4 blackberry bold 9700:D hahaha 100.000 tl lik hediye çeki çok sen bana 10 binliralık bi araba al yeter:D:D

oyyy kızlarr neler konuşulmuşş:) datlu simoşumm gözdeeeemm

iphone 4 blackberry bold 9700:D hahaha 100.000 tl lik hediye çeki çok sen bana 10 binliralık bi araba al yeter:D:D

olmaz 8,5 trilyona 10 binlik araba çok az ver elini şunu 50 bine çıkaralım :119::124:

ooo kızlar yaklaşık 2 saat yoktum neler konuşulmuş neler :))
denizcim amin canım rabbim bir daha yaşatmasın bu dünyadaki en büyük imtahanlardan biri sağlıkla imtihan olmakmış özelliklede neyse boş verin rabbim imtihanlarımızda isyan etmeden atlatmamızı nasip etsin inşlah

ooo kızlar yaklaşık 2 saat yoktum neler konuşulmuş neler :))
denizcim amin canım rabbim bir daha yaşatmasın bu dünyadaki en büyük imtahanlardan biri sağlıkla imtihan olmakmış özelliklede neyse boş verin rabbim imtihanlarımızda isyan etmeden atlatmamızı nasip etsin inşlah

amin inşallah canım .

bende diyordum bu kızlar nerde diye meger burdalarmış slm kızlar sohbetiniz bol olsun

hoşgeldin aysuncuğum . takımda boşyerimiz var bol paylaşımda bulunabilirm dersen gel aramıza . zaten kızların çoğunu montiden tanırsın .

Back
X