- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabır ve dua elifim iki sihirli kelime ...
hepimizin anlatacagı yaşadıgı onca sıkıntı var belki geçmişte .yada şimdide ....
şöyle geriye dönüp baktıgımda (yaşlı degilem ha topu topu 35 sene ).
kendi hatalarımıda görüyorum ve onun için . sizlerin affını ve samimiyetine sıgınarak yazıyorum yorumlarımı ..
hani gözden ne isterseniz diyorya bilete güvenip ...
ama o bilete deyil bu iki sihirli kelimeyle sabır ve duayla istedim hep ...![]()
Allh kimsenin agzının tadını bozmasın
aeben ablam mesajın alınmıştır ablacım herzamanki gibi ablalıgını gösterdin![]()
Bende seviyorumkiiiiiiii , öp hadiiiiçatlak gacııııı![]()
![]()
seviyom kıs seni gel bir öpem![]()
![]()
3 Ev, 1 Kitapçı Oldu durumofff oku oku zor bitti ,ben burda oldum mu kimse yazmıyo ,olmadım mı da döktürüyosunuz
gözdoşum bende ev istiyorum canımcımyoksa bu eşim beni kahredip öldürcek ,ev diye diye delirdi adam
ben hayattan ne kadar az şey beklenirse o kadar mutlu olunacağı düşüncesindeyimdir her zaman o ise benim tam tersim hep bişeyler bekliyo hayattan sonra da mutsuz oluyo
Allah bana huzur versin ,sağlık versin dahasında gözüm yok
sabırdan öte yol yok çok doğru ablacım
hep öyle dua ederim 'rabbim sonsuz sabrından bizlere de bir nebze nasip eyle' diye
çok sinirlendiğim zaman bağırıp çağırmam ,sabır dilerim sadece Allah'tan
ve çok şükür rabbime sabrımın mükafatını her zaman nasip etmiştir
safişim yaa yaranımı deştim arkadaşım.inanki hatırlatmak istemezdim bitanem
bende hiç yazmayayım tek tek geçmişten sünger altından onları yeniden çıkarmak istemiyorum
sildim ben beynimden o kısmı
yemek molası kıslar ..
ablanız olarak yazıyorum umarım kırıp incidmem.. bu enson istedigin şeydir ..:78:
...
Allh kimsenin agzının tadını bozmasın
aeben ablam mesajın alınmıştır ablacım herzamanki gibi ablalıgını gösterdin![]()
Bende seviyorumkiiiiiiii , öp hadiiii![]()
Ben sabır dilemem rabbimden hiç, sabır dert iledir diye okumuştum bir dini forumda, allahımızdan afiyet dileyin yazıyordu, bende eskiden hep sabır dilerdim, artık afiyet ve sıhhat diliyorum![]()
Yahu çok sevdiğim bir şarkı var , sizlerde dinleyin istiyorum ama fizy linki paylaşmak yasakmıydı sitede ?
oyyy kızlarr neler konuşulmuşş:) datlu simoşumm gözdeeeemm
iphone 4 blackberry bold 9700hahaha 100.000 tl lik hediye çeki çok sen bana 10 binliralık bi araba al yeter
![]()
değil canım ekle linki dinleyek
olmaz 8,5 trilyona 10 binlik araba çok az ver elini şunu 50 bine çıkaralım :119::124:
çatlak
dinliyorum şuan gözdem
seni siteden imha edenlere yalvarırım ben geri gelirsin rahat ol sen![]()
ooo kızlar yaklaşık 2 saat yoktum neler konuşulmuş neler :))
denizcim amin canım rabbim bir daha yaşatmasın bu dünyadaki en büyük imtahanlardan biri sağlıkla imtihan olmakmış özelliklede neyse boş verin rabbim imtihanlarımızda isyan etmeden atlatmamızı nasip etsin inşlah
bende diyordum bu kızlar nerde diye meger burdalarmış slm kızlar sohbetiniz bol olsun