• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yatıyorumki zaten , 1 saat sonra doktor gelecek ondan sonra uyuyacağım kızlarcığım çok seviyorum sizi :38:

Bizde seni seviyoruz tabikideeee
hadi kendine cici bak güzel şeyler düşün psikoljini bozma
tekrar geçmiş olsun güzelcim....
Öpüyorum senii :16:

ara verdim zaten işletmenin çok karışık . Sayımı yapana soruyorum bunlar + koymuş yanlarına bunlar varmı yokmu demek diye soruyorum adet yazmamışsın . Aman abla boşver diyor takıl kafana göre ben baktım + koydum adetleri saymadım diyor

gayri ciddi çalışıyorlar desene

aahhhh bu çalışanlar aahhh
işleri ciddiye alsalar ne olur sanki :44:

Selam 6.takımın çıtırları .....:16:

hoşgeldin abla :3: :3:

kötüyüm ben, her yerim uyuşuk,kaşım açıktı allaha şükür topladılar hiç iz kalmayacakmış, ama ruhen izini bilemem... Kafam şiş, kollarımda bacaklarımda yer yer ezikler var,morarmalar var, ağlamaktan bitap düştüm, dün gece bir tır altına alıyordu benimle arabamı, araba pert, polisler geldiğinde şok geçirdiler sen bu arabadan nasıl böyle kurtuldun diye, akordiyon gibi oldu arabamız, tır şöförü inanılmaz alkollü, vurdu ve uçurdu beni :59: Allahım kimseye yaşatmasın, ölüyordum kızlar resmen ölüyordum hala yaşadığıma inanamıyorum
:52:gözdem durumun nasıl başındaki yaradan başka bişi yok deyilmi?
Geçmiş olsun rabbım korumuş...:26:.

kaşım da dikiş var başım da yer yer şiş, sarılı zaten kafam, liflerimde zedelenme varmış abla, ezikler var momarmalar var :5: sağol ablacığım

Dostum, güneşe bak, toprağa bak, suya bak, buluta bak; fakat, arkana bakma

Kimin geldiği önemli değil, kimin gelmediği de...

Unutma, yolcu değişir, yol değişir, ama menzil değişmez.

Yolcuya bakıp, yolunu tanıma.

Yola bak, yolcuyu tanı, yolcu hakkındaki kıymet hükmünü ona göre ver.

Vahim olan, yolun yolcusuz olması değil;

Asıl vahim olan yolcunun yolsuz olmasıdır;

Yolsuz, hedefsiz, amaçsız, şaşkın, hercai ve seyyal.....

"En doğru yol: en dikensiz yoldur" diyenler seni aldatıyorlar.

Onlar, karanlık evlerinde kaybettiklerini, sokak lambasının altında arayan şaşkınlardır.

Aldırma....

Ayağına batan dikenler, aradığın gülün habercisidir.

Dikenine katlanmaktan söz edenler, aşıkmış gibi davrananlardır.

Gerçek aşık olanlarsa, dikenini de sever.

Dostum, yollar yürümek içindir.

Fakat, şu gerçeği de hiç unutma:

Yürümekle varılmaz, lakin varanlar yürüyenlerdir.

Yol boyunca; yola çıkıp da yürümeyenleri,

Yola oturup, gelen-geçenin ayağına çelme takanları,

Yoldan metafizik uyuşturucularla keyif çatanları,

Tel örgülerle çevirdiği yolu kendisine zindan edip volta atanları,

Maratona 100 metre koşucusu gibi hızlı gidip, 50. metrede yola yatanları,

Yürüyüşün uzun ve yolun zahmetli olduğunu görünce, yolculuk üzerine zor atanları,

Yürümeyi bırakıp, yol-yolcu ve menzil üzerine kalem oynatanları,

Ayağına batan tek bir dikenin faturasını çıkarıp, ömür boyu tafra satanları,

Beyaz atlı kurtarıcıyı gözlemek için ufka bakıp bakıp dağıtanları,

Yanlış kılavuzlara kızıp yolu satanları göreceksin.

Aldırma, yürü.

Göğsüne yüreğinden başka muska takma.

Vahiy haritan,

Nebi kılavuzun,

Akıl pusulan,

İman sermayen,

Amel azığın,

Sevgi yakıtın,

Ahlâk karakterin,

Edep aksesuarın,

Merhamet sıfatın,

Şeref ve izzet adın olsun.

Doğru yol:

İnsanların çoğunun gittiği yol değildir, düşünen öz akıl sahiplerinin yoludur.

Yolda vereceğin her molayı öz eleştiri durağında vermelisin.

Unutma, tevbe özeleştiridir.

Her molada yolda olup olmadığını, yürümen gereken menzil istikametinde yürüyüp yürümediğini kontrol etmen, pişman olmaman için elzemdir.

Yön tayini sık sık gerekli olabilir.

Haritayı saklayabileceğin en güvenilir yerin yüreğindir...

HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN SEVGİYLE KALINIZ

kaşım da dikiş var başım da yer yer şiş, sarılı zaten kafam, liflerimde zedelenme varmış abla, ezikler var momarmalar var :5: Sağol ablacığım
kıyamam :26: Bunada şükür kalıcı bişi yok ...
Tekrar geçmiş olsun gözdem ...

kızlar selam anca geldiiimmm .. neler yapıyoosubnuzz geçmişe bakiiim bende birazx

gözdeeem Allah korumuş seniii çoook geçmiş ıolsunn umarımmm bundan sonrası çok ii olur. canım benim çok üzüldümmm gerçekteeenn...Hemen iileş. yarabbim sen hepimizi kkoruuu

nazımm safişimmm parti olursa cuma akşamı olucak bi de 1 saatlik bişey öle uzun bir parti değil.

dün akşam servis şöförüyle tartıştımm... işçi bir abi var onu servise alırken afra tafra yaptıı... bana sesini yükseltti devamını hatırlamıyorum zaten... nasıl bağırdııımı iplerim koptu zaten o saatten sonra servistsen indiiim gibi servislerin sahibini aradım şikayet etmedim sadece durumu anlattım bana sesini yükselltiğini falan da söylemedim.

sonra o işçi abi ölee mazlum kalınca üzüldüm.. şöföree bağırdııım için üzüldüümm.. nefesim tıkanana kadar ağladım. sonra babam yok yere kalbimi kırdı onaa ağladımmm sonra geldi özür diledi gerçi ama been dün kayışı koparmıştım sabaha kadar ağladım dün yok yere bahanemde öyle bir geçer zaman ki:)

sabah kalktıımda gözlerim hala acıyodu. bizim bağdat caddesindeki mağazaya gittim. orada işlerim vardı ama hallolmadı. vs. vs. ii deilim anlıycaınız kızlarrr....

safişimmm hediyen için h.sonuu baksam olurmu aceleye getirmek istemiorummm çook psikolojim bozuk benimm yok yere ağlıyorumm Allahım dert vermesin...

bak görüyonmu nazlım
miray hanım gitti monti linkinde okuyor bizi hiç merak edip düşünen yok
ne olduysa artık
neyseee soracam bunun hesabını

haydin ben kaçtım kızlar kendinize eyi bakın nasipse yarın grş. inşallah
beni özleyin anacım byeeeeeeeeeeee

mirayım
gider ayak okudum bebeğim
sen bana en güzel hediyesin zaten tatlım
kasma kendini yorma hediye için de uğraşma gerek yok
yarın erkenden gel topiğe konuşalım
hadi kaçtım ben byeee

gözdeeem Allah korumuş seniii çoook geçmiş ıolsunn umarımmm bundan sonrası çok ii olur. canım benim çok üzüldümmm gerçekteeenn...Hemen iileş. yarabbim sen hepimizi kkoruuu

nazımm safişimmm parti olursa cuma akşamı olucak bi de 1 saatlik bişey öle uzun bir parti değil.

dün akşam servis şöförüyle tartıştımm... işçi bir abi var onu servise alırken afra tafra yaptıı... bana sesini yükseltti devamını hatırlamıyorum zaten... nasıl bağırdııımı iplerim koptu zaten o saatten sonra servistsen indiiim gibi servislerin sahibini aradım şikayet etmedim sadece durumu anlattım bana sesini yükselltiğini falan da söylemedim.

sonra o işçi abi ölee mazlum kalınca üzüldüm.. şöföree bağırdııım için üzüldüümm.. nefesim tıkanana kadar ağladım. sonra babam yok yere kalbimi kırdı onaa ağladımmm sonra geldi özür diledi gerçi ama been dün kayışı koparmıştım sabaha kadar ağladım dün yok yere bahanemde öyle bir geçer zaman ki:)

sabah kalktıımda gözlerim hala acıyodu. bizim bağdat caddesindeki mağazaya gittim. orada işlerim vardı ama hallolmadı. vs. vs. ii deilim anlıycaınız kızlarrr....

safişimmm hediyen için h.sonuu baksam olurmu aceleye getirmek istemiorummm çook psikolojim bozuk benimm yok yere ağlıyorumm Allahım dert vermesin...

canım benim boşver üzme kendini okadarda ağlama gözlerine yazık . yarın bugünden daha güzel olacak

safişimmmm inş. gelebilirim erken. dün gece çok ağlamamı simoşuma yordum. şimdi okuyunca çok üzüldüm.

tatlıımmm çam sakızı çoban armağanı bir şey alıcam ama özel olsun istiyorum. uygun bir zamanda bakıcam bu da h.sonu olucak sanırım

bak görüyonmu nazlım
miray hanım gitti monti linkinde okuyor bizi hiç merak edip düşünen yok
ne olduysa artık
neyseee soracam bunun hesabını

haydin ben kaçtım kızlar kendinize eyi bakın nasipse yarın grş. inşallah
beni özleyin anacım byeeeeeeeeeeee

görüşürüz safişim iyi bak kendine

safişimmmm inş. gelebilirim erken. dün gece çok ağlamamı simoşuma yordum. şimdi okuyunca çok üzüldüm.

tatlıımmm çam sakızı çoban armağanı bir şey alıcam ama özel olsun istiyorum. uygun bir zamanda bakıcam bu da h.sonu olucak sanırım

bende bugün kargoya verebildim hediyeni canım yarın gelir sanırım ....

günaydınlar 6. takımın çıtırları nasılsınız .

dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak yumurtalı kabak
1 bardak ayran

ara
1 portakal

akşam