Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar,
nasilsiniz bakalim??
selam kizlar,
nasilsiniz bakalim??
gunaydın canım ben kendi adıma iyim sen nasılsın moralin diyetin nasıl gidiyor
hoşgeldin canım . ben iyiyim sen nasılsın . konuştunuzmu erkek arkadaşınla
nazımmm eğer vermediysen haftaya verirsin dicektimmm o yüzdennn ama vermişsin umarım denk gelrim. öğleden sonra çıkabilirimde o yüzden...
amoree cimmm yaş kaç? senin ve erkek arkının... kötü olmuş bu yeni yıl öncesi
nazımmm eğer vermediysen haftaya verirsin dicektimmm o yüzdennn ama vermişsin umarım denk gelrim. öğleden sonra çıkabilirimde o yüzden...
amoree cimmm yaş kaç? senin ve erkek arkının... kötü olmuş bu yeni yıl öncesi
canımm aileleriniz nerde_? biraz erken değilmi birlikte yaşamak için bence bu genç yaşta birlikte yaşamak zor olsa gerek erkeklerin olgunlaşamadııı bir dünyadayız. Almanyadayım demiştin sanırım erkek arkadaşın türk mü?
kalk fransaya git canımmmpariste oohh miss
bırakkk çok erken almanyada naapıosun okuomusun?
nazzzıımm balsııınn cannssııınnn 2011 de gönlümden geçen başlangıçlar için harika bir başlangıç
umarımmm o başlangıça ulaşabilirim bu yıııılll ... nerden buldun bunları çok güzeller... poşetin içinden bakabildim. eve gidinceee detaylı bi şekilde bakıcam çook çok teşekkür ederim emeğine yüreğine sağlık
selam kızlar anca gelebildim sabah regli oldum hemde cuma öncesi şansa bakın yaa![]()
hoşgeldin canım . olsun canım haftaya tartıya daha çok yansır ......
nazzzıımm balsııınn cannssııınnn 2011 de gönlümden geçen başlangıçlar için harika bir başlangıç
umarımmm o başlangıça ulaşabilirim bu yıııılll ... nerden buldun bunları çok güzeller... poşetin içinden bakabildim. eve gidinceee detaylı bi şekilde bakıcam çook çok teşekkür ederim emeğine yüreğine sağlık
selam kızlar anca gelebildim sabah regli oldum hemde cuma öncesi şansa bakın yaa![]()
ayyy nazım sen mi yaptın bunlarııı şimdi daha da önemli oldu benim için. senin çeyizinden... çook çook mutlu ettin canımın içi çok özel hediyeler bunnarrr...
inş... evli mutlu olduum günlerde kullanırım:)