• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlaarrr geldim nihayettttt

Dün Akşam Ali Rıza Amcam Öldü ve ben daha yeni kendime geliyorum
Akşamdan beri ağlıyorum :14: :14: :14: :14:
ay bu dizi beni çok etkiliyor yaaaaa :14: :14:

eeee ne ediyonuz bakem ne var ne yok hatun kişiler keyifler yerindemi

safişimmmm inş. gelebilirim erken. dün gece çok ağlamamı simoşuma yordum. şimdi okuyunca çok üzüldüm.

tatlıımmm çam sakızı çoban armağanı bir şey alıcam ama özel olsun istiyorum. uygun bir zamanda bakıcam bu da h.sonu olucak sanırım

canım inan senin arkadaşlığın bana en güzle hediye zaten bebeğim gerek yok. Senin canın sağolsun tatlı kuşum :16: :16: :16: :16:

hani biz gözdem toparlanınca nazlımın işleri müsait olunca ve sende erkek arkadaşından izin alınca bir araya gelicez ya İNŞ. İşte o zaman bir öpücük verirsin hediyemi almış olurum :34:

görüşürüz safişim iyi bak kendine

baktım canım baktım çok iyi baktım :14:

Günaydın kızlar :25: sağol mirayım, çok ağrım var, serum ve ilaçlardan kusacağım artık, midem bulanıyor canım hiçbirşey istemiyor,yataktan kalkamadım henüz, kucağımda laptop karsımda tv yatıyorum hastahanede, ama şu yatağın in-kalk mekanizmasını bozdum, oynarken doktorada yakalandım, afacaaan seni dedi bana :30: salıncak gibi oluyor :27:
Doktorumda dostlar başına, enginaltandüzyatanın doktor versiyonu, hey maşşallah yahuuuu :37:

seviyorum kıs seni çatlaaaaaaaaakkkkkkkk :60: :16:

Safişçiğim nerelerde kaldı acaba

Geldim bebeğim geldim :7:

Safiş in işleri çok herhalde son gün ya, nazlım ben yataktan kalkamıyorum tartılamamki yarın napıcaz?

sorma iş var güç var çoluk çocuk var birde evdeki hatunlar bizi beğenmezler
aaahhhh bu insanlar aaahhhhhh :27:

Denizim geçmiş olsun güzelcim yeni yılda jartiyerleri giyemicen desene sen jartiyer olmuşsun kırmızı kırmızı :27: :27: :27:

günaydın diycem ama sizlere öğle oldu tabi kızlar ama ben yeni kalktım yüzümü yıkayıp size yazıyorum..birazdan da kahvaltı yaparım..3 günde bir böyle öğleye kadar uyuyorum..ama topiğimiz çok hareketlii...kahvaltıdan sonra da geçmişi okurum..öpüyorum hepinizi

günaydın diycem ama sizlere öğle oldu tabi kızlar ama ben yeni kalktım yüzümü yıkayıp size yazıyorum..birazdan da kahvaltı yaparım..3 günde bir böyle öğleye kadar uyuyorum..ama topiğimiz çok hareketlii...kahvaltıdan sonra da geçmişi okurum..öpüyorum hepinizi

ozaman günaydın sana emineciğim

bende bugün acıktım nedense yumurtalarım haşlansada yesem

kızlar ben bu cumadan sonra 10 gün izne çıkıyorum daha dogrusu firma olarak çıkıyoruz.müşteriler sayım var diye siparişleri almıyorlar bizde fırsat bu fırsat tükkanı kapatıyoruzzzzz :32:10 gün sizi çok özleyeceğim.arada girmeye çalışırım fırsat buldukçaaa inşallah :29:

:1::1::1:ayy safişş sabah sabah güldürdün beni

Ne güzeeeelll
Allah ağlatmasın

aklıma bu gelmemişti kıııı çok üzüldüm bak şimdi bu duruma :62:aman zaten 67 de olamadıydım :33:boşverrrr

manyağa bak yaaa ne düşünüyor haftaya cuma fazla vermiş olacaksın canım neden üzülüyorsunki
ben olsam kırmızı jartiyeri giyemediğim için üzülürdüm
Ama ben dün gece banyomu yaptım bir ay rahatım artık rahat rahat giyebilirim kırmızıları :17:

kızlar ben bu cumadan sonra 10 gün izne çıkıyorum daha dogrusu firma olarak çıkıyoruz.müşteriler sayım var diye siparişleri almıyorlar bizde fırsat bu fırsat tükkanı kapatıyoruzzzzz :32:10 gün sizi çok özleyeceğim.arada girmeye çalışırım fırsat buldukçaaa inşallah :29:

ohhhh gez bakalım yap tatili
kartepeye yada uludağa gidin canım bu mevsim oraların mevsimi nede olsa....
Ama sakın kilo alıp geri dönme tamammııı :20:

safişimm cancağzıım dün beğendim bişiler ama pazartesi gönderirim okey mi? caaanıımm sakıng erek yok falan deme beni hatırlıyacaksın. :) çam sakızı yani.)

Ne güzeeeelll
Allah ağlatmasın

manyağa bak yaaa ne düşünüyor haftaya cuma fazla vermiş olacaksın canım neden üzülüyorsunki
ben olsam kırmızı jartiyeri giyemediğim için üzülürdüm
Ama ben dün gece banyomu yaptım bir ay rahatım artık rahat rahat giyebilirim kırmızıları :17:

canım senin gibi zeki kadın nasıl anlamadı burdaki üzülüyorumun aslında göbek atmak anlamına geldiğinin zaten giyesimde yoktu bahanem oldu kııııı :52:

ohhhh gez bakalım yap tatili
kartepeye yada uludağa gidin canım bu mevsim oraların mevsimi nede olsa....
Ama sakın kilo alıp geri dönme tamammııı :20:

safişçim bizim bu tatilimiz memleketimizi gezelim görelim tadında olacka inşallah nasipse.ben 10 yıldan fazladır dogdugum memleketime gitmiyorum eşim ve kızım hiç görmediler oraları .annem şuan orda anneannemin yanında bende eşim kızım babamla birlikte cumartesi oraya gideceğiz.bikaç gün kalıp ankaraya dayımlara geçeceğiz.ondan sonra annemler bursaya biz eşimin ailesine gideceğiz bikaç günde orda kalıp bursaya döneriz canım.ben aslında 2 gün abantta kalmak istiyorum bakalım bunca şeyi 10 güne sıgdırabilrsek :51:

canım senin gibi zeki kadın nasıl anlamadı burdaki üzülüyorumun aslında göbek atmak anlamına geldiğinin zaten giyesimde yoktu bahanem oldu kııııı :52:

asıl şu mesajına ben şaştım güzelcim yaa sen benim yazdığımı nerden okudun aallaaseeenn....
sana diyorumki neden regl basküle + yansıcak diye üzülüyorsunnnnnnnn
kocanla yakın temasta olamayacağına üzüllllll
bu ara yine kızdın adama dimi onun için bahane arıyorsun :27: :27:

safişimm cancağzıım dün beğendim bişiler ama pazartesi gönderirim okey mi? caaanıımm sakıng erek yok falan deme beni hatırlıyacaksın. :) çam sakızı yani.)

vay arkadaş amma çam sakızı varmış dağıt dağıt bitmedi yahuuuuuu :1:

safişşş yurtiçi kargodan aradılar paketim gelmiş ayy nasıl heyecanlandım şimdi yaaa :52: canım canım şimdiden çok teeşkür ederimmm :54:

safişçim bizim bu tatilimiz memleketimizi gezelim görelim tadında olacka inşallah nasipse.ben 10 yıldan fazladır dogdugum memleketime gitmiyorum eşim ve kızım hiç görmediler oraları .annem şuan orda anneannemin yanında bende eşim kızım babamla birlikte cumartesi oraya gideceğiz.bikaç gün kalıp ankaraya dayımlara geçeceğiz.ondan sonra annemler bursaya biz eşimin ailesine gideceğiz bikaç günde orda kalıp bursaya döneriz canım.ben aslında 2 gün abantta kalmak istiyorum bakalım bunca şeyi 10 güne sıgdırabilrsek :51:

sizin memleket nireeeee
sığar sığar canım doğru plan yaptıktan sonra 10 gün fazla bile gelir emin ol biz iki günlüğüne izmire gidip geldik ayvalığa uğradık neler sığdırdık
on günde neler olur neler ohooooo

ayrıca dün neler yaptın anlatmadın hiçççç
kargo ulaştımı sanaaaa

safişçim ben artı çıkacagıma üzülmüyorum canım aman aslında hiç bişeye üzülmüyorum ne artı çıkacagıma nede kocamla olamayacagıma benim keyfim yerinde olsunda hepsi olurrr :82:

dün herşey yolundaydı ama sabaha karşı müthiş agrıyla uyandım normalde agrı olmaz ama bu sabah öldüm agrıdan hala da varrr

safişçim ben artı çıkacagıma üzülmüyorum canım aman aslında hiç bişeye üzülmüyorum ne artı çıkacagıma nede kocamla olamayacagıma benim keyfim yerinde olsunda hepsi olurrr :82:

dün herşey yolundaydı ama sabaha karşı müthiş agrıyla uyandım normalde agrı olmaz ama bu sabah öldüm agrıdan hala da varrr

wwwooooww harikasın
bu relaxlığın sebebi nedir
seni böyle görmek çok güzel
umarım devamı gelir bu değişimin....

Back
X