günaydın canım iyiyim sen nasılsın
bende iyiyim elifçiğim ..... Geldik işe çalışmaya çalışıyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
bende iyiyim elifçiğim ..... Geldik işe çalışmaya çalışıyorum .
günaydın zilancığım hoşgeldin . nasılsın canım nasıl gidiyor ...
aynen bende canım
buarada evimizi bu hafta alıyoruz inşallah ,darısı size olsun inşallah en kısa zamanda![]()
[/URL]Uykusuz yorgun katmerli bir pazartesi sendromlu hafta başıama kandil, ne güzel... sevgililer sevgilisinin doğum günü ile sevgililer günü birleşti, işte gerçek sevgililer günü aslında, hepimizin kandili mübarek olsun kızlarcığım
oy oy oy ne güzel haber ..elifim çokk sevindim ... rabbım yeni evde gönlüyün muradını verdin inşallah ...aynen bende canım
buarada evimizi bu hafta alıyoruz inşallah ,darısı size olsun inşallah en kısa zamanda![]()
çok sevindim canım . Allah olyanlara ve isteyenlerede nasip etsin inşallahaynen bende canım
günaydın tatlım iyi gidiyor sağol sizlerde nasıl inşlah herşey yolundadır
sonuncu olmuşuzçok üzüldüm kendi adıma elimden geleni yapcam
ama son kilolarım o kadar dengesiz gidiyorki nazcıminşlah yoluna gircek
öpüyorum hepinizi işlerimi halledip tekrar gelicem
Hayırlı olsun elifimmmm darısı tüm arkadaşlarımaaa![]()
elifçim hayırlı ugurlu olsun yeni eviniz tatlım
oy oy oy ne güzel haber ..elifim çokk sevindim ... rabbım yeni evde gönlüyün muradını verdin inşallah ...![]()
Elifim
Yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun canım allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin inşallah
Ve tabii yeni bir bebek çlokmu çok yakışırrrrrr
çok sevindim canım . Allah olyanlara ve isteyenlerede nasip etsin inşallah
.
Uykusuz yorgun katmerli bir pazartesi sendromlu hafta başıama kandil, ne güzel... sevgililer sevgilisinin doğum günü ile sevgililer günü birleşti, işte gerçek sevgililer günü aslında, hepimizin kandili mübarek olsun kızlarcığım
Uykusuz yorgun katmerli bir pazartesi sendromlu hafta başıama kandil, ne güzel... sevgililer sevgilisinin doğum günü ile sevgililer günü birleşti, işte gerçek sevgililer günü aslında, hepimizin kandili mübarek olsun kızlarcığım
ee kızçeler buluşmalar yapılmış da ,bu arkadaşçıklarınıza resim yok mu![]()