Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın zilancığım hoşgeldin . nasılsın canım nasıl gidiyor ...

günaydın tatlım iyi gidiyor sağol sizlerde nasıl inşlah herşey yolundadır
sonuncu olmuşuz:( çok üzüldüm kendi adıma elimden geleni yapcam
ama son kilolarım o kadar dengesiz gidiyorki nazcım:( inşlah yoluna gircek
öpüyorum hepinizi işlerimi halledip tekrar gelicem

günaydın kızlar :38:

elifçim hayırlı ugurlu olsun yeni eviniz tatlım

zilancım hoşgeldin şükür kavuşturana :70:

birileri buluşmuş kıskanmadım hemde hiççç :63: şaka bi yana bende olmak isterdim ne güzel yaaa :31:

Uykusuz yorgun katmerli bir pazartesi sendromlu hafta başı :52: ama kandil, ne güzel... sevgililer sevgilisinin doğum günü ile sevgililer günü birleşti, işte gerçek sevgililer günü aslında, hepimizin kandili mübarek olsun kızlarcığım

kandiliniz mübarek olsun canlar ...:16:

Uykusuz yorgun katmerli bir pazartesi sendromlu hafta başı :52: ama kandil, ne güzel... sevgililer sevgilisinin doğum günü ile sevgililer günü birleşti, işte gerçek sevgililer günü aslında, hepimizin kandili mübarek olsun kızlarcığım
:16:

aynen bende canım

buarada evimizi bu hafta alıyoruz inşallah ,darısı size olsun inşallah en kısa zamanda :16:
oy oy oy ne güzel haber ..elifim çokk sevindim ... rabbım yeni evde gönlüyün muradını verdin inşallah ...:16:

oy oy oy bizim topikimiz hareketlenmişl herkesçikler gelmiş ne kadan mikemmeellllll

bebelerin evde olmadığı nasıl belli herkes dökülmüş tek tek :1:

Elifim

Yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun canım allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin inşallah
Ve tabii yeni bir bebek çlokmu çok yakışırrrrrr

Denizim

Evet cicim buluşma vardı senin için bir gün bursayada geliriz yavrucum ne var yani şurası :1:

aynen bende canım

buarada evimizi bu hafta alıyoruz inşallah ,darısı size olsun inşallah en kısa zamanda :16:
çok sevindim canım . Allah olyanlara ve isteyenlerede nasip etsin inşallah
günaydın tatlım iyi gidiyor sağol sizlerde nasıl inşlah herşey yolundadır
sonuncu olmuşuz:( çok üzüldüm kendi adıma elimden geleni yapcam
ama son kilolarım o kadar dengesiz gidiyorki nazcım:( inşlah yoluna gircek
öpüyorum hepinizi işlerimi halledip tekrar gelicem

olsun canım sıkma canını hepimiz bu hafta toparlanırız .

Hayırlı olsun elifimmmm darısı tüm arkadaşlarımaaa :21:

elifçim hayırlı ugurlu olsun yeni eviniz tatlım

oy oy oy ne güzel haber ..elifim çokk sevindim ... rabbım yeni evde gönlüyün muradını verdin inşallah ...:16:

Elifim

Yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun canım allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin inşallah
Ve tabii yeni bir bebek çlokmu çok yakışırrrrrr

çok sevindim canım . Allah olyanlara ve isteyenlerede nasip etsin inşallah

.

teşekkür ederim canlar :16: :16:

eveettt hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..hakikaten çok güzel bir gün hem kandil, hem sevgililer günü...ama ben de uykusuz ve nöbetçiyim

eveettt hepinizin kandili mübarek olsun kızlar..hakikaten çok güzel bir gün hem kandil, hem sevgililer günü...ama ben de uykusuz ve nöbetçiyim

ee kızçeler buluşmalar yapılmış da ,bu arkadaşçıklarınıza resim yok mu :91:

elifim safiş ben vardım sadece buluşmada ve resim çekilmeyi unuttuk ayrıldıktan sonra benim aklıma geldi . Inşallah bir dahakine kalabalık oluruz ozaman çekinip koyarız

Back
X