Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet canım yaa.psikolojim gerçekten bozuktu.
yaptığım herşeyin boşa gittiğini düşünüyodum.
deli gibide spor yaoıyodum üstelik.hala yapıyorum tabii.
inşallah herşey yoluna girecek

1 pk margarin ... 2br irmik . 2 br. şeker . 3 br su... istersen fıstık........cadı gözde...
şekeri suda erit hiç kaynatmadan .irmigi kavurup ocagı kapatıkdan sonra...
şekerili suyu kat .. demlenmeye bırak .
....

Sağol ablacığımmmm

evet canım yaa.psikolojim gerçekten bozuktu.
yaptığım herşeyin boşa gittiğini düşünüyodum.
deli gibide spor yaoıyodum üstelik.hala yapıyorum tabii.
inşallah herşey yoluna girecek

fatoş ablam hoşgeldin . seni daha sık görmek isteriz sahalarda . regli olmanada çok sevindim ablam . umarım bundan sonra düzene girer abla ...

Rabbim bu mübarek günde gönlünde, aklında, dilinde sıkıntısı olan bütün insanoğlunun sıkıntılarını gidersin inşallah. Allah kandilimizi mübarek kılsın. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öperim.
Bütün insan oğlunun Amin'ine Rabbim Melek'leriyle Amin demeyi nasip etsin inşallah. Amin kere Amin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabbim bu mübarek günde gönlünde, aklında, dilinde sıkıntısı olan bütün insanoğlunun sıkıntılarını gidersin inşallah. Allah kandilimizi mübarek kılsın. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öperim.
Bütün insan oğlunun Amin'ine Rabbim Melek'leriyle Amin demeyi nasip etsin inşallah. Amin kere Amin.

amin gözdoşum . ALLAH herkesin dualarını kabul etsin İNŞALLAH

günaydın kızlarrr :71:

eddoras abla çok sevindim sonunda regli olmana inşallah birdaha aynı sıkıntıları yaşamazsınnn Allah tüm rahatsızlıgı olanlara şifa versin inşallah

gözdem ne güzel bir dua :38: Allah razı olsun canım.amin amin aminnnnn...

günaydın kızlarrr :71:

Eddoras abla çok sevindim sonunda regli olmana inşallah birdaha aynı sıkıntıları yaşamazsınnn allah tüm rahatsızlıgı olanlara şifa versin inşallah

gözdem ne güzel bir dua :38: Allah razı olsun canım.amin amin aminnnnn...

günaydın denizciğim . Nasılsın .

günaydın denizciğim . Nasılsın .

iyiyim canım sen nasılsın.gribe yakalandım dünden beri acayip başagrısı ve göz yanması var Rabbim başka dert vermesin bu sene kimi görsem agır gripp.sen nasılsın nazcım nasıl gidiyor görüşmeyeliii

iyiyim canım sen nasılsın.gribe yakalandım dünden beri acayip başagrısı ve göz yanması var rabbim başka dert vermesin bu sene kimi görsem agır gripp.sen nasılsın nazcım nasıl gidiyor görüşmeyeliii

geçmiş olsun canım . Dikkat et kendine ... çok şükür bende iyiyim ev iş spor ve halk oyunları arasında gidip geliyor zaman o şekilde geçiyor .....

Safişim, nazlım, elifim günaydın, denizim geçmiş olsun, fatoş ablacığım hoşgeldin özlemiştikkkk, nesliş te gelsin ya ayşegül toptan unuttu zaten biziiii :26: össgeee de yok :31:

Safişim, nazlım, elifim günaydın, denizim geçmiş olsun, fatoş ablacığım hoşgeldin özlemiştikkkk, nesliş te gelsin ya ayşegül toptan unuttu zaten biziiii :26: össgeee de yok :31:

günaydın gözdoşum . evet kirazı bende özledim ayşegülün kardeşinin düğünü var sanırım ondan gelemiyor galiba ara ara facede görüyorum okadar ...özgede memur olmuş yakın zamanda işe başlar sanırım .

Back
X