Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buda bişimi sabah lahmacun yapıyorlardı kalp şeklinde ...Evvettt bunu da gördüm ya şu ahir ömrümdeImageShack® - Online Photo and Video Hosting
1 pk margarin ... 2br irmik . 2 br. şeker . 3 br su... istersen fıstık........cadı gözde...
şekeri suda erit hiç kaynatmadan .irmigi kavurup ocagı kapatıkdan sonra...
şekerili suyu kat .. demlenmeye bırak .
....
buda bişimi sabah lahmacun yapıyorlardı kalp şeklinde ...senin aşk meşk işleri ne oldu gözdem ..
![]()
evet canım yaa.psikolojim gerçekten bozuktu.
yaptığım herşeyin boşa gittiğini düşünüyodum.
deli gibide spor yaoıyodum üstelik.hala yapıyorum tabii.
inşallah herşey yoluna girecek
en önemlisini unutmuşum.
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Rabbim bu mübarek günde gönlünde, aklında, dilinde sıkıntısı olan bütün insanoğlunun sıkıntılarını gidersin inşallah. Allah kandilimizi mübarek kılsın. Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öperim.
Bütün insan oğlunun Amin'ine Rabbim Melek'leriyle Amin demeyi nasip etsin inşallah. Amin kere Amin.
günaydın kızçeler
Simoşum duana canı gönülden amin
günaydın kızlarrr
Eddoras abla çok sevindim sonunda regli olmana inşallah birdaha aynı sıkıntıları yaşamazsınnn allah tüm rahatsızlıgı olanlara şifa versin inşallah
gözdem ne güzel bir duaAllah razı olsun canım.amin amin aminnnnn...
günaydın denizciğim . Nasılsın .
iyiyim canım sen nasılsın.gribe yakalandım dünden beri acayip başagrısı ve göz yanması var rabbim başka dert vermesin bu sene kimi görsem agır gripp.sen nasılsın nazcım nasıl gidiyor görüşmeyeliii
Safişim, nazlım, elifim günaydın, denizim geçmiş olsun, fatoş ablacığım hoşgeldin özlemiştikkkk, nesliş te gelsin ya ayşegül toptan unuttu zaten biziiii :26: össgeee de yok![]()