Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Takımımdaki boşvermişlik, şevksizlik beni de etkisi altına aldı, kimse kalmadı, nerede eski 6. takım, nerede şuanki biz... sayfaları okumaya yetiştiremezdik eskiden, diyetime devam ediyorum ama inanın listede olmak eskisi gibi cezbetmiyor beni :25: neden böyle olduk biz :25:

takımımdaki boşvermişlik, şevksizlik beni de etkisi altına aldı, kimse kalmadı, nerede eski 6. Takım, nerede şuanki biz... Sayfaları okumaya yetiştiremezdik eskiden, diyetime devam ediyorum ama inanın listede olmak eskisi gibi cezbetmiyor beni :25: Neden böyle olduk biz :25:

bende seninle aynı fikirdeyim gözdem . Artık takım kaptanıda olmak istemiyorum listede de takımı devredeck biri olsa bu hafta hem kaptanlıktan hemde listeden ayrılmak istiyorum .

bende seninle aynı fikirdeyim gözdem . Artık takım kaptanıda olmak istemiyorum listede de takımı devredeck biri olsa bu hafta hem kaptanlıktan hemde listeden ayrılmak istiyorum .

Bende bu cuma listeden ayrılmak istiyorum nazlım, listede olmak istemiyorum artık

iyiyim şekercim bende ,yok tatlım daha tadilat var 15-20günü bulmaz heralde

İNŞALLAH hayırlısıyla bir an önce çıkarsınız yeni evinize . ALLAH ağız tatlılığıyla . sağlıklı ve mutlu birşekilde yeni evinizde yaşamanızı nasip etsin canım .

İNŞALLAH hayırlısıyla bir an önce çıkarsınız yeni evinize . ALLAH ağız tatlılığıyla . sağlıklı ve mutlu birşekilde yeni evinizde yaşamanızı nasip etsin canım .

amin canım benim inşallah :29: daha güzelleri sana olsun inşallah

noldu takımı bırakıyo musun? dediğiniz gibi eski tat yok takımda ,cuma günleri kilo bildiriliyor sadece başka çok bi paylaşım yok

amin canım benim inşallah :29: daha güzelleri sana olsun inşallah

noldu takımı bırakıyo musun? dediğiniz gibi eski tat yok takımda ,cuma günleri kilo bildiriliyor sadece başka çok bi paylaşım yok

evet önceden takım sesisiz olsa bile cuma günleri kıpır kıpır oludu . dört gözle beklerdim ben cuma olsun diye . takıma kaptanlık yapacak biri çıkarsa takımdan ayrılmayı düşünüyorum canım 2 senedir listedeyim iki ileri bir geri çok sıkıldım artık ...

kızlar nasılsınız kusura bakmayın bir muddet giremeyeceğin zaten pek sıkta giremiyordum oğlum hasta surekli dr gidiyorum kendim içinde gidicem işlerimi yoluna koyana kadar bana musade kusura bakmayın ne olur safişcim nazzcım öpüyorum sizleri ve diğer kızlarıda

kızlar nasılsınız kusura bakmayın bir muddet giremeyeceğin zaten pek sıkta giremiyordum oğlum hasta surekli dr gidiyorum kendim içinde gidicem işlerimi yoluna koyana kadar bana musade kusura bakmayın ne olur safişcim nazzcım öpüyorum sizleri ve diğer kızlarıda

geçmiş olsun canım oğluna ve sanada . İNŞALLAH tez zamanda iğleşir oğlun canım ....

kizlaaaaar yaklasik bir bucuk haftadir siteye giris yapamiyordum...ama bir baktim simdi oldu:D....simdide msn'im olmuyor:S...birseyler ters gidiyor ama bakalim..hayirlisi...:D
özlemisim sizleri...en son cuma tartildim 57 kilo ciktim:D...ama tabii ayni sekilde devam ediyorum diyetime:d...umarim sizlerde iyisinizdir...siteye kapatirsam birdaha acamam diye korkuyorum:S..ama ins acilir...öpüyorum hepinizi

Canım takım arkadaşlarım
hepinizde artık bir bezginlik bir bıkkınlık var bes belli
sanırım herkes bir süreliğine kendi kabuğuna çekişse çok daha iyi olucak
Yoksa böyle zoraki birşeyler yapamayızkii......

Canım takım arkadaşlarım
hepinizde artık bir bezginlik bir bıkkınlık var bes belli
sanırım herkes bir süreliğine kendi kabuğuna çekişse çok daha iyi olucak
Yoksa böyle zoraki birşeyler yapamayızkii......

evet safişim, ben bu cuma ayrılmak istiyorum takımdan geri dönmek üzere ama, biraz toparlanmak en mantıklısı

Back
X