- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilemiyom ama bugun ters bir gunumdeyim tembelim mutsuzum canim sikiliyor vs.
bilemiyom ama bugun ters bir gunumdeyim tembelim mutsuzum canim sikiliyor vs.
yapma cnm
hayat güzel
sen bize can katıyordunya
şimdi hemen gülümse ve 2 göbek at
o kadar çok şeye sahibiz ve şükretmeli olumlu düşünmeliiyiz
olurmu cnmmm![]()
aksam oldu ve ben hala ayni suratsiz suratimlayimmmmmmmmmmmm
ogle 3 tane findik ve 3 kayisi kurusu yedim
yapma böyle beril neşelen biraz hiç yakışmıyo sana bu haller hadi biraz neşelen elif kuzunu düşün bakiiim![]()
kızlaaar nerelerdesiniz bakiiim. beril sen nerelerdesin. hadi biraz canlanalım.![]()
cizelgeni senmi yaptin bugun can sikintisindan butun gun ugrastim ama hala olmadi
ecz.mis yapmisti bana sagolsun
disari cikmadim canim istemedi cuzdan da almadim
yapamadim evden cikamadim eve geldi ama dedim hic birseyi yapamadim yazarim sana sonracanım neden almadın cüzdanı niye böyle üzüyosun kendini boşver sende niye üzülüyosun. bak şimdi böyle patlarsın ama takıntı takıntı nereye kadar. ben mevlüte gittim alt kata. eşim geldi gitti.bilgisayar ondaydı açamadım.kızım okuldan geldi uyuyakaldı yorulmuş. bende şimdi açtım. bak üzüyosun kendini kızıyorum sana ama![]()
beriiiil nerelerdesiiin bak geliyorum yanına heeeee zayıflama karşı gelip zorla yemek yedircem sana amaaaa![]()
yapamadim evden cikamadim eve geldi ama dedim hic birseyi yapamadim yazarim sana sonra
aksamda yok ogleden sonra biraz findikla kayisi yedim bir adet
canim istemiyyor
mrb kızlar canlanın yaaa
yapmayım böle
takımımıza nazar değdi
ecz imişte kayıplarda
hiçbişey böle üzülmeye değmez sağlıklı olalım inş
en önemlisi buuu
![]()
aynen canım üzmeyelim bu kadar kendimizi hayat 1 kere yaşanıyor. hadi bi şey yapalım. bu mesajı okuyan herkes 3 bardak su içsin sonra mesajı beğensin. her beyenene alkış tutalım. ben kapatabilirim neti.ama 3 bardak su içmeye gidiyorum. hadi bakalım pamuk eller suyaaaaaa![]()
kııızlllaaar ben içtim ve geldiiim.bana alkışşş![]()
aynen canım üzmeyelim bu kadar kendimizi hayat 1 kere yaşanıyor. hadi bi şey yapalım. bu mesajı okuyan herkes 3 bardak su içsin sonra mesajı beğensin. her beyenene alkış tutalım. ben kapatabilirim neti.ama 3 bardak su içmeye gidiyorum. hadi bakalım pamuk eller suyaaaaaa![]()