Geçmişte eve gitmeden önce kaçırdığım yerler vardı da.

Aslında sadece meraktan okuyacaktım ama dayanamadım.

Minimuma indirdiğim cvp yazma isteğime yine de engel olamadığım cvplarım huzurunuzdadır efenim.
canım haklısın. bunu ben yanlışlıkla yaptım. özür diliyorum. diğer yazıları görmeden çağrı yaptım. bi de bizim topikte yazmış sandım ve üzerine bize gelirsen çok seviniriz dedim. diğer gruptaki arkadaşları çok tanımadığım için anlamadım çağrılarını. neyse hata benim özür dilerimmm :18::18:
İyi o zaman. Bundan sonra klavyeme dur demem bak.

Buzdolabının üzerinde eski şort.

Çok iyiymiş.

Evt, akla ilk gelen yumurta. Ama ben de onun haftada 2-3 yenmesi taraftarıyım. :44:
Peki peyniri falan yiyebileceğin şekilde modifiye edemiyor musun? Ne bilim tost falan. Mesela bol domatesli biberli bir tost yapsan?
Ve ya zeytin salatası yapıyorlar mesela. Minik minik doğranmış domates, yeşillikler, zeytin. Üzerine bolca nar ekşisi, limon vs. Hatta portakal, turunç sıkan bile var.

Ben de sadece siyah zeytin yiyebilen bir insanımdır.(Onu da son 3 senedir falan yiyebiliyorum) ama yeşil zeytini bu şekilde salatada yiyebiliyorum. :112:
Bir de ben paylaşmıştım ama (biraz da yurt şartlarının etkisiyle) gevrekten vazgeçemiyorum ben.

Belki haftanın 1 gününü falan da bununla kurtarırsın. :112:
Sonracığımaa, sabaha çorba içmeyi sevenlerdensen çorba içebilirsin. :112:
Aklıma gelenler şimdilik bunlar cnm.

Ben peyniri çokk sevdiğim için onsuz bir kahvaltı bilmiyormuşum, onu anladım sayende.

Yani biliyorum da hepsi cıss yiyeceklerden oluşuyor.
Ben de.

Ama alakasız bir şekilde aklıma geldi:112:; GDO hikayelerinden ötürü mısır gevreğinden uzak dursak çok da fena olmaz. :112: