• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

13 Aralık (287.Etap) Hedefleri
fatos0808 (103 kg.)
llcigdemll (69,8 kg.)
Ecz.imis (68,7 kg.) 68,5 kg'a inecek.
ayyildizim (65,1 kg.) 64.0 kg'a inecek.
bur50 (68,8 kg.) 68,3 kg'a inecek.
beril77 (85,1 kg.) 83,5 kg'a inecek.
kelebek.hill (66,2 kg.) 65 kg'a inecek.
berenvildan (68,2 kg.) 66,2 kg'a inecek.
tadlis (?)

O zaman listemiz bu. :32: Gerçi benim hedefimi değiştirmem gerekiyordu ama yazdık bir kere. Kalsın bakalım böyle. :32:
kuşum kendimi şuanda resmen cezalandırıyorum. aldığım kiloyu verdim+500 gram daha verdim ama 2 kilo verebilir miyim bilmiyorum
Kızlar defalarca gördüğüm, her gördüğümde yeniden okuduğum, fotolarına yeniden baktığım bir arkadaş var; Tiendy. İşte başarı öyküsünün linki.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...50-triendyin-basari-oykusu-20-kilo-verdi.html İlk mesajı sıkılsanız da bırakmadan okumanızı tavsiye ederim. :112:
Bu da triendynin fotoları.:112:

Kızlar, fotolar direkt çıkmadı burda. :31: İsterseniz 'triendy21 kullanıcısından alıntı' yazan yerin yanındaki küçük mavi butona tıklayarak orjinal mesaja gidebilirsiniz. :112:

trendly 21 ile geçen sene aynı topikte 12 kilo vermiştim. onun azmi çok güzel biliyorum.ve helaaal diyorumm.

mesaj 2:
günaydın kızçelerim. beril sessiz kalmış bu günlerde hadi benim kota doldu. o nerde kulağını çekelim :47::47: bu arada beril'in tavsiyesiyle yeşil elma diyetini yapıyorum. bugün 2. günüm hakkaten işe yarıyomuş. az önce 67.800'ü gördüm yarın sabah daha da iner inşallah. öpüyorum sizi özledim muhabbeti valla. ah bu kota mahfetti beni. bu arada cepten nete giriyorum ama sayfaya gelemiyorum dün akşam sayfaya girdim ama eskileri gördüm yeni sayfalara geçemedim :43::43::43:

Aman zararı yok derken kaçırma ölçüyü. :9: Her şey gibi onun da azı karar çoğu zarar. :7:
Ben hatalarımı biliyorum da yine de yapıyorum işte. :4: Kendime birkere de bu yüzden kızayım hadi. :47: Ama evt, gitgide daha iyi olucaz inş. :32::103:

Vaovv. Süpeerr. :52::52: Maş maş. :nazar::nazar: E darısı da başımıza. :8:
Ben şubat gibi evimde yerleşik hayata geçince başlamayı düşünüyorum inş pilatese. Bakalım, kendime başka bahaneler bulmazsam o zamana kadar. :27:
İyi geceler kuzumm. :16:

Yok yok ölçülü gidicem :34: Hadi bakalım sen de başla hep beraber devam edelimmm oleyy :8::8::10:

mesaj 2:
günaydın kızçelerim. beril sessiz kalmış bu günlerde hadi benim kota doldu. o nerde kulağını çekelim :47::47: bu arada beril'in tavsiyesiyle yeşil elma diyetini yapıyorum. bugün 2. günüm hakkaten işe yarıyomuş. az önce 67.800'ü gördüm yarın sabah daha da iner inşallah. öpüyorum sizi özledim muhabbeti valla. ah bu kota mahfetti beni. bu arada cepten nete giriyorum ama sayfaya gelemiyorum dün akşam sayfaya girdim ama eskileri gördüm yeni sayfalara geçemedim :43::43::43:

Nerelerdesiniz diyorum ben dee, yine kotaya mı takıldık yahu :44: tez zamanda gelinn..
Ama kilo olayına gelince her türlü toparlar hallederiz,yeter ki dengeleyelim kaçamaklarımızı :34:

Son düzenleme:
Kızlar defalarca gördüğüm, her gördüğümde yeniden okuduğum, fotolarına yeniden baktığım bir arkadaş var; Tiendy. İşte başarı öyküsünün linki.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...50-triendyin-basari-oykusu-20-kilo-verdi.html İlk mesajı sıkılsanız da bırakmadan okumanızı tavsiye ederim. :112:
Bu da triendynin fotoları.:112:

Kızlar, fotolar direkt çıkmadı burda. :31: İsterseniz 'triendy21 kullanıcısından alıntı' yazan yerin yanındaki küçük mavi butona tıklayarak orjinal mesaja gidebilirsiniz. :112:

Ay ben inceledim, maşallah kadına, ama bence de olmayacak bi şey değil ya, hepimiz deee yapabilirizz :31: Bir de mesela benm de liseden bir arkadaşım vardı, üniversitede de aynı evde kaldık hatta o da 25 e yakın kilo verdi gözlerimin önündeee :30: Ve artık benden zayıf :1: Onunkisi biraz fazla hırs oldu ve hızlı sürede verdi, çok az yedi içti, spora hep devam etti, ama birazcık daha süreç uzatılırsa daha sağlam bi şekilde verilir diye düşünüyorum. Yani cidden kararlılık çok önemliii :27: Hatta başta beraber başlamıştık kilo vermeye çünkü ben de bir zamanlar 74 kilo idim :20: Ama ben 60 a geldiğimde bırakmıştım, çünkü yeterince hoşuma gitmişti, kemikli bi yapım var yeterli demiştim. Sonra git-gel yaşadı kilolarım..60-65 arası amaaaa 67 görünce hoooppp dedimmm :47: Hem erkek arkadaşımın askerde olması da buna bir etken oldu, onun bi şikayeti yok ama daha güzel olmamı neden istemesin kiiii :1::1:

Son düzenleme:
Konuşup duruyorum bi yazamadım:
Sabah 1 poğaça
1 şekerli 1 fincan çay (ama daha dikkatli olucam şu şekere yaa :47:)

Ve istiklalde 20 dk yürüdüm yine sabah sabahh kendime geldim, şimdi iş başı ama bugün durgun, bol bol çene yapıyorum :1:

günaydın fıstıklar
nasılsınız

dün giremedim biyere gittik de geç saat geldik kusura bakmayın

ama sizi özlemişim

sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
4 ceviz içi
ısırgan çayı

kızlar bende demir eksikliği var ferritin düşük çıktı sizdede olan varmı neler yapıyorsunuz düzelmesi için

son zamanlarda saçlarım falanda daha fazla dökülmeye başladı

günaydın fıstıklar
nasılsınız

ama sizi özlemişim

sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
4 ceviz içi
ısırgan çayı

kızlar bende demir eksikliği var ferritin düşük çıktı sizdede olan varmı neler yapıyorsunuz düzelmesi için

Günaydınn..benim çok bilgim yok demir eksilliğiyle ilgili ancak etrafımda kimde demir eksikliği,kansızlık olsa kuru üzüm,kuru kayısı,pekmez yükleniyor :31: Demek ki iyi geliyo diye düşündüm ben de :34:

günaydın fıstıklar
nasılsınız

ama sizi özlemişim

sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
4 ceviz içi
ısırgan çayı

Günaydınn..benim çok bir bilgim yok demirden yana ancak etrafımda kimde demir eksikliği,kansızlık varsa kuru üzüm,kuru kayısı ve pekmeze bol derecede yüklenme var. Demek ki iyi geliyor diye düşündüm ben de. :31: Sana da yarasın bol bol demir olsun kan olsun :34:

mrb kızlar
öğlen menüm

lahana sarması(7 tane falan)
yoğurtlu kereviz salatası

hani beril nerde kaç tane kaç şekerli kahve içtiğimi kime söliycem ben

öptüm sizi:12::12::12::12::12::12::16::16::16::16::16::16::38::38::38::38::38::38:

mrb kızlar
öğlen menüm

lahana sarması(7 tane falan)
yoğurtlu kereviz salatası

hani beril nerde kaç tane kaç şekerli kahve içtiğimi kime söliycem ben

öptüm sizi:12::12::12::12::12::12::16::16::16::16::16::16::38::38::38::38::38::38:

Vay öğlen menüsü de çok iyiyimişşş :34: Valla kimse yok kii bana söyle istersen :1: Bana da su içirennn çikolata asak diyenn yokkk... :56:

Back
X