• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yooo ben ayrılmıyom izne kelebek ayrılıyo sadece
ayyıldızım bence takımımızda iyi paylaşım ortamı var günde 20 den fazla mesaj yazanlar var 5 mesaj çok rahat yazılabilcek rakam
başkalarının menülerine yorum yazabilirsin aklına takılanı sorabilirsin
en aktif takımlardan biriyiz şu anda

yooo ben ayrılmıyom izne kelebek ayrılıyo sadece
ayyıldızım bence takımımızda iyi paylaşım ortamı var günde 20 den fazla mesaj yazanlar var 5 mesaj çok rahat yazılabilcek rakam
başkalarının menülerine yorum yazabilirsin aklına takılanı sorabilirsin
en aktif takımlardan biriyiz şu anda

ben o zaman yazıları içiçe okudum karıştırdım :) berencim ecz.imiş ayrılı onu biliyorum gülüm kelebekle yazışmalarda sanırım yanlış anladım :) artık hızlı okuduğumdan :)
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz ,

bende yeni üye adayıyım kaptan.sabah başlangıç kilomu yazmamışım.aranıza 60 ile katıldım pazartesi günü.bugün 59.5çıktım.isterseniz başlangıç kilomu 59.5 alalım.haftaya perşembe bakarız.hedefim 55(şimdilik)
sizin kadar aktif olmamasamda takım kurallarını yerine getirebileceğimi düşünüyorum.şimdi eve gitme zamanı.görüşmek üzere

bende yeni üye adayıyım kaptan.sabah başlangıç kilomu yazmamışım.aranıza 60 ile katıldım pazartesi günü.bugün 59.5çıktım.isterseniz başlangıç kilomu 59.5 alalım.haftaya perşembe bakarız.hedefim 55(şimdilik)
sizin kadar aktif olmamasamda takım kurallarını yerine getirebileceğimi düşünüyorum.şimdi eve gitme zamanı.görüşmek üzere

hoşgeldin canım. bol mesaj paylaş ki takım senden sen takımdan bişeyler alabilesin. 2 hafta içinde takım sıralamasına gireceksin ama o güne kadar yediklerini ve her perşembe kilonu paylaş ki yanlış ve doğrularını görebilesin :34:

hoşgeldin cnm haftaya iyi bi şekilde paylaşım yaparsın listeye yazarız seni inş.
o zaman da başlangıç kilosu 60 alınıyor verdiğin kiloya göre 2 ye bölünüyor

***6. TAKIM 289. ETAP***

fatos0808 (101.5 / / )
llcigdemll ( 68.1//)
ayyildizim ( 64.3 / / )
bur50 (67.7/67,7/0/%0)Kilosu aynı.
beril77 (81,8 / / )
kelebek.hill ( 64,9 /65,5/-0,6/-%0,92)
berenvildan( 66,5 / 66,6/-0,1/-%0,15)
destina_88(67/66,6/0,4/%0,6)YENİ ÜYE. HEDEF KİLO 63.

6takım ortalama yüzde=
durum böle ama haftaya öle olmasın takımca
sonuçlar belli olunca herkes haftaya olacak hedef kilosunu yazsın bence o yöntem işe yarıyodu

benim hedef kilom 67.2

selam kızlar.nasıl gidiyo.benim eh işte.çok kötü değil ama hep böyle oluyo benim.ilk kilolar çabuk gidiyo.şu an duraklama dönemindeyim motivasyonum azalıyo sanki.bugünkü menüm
sabah:kepekli tost
ara:3 badem
öğlen:sandviç ekmek arası tavuk döner(hata)
akşam:1 çorba kasesi salata(ceza)
su:1.5 lt

selam
menumu yazayim uzatmadan
sabah yok
ogle yok
aksam
1yk patates salatasi
2yk beyaz lahana salatasi
3 tane tavuk baget
1/4 lavas

biraz oncede bir elma yedim
spor yok
2 litre su

tamam kaptan o zman 2 hfta olsun :34: bomba gibi dönüş yapcam ama ben senin kaptanlığını çok sevdim gerçekten...hiç kendinde bi sorun arama da bulamazsın da :34:

kelebegim hiltonum uzuldum gitmene ama toparlanip geleceginden eminim
gelisin muhtesem olsun koca bebek

durum böle ama haftaya öle olmasın takımca
sonuçlar belli olunca herkes haftaya olacak hedef kilosunu yazsın bence o yöntem işe yarıyodu

benim hedef kilom 67.2
haftalık hedef kilosu değil mi kaptancığım bencede o çok iyi oluyor.akşam onu düşündüm geçen haftaki gösterdiğim hedefe ulaşamayacağım sanırım yarın ama çok uçmamak kaydıyla bende ilk denemede iş yaramıştı.

selam kızlar.nasıl gidiyo.benim eh işte.çok kötü değil ama hep böyle oluyo benim.ilk kilolar çabuk gidiyo.şu an duraklama dönemindeyim motivasyonum azalıyo sanki.bugünkü menüm
sabah:kepekli tost
ara:3 badem
öğlen:sandviç ekmek arası tavuk döner(hata)
akşam:1 çorba kasesi salata(ceza)
su:1.5 lt
canım ilk kaç kilo ile vermeye başladın ilk kilolar çabuk gidiyor demiştin duraklamışsın sanırım ,bu arada döner olayı 2-3 haftada bir bendede oluyor malesf :(( ekmek arası olunca daha fazla kalori biniyor
selam
menumu yazayim uzatmadan
sabah yok
ogle yok
aksam
1yk patates salatasi
2yk beyaz lahana salatasi
3 tane tavuk baget
1/4 lavas

biraz oncede bir elma yedim
spor yok
2 litre su
afiyet olsun canım akşam için güzel.

sabah yok
öğlen: 1 su bardağı 9 lu hayat çayı
1 activia kahvaltı zamanı yenildi
akşamdan önce 1 su bardağı 9 lu hayat çayı
akşam:6 adet kücük ev poğçası kendim yaptım peynirli 1 bardak çay ile
ara vs yok poğçadan sonra spor yaptım
sporlar: 15 dk hızlı yürüyüş 6,6.5 kg hızında 40 kalori yakıldı
100 mekik çekildi
100 oklava çevirme
100 yanlara eğilme bel diski ile
30 ar yattığım yerden bacaklar yandan yukarı kaldırma iki bacak 30 ar tane
düz yatıp plates lastiği ile 30 ayaklar yukarı kaldır indir, yana aç kapa 30 ar tane,makas hareketi 30 tane
dizler karnıa çekilme 50 adet
100 tek bacak sayarak 100 bisiklet çevirme
olduğun yerde tek bacak sayarak uyguladım mars 600 sayma
10 ar adet dambul kaldırdım sağ kol sol kol. bu sayıyı arttırıcam ama direk kas olmasını istemiyorum ,kas sevmiyorum çünkü
3 lt su

Son düzenleme:
Back
X