• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah bebişim gitsin şu kilolar da bizde şıkır şıkır gezelim artık. gerçi ben kiloları verince bi bebiş daha yapcam niyetim o sonra yine gelcem yanınıza planlar çok amaçlııı :9::9::9::9::47::47:

çok aşiri bı kılonda yokmus benım kilo vermemın sebebı de hamıle fılan kalırsm ılerde 110 gecerım korkusuyla verıyorum :) daha evlı degılım tabı :) inşaallah erken verırsın o zaman :8:

inşallah bebişim gitsin şu kilolar da bizde şıkır şıkır gezelim artık. gerçi ben kiloları verince bi bebiş daha yapcam niyetim o sonra yine gelcem yanınıza planlar çok amaçlııı :9::9::9::9::47::47:
inş yine veririz kiloları bende bi taraftan istiyorum bi taraftanda çok zor geliyo berenvildan kaç yaşındaydı

o kadar hırs yapıyorum bu hafta şu kg ulaşayım diyorum ve yine yiyorum şu tarhanayı :( neyseki 1 kg bitirdim bir haftada :(
regl haftamdan dolayıda çok aşırı düşük rakam beklememekle birlikte azaldığıma şükrediyorum.
sporlarımı arttırsam harika olucak ayrıca arkadaşlar siz kaç saat uyuyorsunuz öğrenmek istiyorum.
eşim çok uyuyorsun diyor gece 4 te yatıyorum 7 bucukta uyanıyorum tekrar 9da yatıp 1 de uyanıyorum. gece bebeği bekliyorum şu sıra ateş vs olur diye ,erken yatıp erken kalkıp kızım uyurken hem evimin işini yapsam hem sporumu yapsam ama neden içimden gelmiyor benimm :(((
şubatta nişana gidicektim hesapta kardeşimin ama uçak biletleri aşırı pahalı ve kışında özel araçla gitmek istemiyorum 10 saat gibi bir süre :( yollar tehlikeli ve eşim daha 2 senelik şoför :( malesef gidemicem ve bu şartlarda şişgo dombiş olarak hedefimi yaza geriletiyorum bu kadar stres yapmaya gerek yok az yiyince veremiyorum diye kendime çok kızıyorum.
yaza kadar bu diyet değil ama az yeme olayına ve kendimi tartmaya devam edeceğim.
ne kadar yavaş verirsem o kadarda kalıcı olaraktır eminim.
hedef 50 kg ve yaza kadar vermem gereken 14 kg var , çok iyi değil mi hem yavaş yavaş hem stressiz .71 tanede orucum kaldı haftaya regl bitimi 20 tane daha tutarım her ay böyle böyle yaza kadar da bitirmek istiyorum
ayyıldızım dün bi karar aldık günde 5 msjı en az tmmlamaya çalışalım olurmu cnm sanada söliyim dedim
benimde oruç borcum var ama baya zor oluyo 8 tuttum daha
gerçektende az yiyince verilmiyor vücut kendini korumaya mı alıyo ne ayarı tutturmak lazım

aa, gitmeee:((. birinci ve sonuncuya yüklenme konusu güzelmişşİ:).

di mi iyi olur..canım gitmek değil ya 1 haftacık izin istiyorum sadece hem performansım düştü hem de duygularım yüklü biraz toplanıp gelcem, seninle de hemen kaynaştık iyi oldu sevdim senii...:34: hep görüşcez artık sadece bir haftacık olmucam ;)

evt ben yorum yaptım sende başkada kimse yorum yapmadı menülere bence takım içi en ii kilo veren nasıl verdiğini ne yaptığını ne yapmadığını anlatsın bu hafta kilo bildiriminde bulunup ayrıl istersen izne ne zamn gelceksin

kaptanım ben de yorumlayan da olmadı diye öyle dedim ben yine bütün listeleri toplarım birinci ve sonuncularınkini açıklarız yükleniriz :34:
bir haftacık izin istiyorum haftasonu listeleri yayınlayıp gideyim azcık toplanayım zaten bu hafta eksilicem sizi haftaya da yapmayım,sonra da bomba gibi bi giriş yapcam tekrar, çok duygusal ve depresif bi dönem olcak da bu hafta :5: arada girerim gene ama menü toplamıyorum bu hafta kızlar ve kilo bildirimi yapmamış olurum bi hafta sonra kaldığım yerden devam...

bu haftaki kilom ne yazık ki 65.5
yani (64.9/65.5/-0.6/-%?) üzgünüm...

Son düzenleme:
o kadar hırs yapıyorum bu hafta şu kg ulaşayım diyorum ve yine yiyorum şu tarhanayı :( neyseki 1 kg bitirdim bir haftada :(
regl haftamdan dolayıda çok aşırı düşük rakam beklememekle birlikte azaldığıma şükrediyorum.
sporlarımı arttırsam harika olucak ayrıca arkadaşlar siz kaç saat uyuyorsunuz öğrenmek istiyorum.
eşim çok uyuyorsun diyor gece 4 te yatıyorum 7 bucukta uyanıyorum tekrar 9da yatıp 1 de uyanıyorum. gece bebeği bekliyorum şu sıra ateş vs olur diye ,erken yatıp erken kalkıp kızım uyurken hem evimin işini yapsam hem sporumu yapsam ama neden içimden gelmiyor benimm :(((
şubatta nişana gidicektim hesapta kardeşimin ama uçak biletleri aşırı pahalı ve kışında özel araçla gitmek istemiyorum 10 saat gibi bir süre :( yollar tehlikeli ve eşim daha 2 senelik şoför :( malesef gidemicem ve bu şartlarda şişgo dombiş olarak hedefimi yaza geriletiyorum bu kadar stres yapmaya gerek yok az yiyince veremiyorum diye kendime çok kızıyorum.
yaza kadar bu diyet değil ama az yeme olayına ve kendimi tartmaya devam edeceğim.
ne kadar yavaş verirsem o kadarda kalıcı olaraktır eminim.
hedef 50 kg ve yaza kadar vermem gereken 14 kg var , çok iyi değil mi hem yavaş yavaş hem stressiz .71 tanede orucum kaldı haftaya regl bitimi 20 tane daha tutarım her ay böyle böyle yaza kadar da bitirmek istiyorum

canım sen oruçlarını tutarken hiçç farkına varmayacaksın zaten şıp diye gidecek kilolar bizde tutabilsek keşke borçları :50::50:

inş yine veririz kiloları bende bi taraftan istiyorum bi taraftanda çok zor geliyo berenvildan kaç yaşındaydı

ayyıldızım dün bi karar aldık günde 5 msjı en az tmmlamaya çalışalım olurmu cnm sanada söliyim dedim
gerçektende az yiyince verilmiyor vücut kendini korumaya mı alıyo ne ayarı tutturmak lazım

az yiyince verılmıyor demişsın bende tam tersı az yıyince verdım ve sporda yapamıyorum 2 ay gıbı surede vücüda uygun olmaya bılır ara ögun gerekiodur belkıde ara ögun kilo yapıyodur ama az yemek kesınlıkle cözum .:)

çok aşiri bı kılonda yokmus benım kilo vermemın sebebı de hamıle fılan kalırsm ılerde 110 gecerım korkusuyla verıyorum :) daha evlı degılım tabı :) inşaallah erken verırsın o zaman :8:
valla aşırı kilo yok ama göbek ve yanlar var onları ne yapcam bilmiyom esas orası problemim

beren vildan5 i doldurdu altının içinde anaokulunda şimdi ilkokula başlayınca yeni bi bebiş olsun diyoruz artık.bana kalsa yeter ama eşim istiyo 1 tane daha olsun diyo. berenin bebekliği zor geçmişti korkuyorum ikinciye olursa onunda öyle geçer mi diye öyle olursa tırlatırım herhalde

kaptanım ben de yorumlayan da olmadı diye öyle dedim ben yine bütün listeleri toplarım birinci ve sonuncularınkini açıklarız yükleniriz :34:
bir haftacık izin istiyorum haftasonu listeleri yayınlayıp gideyim azcık toplanayım zaten bu hafta eksilicem sizi haftaya da yapmayım,sonra da bomba gibi bi giriş yapcam tekrar, çok duygusal ve depresif bi dönem olcak da bu hafta :5: arada girerim gene ama menü toplamıyorum bu hafta kızlar ve kilo bildirimi yapmamış olurum bi hafta sonra kaldığım yerden devam...

bu haftaki kilom ne yazık ki 65.5
yani (64.9/65.5/-0.6/-%?) üzgünüm...

tmm cnm olsun
karar defterinde aşağıda link veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-12.html
11. maddede 2 haftadan az izin olmazmış öle yazıyo cnm seni tekrar bomba gibi bekliyos o zaman

benim kaptanlığım da işe yaramadı sanki bana mı öle geldi kızlar
hatta kaptansızken daha iidik sanki
napalım sizce
haftaya daha i olur inş

tmm cnm olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-12.html
11. maddede 2 haftadan az izin olmazmış öle yazıyo cnm seni tekrar bomba gibi bekliyos o zaman

napalım sizce
haftaya daha i olur inş

tamam kaptan o zman 2 hfta olsun :34: bomba gibi dönüş yapcam ama ben senin kaptanlığını çok sevdim gerçekten...hiç kendinde bi sorun arama da bulamazsın da :34:

***6. TAKIM 289. ETAP***

fatos0808 (101.5 / / )
llcigdemll ( 68.1//)
ayyildizim ( 64.3 / / )
bur50 (67.7//)
beril77 (81,8 / / )
kelebek.hill ( 64,9 /65,5/-0,6/-%0,92)
berenvildan( 66,5 / 66,6/-0,1/-%0,15)
destina_88(67/66,6/0,4/%0,6)YENİ ÜYE. HEDEF KİLO 63.

6takım ortalama yüzde=

inşallah verirsın canım azım etmişsin kesın verırsın :)
amin canım azmettim gerçekten inşallah vericem
tmm cnm olsun

napalım sizce
haftaya daha i olur inş

yok yok bebişim alevlenir önümüzdeki hafta topik bu hafta herkeste vardı miskinlik hiç kendine pay biçme sen gayet iyi götürüyosun bu iş

tamam canım dikkat etmeye çalışırım.
5 msj yazıcak durum olmazsa az olur onu söylim :) diğer üyelerin paylaşımıda önemli çünkü ,

Back
X