• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ana ben hiç zorlanmıyorm ya 1600 e kadar falan :1: ama bari bi dilim ekmek ye be fatosummm onu bile yarım dilim yemişsin kızz ablamm, ama başka ne yesen ki bilemedim şimdi ama akşam da çok yememek lazım ben performansımı buna borçluyum 7 den sonra cıs :51: olsa olsa bi avuç lebleb :1:

He yaa bugün pek giremedimm sohbetlerimizi özledm vallahh... :20:

Aaa kötü olmuş rahat durmaz mı berenvildancık, valla eğer öyleyse izne ayrıl ama bizi de takip et yani ilknur ablacım bencee...kızcağızını düşünmek zorundasın tabi ki...kiloları hemen atcaksın eminim dikkat edersin de..

burayı takibe devam edicem zaten canım.yine yanınızdayım hergün mümkün mertebe diyetimide sessiz sedasız yapacağım inşallah sadece su ve sporda problem yaşadığım için izine ayrılayım diyorum.kızım okula başlasın ben yine yanınızdayım.inşallah dönüşümde de 50 li rakamları görmüş olurum. tabi yine sizin fikrinizi de almak istedim.

burayı takibe devam edicem zaten canım.yine yanınızdayım hergün mümkün mertebe diyetimide sessiz sedasız yapacağım inşallah sadece su ve sporda problem yaşadığım için izine ayrılayım diyorum.kızım okula başlasın ben yine yanınızdayım.inşallah dönüşümde de 50 li rakamları görmüş olurum. tabi yine sizin fikrinizi de almak istedim.

fıstık aslında bende izne ayrılmanı istemem ama bebişle zor olcaksa sen bilirsin

su 3 litre
spor 30 dakika
menüm yazdım
adam geliyo girebilirsem yine girerim öpüyorumm hayırlı geceler

slm kızlar :) bugün nasılsınız? geçmişi okudum. tebrik eden arkadaşlarım çok teşekkür ederim.çok sağolun. :)

tarhana nın kalorisinin yüksek olduğunu bilmiyodum.ama en çok sevdiğim çorbadır. :) nasıl vazgeçerim bilmiyorum :)

slm kızlar :) bugün nasılsınız? geçmişi okudum. tebrik eden arkadaşlarım çok teşekkür ederim.çok sağolun. :)

tarhana nın kalorisinin yüksek olduğunu bilmiyodum.ama en çok sevdiğim çorbadır. :) nasıl vazgeçerim bilmiyorum :)

Tombikellacim sozlenmissin tebrikler diyet nasil gidiyor

Menun suyun sporun nasil bugun
bu arada gormussundur belki spor su mesaj sayimi yapiyoruz sende pazartesi sali nasil yapildigine bakip carsamba da sen sayarmisin

1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Çikolatalı (125ml Yağsız Süt İle) (160 kcal)160 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Çikolatalı (125ml Yağsız Süt İle) (160 kcal)80 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Sahanda Yumurta (160 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
0.50 x 1 Adet (14gr) Jacobs 2in1 Kahve (56 kcal)28 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Balık Izgara (200 kcal)50 kcal
0.50 x 1 Adet (14gr) Jacobs 2in1 Kahve (56 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Kase Tarhana Çorbası (290 kcal)290 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Marul Salatası (98 kcal)196 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal
Alınan Kalori Toplamı1332 kcal

2.00 x 1 Saat Temizlik Yapmak (250 kcal)500 kcal
0.50 x 1 Saat Temizlik Yapmak (250 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı625 kcal

su: 2 litre

1.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)
35 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Sahanda Yumurta (160 kcal)
160 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)
90 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Sahanda Yumurta (160 kcal)
80 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)
23 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)
16 kcal
7.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)
189 kcal
7.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)
63 kcal
4.00 x 1 Yemek Kaşığı Kısır (62 kcal)
248 kcal
3.00 x 1 Adet Tavuk Kanat (90 kcal)
270 kcal
1.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal)
65 kcal
Alınan Kalori Toplamı
1239 kcal
benimki biraz çok galiba

Valla bence hiç çok değil gayet de dengelii

Valla kilo katkım olamıcak falan diye de düşünme sen nası rahat etceksen yaa..aslına bakrsan bu hafta böyle geçcek zaten izinli d eolsan listedesin bi haftacık da ayrılamıyon mecbur 2 hafta ayrılıyon, gerek yok gibi yani??? ne dersin canım ablam?

su 3 litre
spor 30 dakika
menüm yazdım
adam geliyo girebilirsem yine girerim öpüyorumm hayırlı geceler

Hayırlı gecelerr fatossummm..karşılaşamadık bugün bi yahuu

kimse yok muuuuuuu??????

Ben geldimm ama sen gtmişin sanırmm , menünü de paylaş unutma tatlımm :34:

kızçeler bana bi fikir verin.izine mi ayrılsam diyorum.kızım 15 tatilde olduğu için spora gidemiyorum.o da benim motivasyonumu feci düşürdü.bugün bi tartıldım.+ 800 çıktım.çok üzüldüm kendime ne yapayım ben şimdi. kızım eşime 'biz annemle diyet yapıyoz' diyo.o da yemek yemiyo.

hımm, senden gördüğünü uyguluyor yani.. mesela yarışmalar uydur, kazanan bu muhallebiyi yemeye hak kazanacak de, onun kazanmasını sağla yarışmada. ben kaybettiğim için yiyemiyorum, de. yemediğin için hasta olmuşsun gibi ifade et ona. mikroplar onaa sıçramasın diye, iyi beslenip vücudunu kuvvetlendirmesi gerektiğini anlatmaya çalış ona. 800 gram ödemdir bence. 800 gr alman için fazladan 5500-6000 kalori falan yemiş olman lazım.

Son düzenleme:
fıstık aslında bende izne ayrılmanı istemem ama bebişle zor olcaksa sen bilirsin

canım 2 gündür ne spor yapabiliyorum ne de su içebiliyorum.spora gidemiyorum beren evde.su içemedim boğazım fena.ben yine burdayım ama takımı kötü etkilerim gibi geliyo.ne bileyim kararsız kaldım. ama izine ayrılmak takım adına da daha iyi olur diye düşündüm.yine burdayım aynı yazmaya devam edicem.sadece takımın derecesini etkilememiş olurum diye düşündüm.

özlemcimm bi konuda uyarmak istedim o sitede yakılan kaloriye temizlik giriyorusn fakat kalori hesaplarken mesela hareketlı hayatı seçtiysen zaten bunları hesaba kattıkları yazıyor orda, yani mesela ben de pek çok yere yürüyorum ama ekstra yazmıyorum ki iki defa düşmesine neden olablir bu kalorinin ve yanıltabilir senii :34:

Son düzenleme:

Valla bence hiç çok değil gayet de dengelii

Valla kilo katkım olamıcak falan diye de düşünme sen nası rahat etceksen yaa..aslına bakrsan bu hafta böyle geçcek zaten izinli d eolsan listedesin bi haftacık da ayrılamıyon mecbur 2 hafta ayrılıyon, gerek yok gibi yani??? ne dersin canım ablam?

Hayırlı gecelerr fatossummm..karşılaşamadık bugün bi yahuu

Ben geldimm ama sen gtmişin sanırmm , menünü de paylaş unutma tatlımm :34:

Hilal'e katılıorum, bence de bu hafta geçti. önümüzdeki hafta idare ederiz seni. az gir foruma mesela, kilonda sabit kal, yeter bize, ama bizimle kal:14::14:

hımm, senden gördüğünü uyguluyor yani.. mesela yarışmalar uydur, kazanan bu muhallebiyi yemeye hak kazanacak de, onun kazanmasını sağla yarışmada. ben kaybettiğim için yiyemiyorum, de. yemediğin için hasta olmuşsun gibi ifade et ona. mikroplar onaa sıçramasın diye, iyi beslenip vücudunu kuvvetlendirmesi gerektiğini anlatmaya çalış ona. 800 gram ödemdir bence. 800 gr alman için fazladan 5500-6000 kalori falan yemiş olman lazım.
evet aslında güzel bi fikirmiş.2 gündür.1000 kalori bile almıyorum aslında. ama su da içemiyorum.sporda yok.o etkiledi diye düşünüyorum.bademciğimde etkiledi malesef.bugün doktora gittim ilaç verdi şimdi aldım ilaçlarımı.

özlemcimm bi konuda uyarmak istedim o sitede yakılan kaloriye temizlik giriyorusn fakat kalori hesaplarken mesela hareketlı hayatı seçtiysen zaten bunları hesaba kattıkları yazıyor orda, yani mesela ben de pek çok yere yürüyorum ama ekstra yazmıyorum ki iki defa düşmesine neden olablir bu kalorinin ve yanıltabilir senii :34:

ona dikkat ettim, mesela 100 dakika yürüdüm bugün ama yazmadım. birisinden birisini yazayım dedim, onu yazdım.

evet aslında güzel bi fikirmiş.2 gündür.1000 kalori bile almıyorum aslında. ama su da içemiyorum.sporda yok.o etkiledi diye düşünüyorum.bademciğimde etkiledi malesef.bugün doktora gittim ilaç verdi şimdi aldım ilaçlarımı.

kıyamam ya, geçmiş olsun. bizimkiler sadece öneri. en iyi, yine sen bilirsin cicim kendi durumunu. ama idare ederiz biz seni bu hafta, önümüzdeki hafta. sonuçta biz de her hafta kilo veriyor, değiliz.

Hilal'e katılıorum, bence de bu hafta geçti. önümüzdeki hafta idare ederiz seni. az gir foruma mesela, kilonda sabit kal, yeter bize, ama bizimle kal:14::14:

kıyamam ya, geçmiş olsun. bizimkiler sadece öneri. en iyi, yine sen bilirsin cicim kendi durumunu. ama idare ederiz biz seni bu hafta, önümüzdeki hafta. sonuçta biz de her hafta kilo veriyor, değiliz.

ayy yirim ben sizi. içim el vermiyo ayrılmaya.yok kız ayrılmıyom valla.şimdi tartıldım. 62.800 çıktım.+300 de yemek sonrası diye düşünüyorum. bu hafta beni idare edin o zaman ben yine diyetime devam edicem, suyumuda şu bademciklerim geçene kadar en fazla aksatırım.sonra yola devam ama spor için ne yapabilirim bilmiyoum.hadi bakalım kızçeler.benim eksiklerimi siz tamamlayın bu hafta bakiiim :54::54::54:
canım arkadaşlarım benim.sizi çok seviyorum.

ona dikkat ettim, mesela 100 dakika yürüdüm bugün ama yazmadım. birisinden birisini yazayım dedim, onu yazdım.

Tamam tatlım oyle diyosan :34:

Ah berenvildanım ya evet bu konuda özleme katılıyorum ben dee..kendine nası uygunsa öyle yap,illa da kilo vercem diye kızcazımıza eziyet etmeyiz tabi ki kendine göre ayarla ablacıkk :34:

canım 2 gündür ne spor yapabiliyorum ne de su içebiliyorum.spora gidemiyorum beren evde.su içemedim boğazım fena.ben yine burdayım ama takımı kötü etkilerim gibi geliyo.ne bileyim kararsız kaldım. ama izine ayrılmak takım adına da daha iyi olur diye düşündüm.yine burdayım aynı yazmaya devam edicem.sadece takımın derecesini etkilememiş olurum diye düşündüm.
takımı kötü etkilemez canım sonuçta sen fazlasıyla her zaman katkıda bulunuyorsun takıma her açıdan. su falan içememişsin hastalıktan ondandır 800 gr.iyileşince su içince geçer.sırf bunun içinse alma bence izin.destinanın dediği gibi bizde her zaman kilo vermiyoruz zaten olabilir.

geçmiş olsun sen iileşmene bak

ayy yirim ben sizi. içim el vermiyo ayrılmaya.yok kız ayrılmıyom valla.şimdi tartıldım. 62.800 çıktım.+300 de yemek sonrası diye düşünüyorum. bu hafta beni idare edin o zaman ben yine diyetime devam edicem, suyumuda şu bademciklerim geçene kadar en fazla aksatırım.sonra yola devam ama spor için ne yapabilirim bilmiyoum.hadi bakalım kızçeler.benim eksiklerimi siz tamamlayın bu hafta bakiiim :54::54::54:
canım arkadaşlarım benim.sizi çok seviyorum.

çok sevmesek biz seni, inan hiç ısrar etmezdik; di mi hilal:9:? yerin ayrı cicim. topiğimizin enerji insanısın:10::10: bi de akşam akşam mı tartıldın? aa, hiç mi hiç sayılmaz o +800. eksidir o eksi:49:

Back
X