• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

negüzel yiyebilmşssnnz öğle yemeğinizi benim dışarda geçti
evden çıkmadan köfte kızarrmştım onu yanıma alacaktım ama masanın üstünde bırakmış çıkmışım
allhdan yanımda ceviz fındık vardı 1 bardak ayranla öğle yemeğini 12 gibi yemiş oldum
eve gelince de köfteellerimi hüplettiim :51:
köfteyi düdüklünün buhar kısmına alttaki hazenesine 1 bardak su ve biraz tuz koyup haşlıyorum haşlanmış köfte hehe kızarmadan daha sağlıklı fırınada atacak zamanı olmayanlara birebir deneyin entresan bi tat :34:

haşlanmış köfte ha! çok iyiymiş:34:

Listecibaşııı
Salı:successfull
Çarş:az_uz_
Perş:melikea123
Cuma:lethem

ya ben aslında biraz ara vermek istiyorum. olmadı geri dönüş yaparım. nasıl yapacaz onu Hilal?
bir de zaten perşembeden yola çıkıyorum, haftasonu malum nişanım var, evde nete de giremicem.

ben geri dönmek üzere izne ayrılmak istiyorum, aslında mezuniyet talep edecektim ama belki yine gelirim diye izinli sayılmak istedim.

Sabah:
3 dilim beyaz ekmek
Biraz peynir
2 tatlı kaşığı bal
domates-salatalık

Ara:
1 kase kadar carte dor çikolatalı dondurma

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 çupra fırında
1 pors pilav
1 bardak kola-1 dızzt da burdann

1 avuçç leblebi
1 avuç kabak çekirdeği

Spor: 1 sa (45 dk Leslie+15 dk mekik)
Su:+

dondurm amevsimi başladı, biz yine dayanamıyoruz kelebeğim :9:. Allah'tan sporlarımız var. haftasonu çoookk yemiştim ama hiç kilo almamışım, çok sevindim. sayende haftasonu sporlarını, menülerini saymaya başladık ya, çok etkisi oldu. yine yiyiyoruz ama en azından hafta sonu da sporu es geçmioruzz, iyiki böyle bir kural koymuşsun :8: :8: :8:.

bugunku menu
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
2.00 x 1 Adet Yulaf Kepekli Krep (40 kcal)80 kcal
2.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)204 kcal
0.50 x 100gr Lor Peyniri (Yağsız-Tuzsuz) (85 kcal)43 kcal
1.00 x 1 Adet (14gr) Nescafe 2si1 Arada Kahve (59 kcal)59 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)110 kcal
2.00 x 100gr Çilek (26 kcal)52 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal)24 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası (104 kcal)104 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
3.00 x 1 Dilim (50gr) Börek Çeşitleri (132 kcal)396 kcal
3.00 x 1 Adet Ülker Napoliten Çikolata (20 kcal)60 kcal
Alınan Kalori Toplamı1223 kcal

spor+ hafif tempo yuruyus
su+ 2 lt

dunku menu

1.00 x 1 Adet Yulaf Kepekli Krep (40 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)102 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
1.00 x 100gr Lor Peyniri (Yağsız-Tuzsuz) (85 kcal)85 kcal
4.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)8 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)110 kcal
2.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)30 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Somon Balığı (197 kcal)197 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)168 kcal
Alınan Kalori Toplamı778 kcal

Su+ 3 lt
spor + 2 saat kardio

bu gun uzun zamandir yemedigim kadar cok yedim. hafta ici muhakkak telafi etmem lazim offf yerken guzel de sonraki pismanlik......

haftasonu ben de krep yaptım ama aldığı kadar un koy demişti annem, orayı pek anlayamamışım; biraz cıvık oldu :9:. sonradan tutturdum gerçi, o da kalın oldu :9:. vallahi senden özenmiştim. ayrıcaaaa ben çok beğendim haftasonu menünü, 700'lerde dolaşıyor kalorin, daha ne olsun. çok güzel atlatmışsın. :46:
bu gece Alanya yolcusuyum kızlar . oh bitti sonunda şu lanet sınavlar . evimde internet yok bi süre giremicm haberiniz olsun. internet cafeye gider girerim bildirim günü bu hafta çok yoğun geçicek bakalım hayırlısı diyor ve kaçıyorum öptüm hepinizi:16::16::16::16::16::16::16:

ohh, yap bi güzel tatil. bize verdiğin sözü de unutma :8:. tatilin de tadını çıkar, sporun da :8: :8:.

cumartesi

sabah
sucuklu yumurta yarım porsiyon
2 kk kadar peynir
1 domates
1 salatalık
patates kızartması ( actifry.da yapılmış) bir kaç parça
kıymalı börek 1 dilim
bal kaymak ceviz
3 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay

öğle
4 yk maklube
1 kase yoğurt

akşam
patates salatası

su 3 lt
spor
30 dk hızlı tempo yürüyüş
15 dk bisiklek
15 dk eliptik bisiklet
45 dk ağırlık
2 saat hafif tempo yürüyüş

pazar günü
sabah
1 porsiyon menemen
1 kk dil peyniri
1 adet haşlanmış yumurta
4 dilim beyaz ekmek
2 bardak şekersiz çay

öğle
1 tane hamburger (dayanamadım)
1 bardak meyve suyu

akşam yarım pordsiyon puding

bu haftasonu ipin ucunu kaçırdım

su 3 litre
spor
30 dk hızlı tempo yürüyüş
15 dk bisiklek
15 dk eliptik bisiklet
45 dk ağırlık
2 saat hafif tempo yürüyüş

ben de actifry kullanıorum, çok seviyorum orada yapılmış şeyleri. 1 kaşık yapda 1 kg patates kızartmış oluyorsun, tadı da hiç öyle yavan falan olmuyor. haftasonu da sen spor salonuna gidiyor musun cicim? çok güzel spor yapmışsın. haftada kaç gün??

sona kalan donakalır:) ben en sona kaldım. bugün evde çok sıkıldım oğluşla ve attık kendimizi sokağa ve daha az önce girdik eve:) neyse menü vereyim bari:)

sabah
yulaf kepekli mantarlı pizza
yoğurt
yarım salatalık
3/4 domates

ara öğün
2 hurma
7 antep fıstığı
7 badem
1 ceviz
1 kuru erik
1 gün kurusu kayısı
2 bardak yeşil çay

ikindi vakti
1.5 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık zeytin yağlı bamya yemeği
4 yaprak marul, 1 domates, yarım salatalık
5 tane çilek

akşam
bir ufak kase kısır:26:
3-4 yudum köstebek pasta:26:
1 tane tuzlu bisküvi
3 bardak şekersiz siyah çay
1 fincan şekersiz türk kahvesi

spor
1 saat doğa yürüyüşü
10 dak pilates

su 3 litreye yakın.

hepinize iyi geceler canlar!!!

bence taze meyveler de ye cicim. ben de bayılıyorum kuru kayısı, kuru incire ama şekerli. küçücük bir kuru incirle 3 kivinin kalorisi eşit nerdeyse. hem de kivi zayıflatıyor. hem değişik şeyler deneyince vücut daha kolay kilo verebiliyor, diyetsiyenler bile farklı farklı menüler veriyor ya hani. aslında hepimizin arada bir menüsünü değiştirmesi lazım.

Gunaydın herkeseeee
Allah'tan cok yazısmamıssınız hemen okudum bıttı.
Aman nasıl bır haftasonu gecırdım...tahmın edebılırsınız.
Menulerım cok zayıf sımdıden belırteyım.
Aslında aılecek sofralarda bulustuk yenıldı ıcıldı ama ben hem kızla hem servısle..ve daha cok lak lakla mesguldum.
Cekırdek aılemız 8 kısı. torunlar yengeler enısteler de dahıl olunca tahmın edebılıyorsunuzdur curcunayı..
Abım hastanede degıl (Esra sanırım sen soylemıstın 'bılırım bu durumları' dıye, hayırdır?)
Abım evde. o sebeple bulustuk
Enfeksıyon rıskınden korka korka gorduk.. (genelde karantınalı odasındaydı..moral oldu hakıkaten ona)
Bızım ıcın onemlı cunku salı gunu kardesım(donor) ılık verecek abıme.
Bız cok sevınmıstık, tum kardeslerın ılıklerı uyumlu cıkmıstı. Ama maalesef abımın vucudu dırenclı cıktı
ve kemoterapıye cvb vermedı. Sımdı (performansı hala yerınde ıken) hıc bır doktorun cesaret edemedıgı
bır program deneyecek doktorlar. Temızlenmemıs vucuda ılık verecekler.
Bu 'sen ya eve gıt yavas yavas olumu bekle ya da ılık naklıne onay ver ya %5 yenersın kanderı ya da daha hızlı olursun' demek
oluyor.
Bu sebeple karar vermesınde yardımcı olmaya calıstık (bız de bılemıyoruz ya..neyse)
Zor hakıkaten zor ama ben cok umutluyum... hıc ınanmıyorum olumsuz bır durum olacagına.
Rabbım yardımcısı olsun ınsaellah.

çok dua ettim bugün abin için. inşallah her şey yoluna girer. sağlık, hakikaten en önemli şey.

yoğun ama aileyle biikte geçirilen bir hafta sonunda rabbim ağbine şifalar versin
bütünn kardeşlerin ılık nakli için tutması da büyük şans ınşlah kısa surede sağlığına kavuşurr

bende bu durumları bılırken şöyle babamı mıde deliinmesiyle hastaneye kaldırdığımızda sadece mıde amelıyatı oldu düzelcek derken
kanser teşhisi koydular kemoterepi fayyda etmedi son evresindeymiş malesef babamı kaybettik
şimdi annemle kalıyorum onu bırakıp gidemıyorum biyerlere sağlığı elhamdullah iyi ama manevi anlamda gönlum razı olmadığı için mesleğide heba etsemkuçuk şehirde, öncelık annem gelıyor hayatta

aile hayata en önemlisi vazgeçilmezi ınsanın
para iş mevki herşey kazanılırda aile sıcaklığı ve huzuru hiçbirşey yerini tutmuyor
dilerimki ailemizle birlikte sağlıkla ve kenetlenerek geçer hepimiz içn :71:

oyy kıyamam. insan hayatta nelerle karşılaşıyor.. hepimizin sınanma şekli başka işte. anneni düşünmen de çok çok güzel. Allah mükafatını verecektir. huzur içinde uyuyordur baban, aslan gibi bi kız evlat bırakmış, annesine sahip çıkan.

iyi akşamlar kızlar ben geldim yine çok yoğun bir gün gün bana yetmiyor ya.... neyse geçmişi okuyup geliyorum

Gece girebilirsem bu son olmaz, ama diğerlerini yazayım

menü:+
su+
spor+

ben geri dönmek üzere izne ayrılmak istiyorum, aslında mezuniyet talep edecektim ama belki yine gelirim diye izinli sayılmak istedim.

menün gze, suyun, sporun güzel. e, zayıfadım da artık, diyosun:8:. bizi bırakmaya meylediyorsun, etme..
şimdiden nişanın için tebrikler cicim, bence 2 haftalık izin kullan yine gel, ama sen bilirsin tabi.

Karışık kızartma vardı öğlen menüdee çok azarcık azarcık yedim minnak minnak :1: bi de şehriye çorbası içtimmm... kaçamak yapmayacammm bu hafta görcenizzz :24::51::52: ve akşam spinninge gideceğimmm :8:

spinning nasıl geçti yavrum? neler yaptınız, anlat bakalım bize. öğlen menünü de gayte güzel atlatmışsın :46:.

images
images
images

vasfiye teyze şu an karşımda, çok tatlı hatun yaa:9::9:. izmirli olan yazıya bayıldım, çok doğru; Vasfiye teyze hep doğru:9:.

32. Kahvaltıya başlamadan önce bir-iki porsiyon meyve yiyin ve mutlaka bir bardak su için.

bır hocamız vardı bastıra bastıra bunu soylerdı.

bunu ben hep yapıorum, annemden gördüm; o da annesinden görmüş. bi de sabah aç karnına hiçbir şey yemeden su içmek vücutta gece boyunca biriken toksinleri atıyormuş. üstüne de elma yiyorum sabah aç karnına ya da kayısı, incir vs, ama illak, bir meyve. iştahım kesilmiyor benim kahvaltı için, gerçi hiçbir zaman kesilmiyor kii:9::9:. ama tavsiye ederim. meyveyi yiyemeseniz bile, mutlaka su için aç karnına. zayıflamka için faln değil sadece, toksinleri atarsınız.

menün gze, suyun, sporun güzel. e, zayıfadım da artık, diyosun:8:. bizi bırakmaya meylediyorsun, etme..
şimdiden nişanın için tebrikler cicim, bence 2 haftalık izin kullan yine gel, ama sen bilirsin tabi.

saol canım, hepimiz için en hayırlısı.
doğrusu biraz sıkıldım da. biraz ara vereyim, gelirim sanırım.

dene bak cidden lezzetli ben bunu keşfettiğmden beri ızgara yapmayacaksam bu yöntemle pişiriyorum
yağ da kızartma yok tad aynı sonuçda :51:
sana bakıyorum da hakketen canım sen kg lu hiç durmuyorsn bazen dıyorum hılalın hiç diyet yapmasına gerek yokkk f

Teşekkürlerrr esracım çok sevinim bu duruma bennn ama kilo versem daha da harika dururm o zaman :51: yok zaten şu an memnunum gayet de ama ya alırsam diye sıkı tutmak lazım, bi de az daha göbüş var düzleyemedik :1: denicem inş unutmazsam :1:

hilalcim doğru söyledin hafta sonu hiç giremedim gezentilikten tatlılardan her cezayı hak ediyorumda napim

Olur arada canım mesaj sınır altında kalma da napalım artık idare edecez :34:

Bayıldım buna ben..
ben çok ağlarım yaaa ve sinirimin haddi hesabı yoktur işte Zaferim de buna alışmalı ve buna göre davranmalı işte ahh ahh :31:

benim kiz erken uyudu bu gun. esim gelmeden once biraz daha spor yapayim bari. benden herkese iyi aksamlar, keyifli sohbetler, tatli muhabbetler. Yarin liste kontrol sirasi bende. ilk kez yapicam ya bana kolaylik olsun diye kimse menusunu suyunu sporunu atlamasin tamam mi?opuldunuz.....

Ne şeker rica etmişin atlar mıyız hiçç :34::54:

ya ben aslında biraz ara vermek istiyorum. olmadı geri dönüş yaparım. nasıl yapacaz onu Hilal?
bir de zaten perşembeden yola çıkıyorum, haftasonu malum nişanım var, evde nete de giremicem.

Peki canım perşembeyi değiştiririz, seni de izinli yazarız :34: 6 ay gelmzsen diskalifiye olursun,gelirsen kaldığın yerden devam :34:

dondurm amevsimi başladı, biz yine dayanamıyoruz kelebeğim :9:. Allah'tan sporlarımız var. haftasonu çoookk yemiştim ama hiç kilo almamışım, çok sevindim. sayende haftasonu sporlarını, menülerini saymaya başladık ya, çok etkisi oldu. yine yiyiyoruz ama en azından hafta sonu da sporu es geçmioruzz, iyiki böyle bir kural koymuşsun :8: :8: :8:.

Hepimizin fikriydi özlemcimmm :16: evet ya dondurma başa belaaaa :52: ama sadece haftasonu yicem ödül olarak bu hafta kararlıyımmmm :47:

spinning nasıl geçti yavrum? neler yaptınız, anlat bakalım bize. öğlen menünü de gayte güzel atlatmışsın :46:.

Spinning güzel geçtiiii valla bayıldım bayıldım, 50 dk kadar tempolu çevir çevir, bi yavaş bi hızlı, bisiklet üstünde kol bile çalıştık mütişti bayıldım resmen, arada bi coştuk bi coştukkk ayakta falan da çok çevirdik harikaydı, kız var ya biz beraber spora gitsek ne eğlenirdik haaa :1::8::29:

sabah
1 yumurta,acti-fry'da yapılmış bir küçük kase patates, domates, salata, 1 kalburabastı, 50 gr labne, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
ara
2 meyve
öğle
1 kase nesfit,1 bardak süt, közlenmiş biber, patlıcan salatası.
ara
4 beypazarı kurusu, 2meyve
akşam
ton balığı(60 gram),2 adet activia yoğurt, 1 dilim ekmek.
ara
1 meyve

su:+
spor: 1 saat pilates/step/aerobik.

Sabah:
1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal)160 kcal
2.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal)130 kcal
3.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)3 kcal

Öğlen:
0.50 x 100gr Patlıcan Kızartması (147 kcal)74 kcal
0.50 x 100gr Patates Kızartması (536 kcal)268 kcal

Ara:
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal

Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Börülce (Haşlanmış-Süzülmüş-Tuzsuz) (44 kcal)88 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal

1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Dost Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)115 kcal
Alınan Kalori Toplamı 1211 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
0.50 x 1 Saat Spinning Yapmak (700 kcal)350 kcal
0.25 x 1 Saat Spinning Yapmak (700 kcal)175 kcal
Yakılan Kalori Toplamı750 kcal

Süperim süperim çok gaza geldim :1::1:

tamamdır, bugün son o zaman dimi?

menü+
su+
spor+

iyi gecelerr

Tamam canım cuma bildirim yapabilirsen yap, yoksa sabit geçecek kayda :34: giderayak faydan dokunabilir :1: öptüm canım kendine çok iyi bak ve Allah mesut etsinn,her şey gönlünce olsun :16:

Son düzenleme:
:)) cok sagol Zeynep Allah razı olsun.
Neredeler sızınkıler?

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

bugün 10 da kalktık oğlumla, malum gece yarısında döndük eve:)

eminecim tekrar tekrar şifalar dilerim abine. benim de amcam karaciğer ca ve kemiğine metaztaz yapmış, kolum ağrıyor diye gidip kanser olduğunu öğrendi malesef baya geç ama morali süper, moral çok önemli:) 1 yıla yaklaştı öğreneli ama şükür hala iyi durumda.

dün nasıl bir ara öğün yapmışım dimi:) onların hepsini aynı anda yemedim, oğlana yedirdikçe ben de yemişim bi saydım koca öğün çıktı:)

bugün lorlu mantarlı omlet, 5 yeşil zeytin, 3/4 domates, 1 salatalık, 1 yaprak marul yedim:) pizza falan canım istemedi yemek:) demekki insanın gözü doyuyor:)

dün biteremedim temizliğin hepsini, bugün kendimi temizliğe vercem:):):):):)

herkesin bitti yenisi gelecek ben hala regl olmadım, yoksam hamile miyim kızlar:):):):) değildir ama bu gecikiyor ve beni hem ödem hem de sinir yapıyor ya, kaç gündür aynı kilodayım mesela ama giysilere bakınca zayıflamış görünüyorum, tartıda ödem var offf:( gel vefasız gel vicdansız çağırmazdım acil olmasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...:43:
geçmişi okurken yeliz nerde görünmüyor derken yazdıklarını gördüm nasılsın canım benim bide teşekkür edecektim unuttum çooookkkk teşekkürler canım ishal konusunda bilgilendirdin bi sorum daha var onu özelden sorayım tabi kusura bakmazsan

Karışık kızartma vardı öğlen menüdee çok azarcık azarcık yedim minnak minnak :1: bi de şehriye çorbası içtimmm... kaçamak yapmayacammm bu hafta görcenizzz :24::51::52: ve akşam spinninge gideceğimmm :8:
hadi kaptanım kim tutar seni kış kış kilocuklar kış kış

haftasonu ben de krep yaptım ama aldığı kadar un koy demişti annem, orayı pek anlayamamışım; biraz cıvık oldu :9:. sonradan tutturdum gerçi, o da kalın oldu :9:. vallahi senden özenmiştim. ayrıcaaaa ben çok beğendim haftasonu menünü, 700'lerde dolaşıyor kalorin, daha ne olsun. çok güzel atlatmışsın. :46:

ohh, yap bi güzel tatil. bize verdiğin sözü de unutma :8:. tatilin de tadını çıkar, sporun da :8: :8:.

ben de actifry kullanıorum, çok seviyorum orada yapılmış şeyleri. 1 kaşık yapda 1 kg patates kızartmış oluyorsun, tadı da hiç öyle yavan falan olmuyor. haftasonu da sen spor salonuna gidiyor musun cicim? çok güzel spor yapmışsın. haftada kaç gün??

bende çok seviyorum actifry.ı yani patetes tavuk köfte biber kızartması süper oluyor hem hafif hemde lezzetli
haftada 4 gün spora gidiyorum salı perşembe cumartesi pazar bide pazar günleri sauna.da var...

emine sana sorayım sauna kalori yaktırıyor mu:26:

kızlar ben kaçar eymeni banyo yaptırıp yatıracağım uyuynca menümü falan yazarım hepinize iyi akşamlar

Hayır.
Ama ertesı sabah yaptıgın sporun kalorısı artıyor.
Gevsemıs vucuda "haydı zıpla" dıyorsun.

Ozlem cok tesekkur ederım, Allah razı olsun senden.

hadi kaptanım kim tutar seni kış kış kilocuklar kış kış

Tutmayın beniii :10::10::9: 2 ticker ı aynı anda 59 yapcam hırsm ona :1::1:

kızlar ben kaçar eymeni banyo yaptırıp yatıracağım uyuynca menümü falan yazarım hepinize iyi akşamlar

İyi akşamlar bebişinizi yerim kız sizin ne güzel heyecanlar.. Allah bi gün bana da nasip etsin, sırf çocuğum olsun diye evlencem ya :1:

MENU
Sabah-yogurt+nesfıt+karauzum
kahve
Ogle-Tarcınlı 1muz 1elma bır avuc yemıs
Aksam-salata, karısık balık (2 tabak)

su-2.3lt
Spor-Kurek 30dk, Wii syb 45dk.

Hepınıze ıyı geceler arkadaslar...
Ben yatar.

MENU
Sabah-yogurt+nesfıt+karauzum
kahve