Teşekkürlerrr esracım çok sevinim bu duruma bennn ama kilo versem daha da harika dururm o zamanyok zaten şu an memnunum gayet de ama ya alırsam diye sıkı tutmak lazım, bi de az daha göbüş var düzleyemedik
denicem inş unutmazsam
Olur arada canım mesaj sınır altında kalma da napalım artık idare edecez
Bayıldım buna ben..
ben çok ağlarım yaaa ve sinirimin haddi hesabı yoktur işte Zaferim de buna alışmalı ve buna göre davranmalı işte ahh ahh
Ne şeker rica etmişin atlar mıyız hiçç
Peki canım perşembeyi değiştiririz, seni de izinli yazarız6 ay gelmzsen diskalifiye olursun,gelirsen kaldığın yerden devam
Hepimizin fikriydi özlemcimmmevet ya dondurma başa belaaaa
ama sadece haftasonu yicem ödül olarak bu hafta kararlıyımmmm
Spinning güzel geçtiiii valla bayıldım bayıldım, 50 dk kadar tempolu çevir çevir, bi yavaş bi hızlı, bisiklet üstünde kol bile çalıştık mütişti bayıldım resmen, arada bi coştuk bi coştukkk ayakta falan da çok çevirdik harikaydı, kız var ya biz beraber spora gitsek ne eğlenirdik haaa![]()
hakikaten yaa, ne eğlenirdik sporda birlikte olsak. ben 3 haftadır gidiyorum kalçam 103'tü,101'e düşmüş; spor hocam inceldin inceldin diyodu, inanmıyodum; bugün ölçünce sevindim çookk
eşim inanamıyor, onu şaşırtmak benim için çok güzel bişey. evlenince 75 olursun, benim için problem değil, diyodu; kendi kendine kabullenmişti
öyle be tatlım günlük gülastanlık bi hayat yok ,hepimizin sınavı başka türlü rabbim dermansz dert vermesinnn kimseye...
ben annem iççin onun huzuru morali için çoğğu şeyden vazgeçtim yeni yeni toparlanıyor
geçen gün öyle komşularla birlikte kahve içiyoruz bana sitem ediyorlar anneni bırak çek git diyor birisi diğerleri de onayladı heyyy gidi dunya hey dedim içimden herşey para değil yada mevkideğil başlarına gelmedikleri için algılamaları da zor
annem bi üzüldü onların tepkisine hemen susturdum konuyu kapadılar
rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimize hepimizin yiyecek lokması var şu hayatta...
pesss!! hele ki annenin yanında nasıl bunu derler? boşver, sen kendince de, bizim fikrimizce de en doğru yolu seçmişsin. demek ki onlar senin kadar ailelerine sahip çıkamıyor, senin yaptıklarını da kıskanıyorşlar. anneciğinin sana ettiği dualar yeter. Allah çok daha güzel günler gösterecektir.
oyy yerim ben onuhadi canım benim kim tutar seni eminim fazlasını bile verirsin...
gel ye ablası zaten çapkın bir oğlum var yeter ki kız görsün yabancı demeden gülücükler atıyor öpücük atıyor kuağına gitmek için yırtınıyor...bebiş için evlenilir mi
allah sanada nasip etsin canım muhtşem bir duygu annelik inş hamişlik
haberlerinide alırız
canım benim soruma cvp vermiş olmalısın ama nasıl yani biraz ayrıntılı anlatır mısın
hoş geldin melike sen nasılsın
canım yazacaktım arada kaçmış basın sağolsun rabbim sizlere hayırlı ömürler nasip etsin ne kadar sanslı bir ailen var ki senin gibi muhteşem bi evlat yetiştirmişler
Fatoş abla süpersin ayrıca hoşgeldin
bebiş mi? benim de hiç doğurasım yoktu ama sağ üst köşedeki fiyonklu elbiseli anne-kızı görünce hamile kalasım geldi