• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün akşama durmadım bu günde akşama oturdum desem yeri avr perşembeyi bekliyorummm hayırlısıyla bakalım...

dünkü yorgunluktan sonra 4 te yattım gece sabah 9 buçukta kalktımm kahvaltı saati geçti haliyle bugüne uydurdum menü bende

sabah
1 dilim ekmek
çay
domates
salatalık
lor
arada 1 muz
öğlen
6 kaşiık makarna
3 köfte
salata
yarım bardak yoğurt
arada
1 paket kellogs
akşam
menemen 6 kaşık
2 kaşık pilav salata
spor +
su artı

[video=youtube_share;IlnH1vJn6q8]http://youtu.be/IlnH1vJn6q8[/video]

Tam ters şeritlerde yürüyoruz
Farklı esprilere gülüyoruz...
Ama birbirimizi hep özlüyoruz

O kadar duygusalım kiii :5::5::5: sizlere cevap yazcaktım ama yazamadım yaaaa...anaaaa

benim gibisin canımm iyim dedikçe kötüü mutluyum dedikçe mutsuz ama yinede şükür dolu:16::16:

Menu
Sabah-yogurt+nesfıt+nektarın+tarcın.
16:00-zeytınyaglı 3 tane kurupatlıcan dolması, 4 tane zeytınyaglı yaprak sarması, 300ml salgam suyu.
kahve...

...bugun olmadı..hıcbısey yememısım..kızımla dolasmaktan:)
su-2.4lt
spor-42dk kurek.

yorgun bir günün ardından merhaba ne kadar yorgun olsamda enerjim bitmedi temizliğe başladım bugün şükür
balkonumdan başladım 12 de bir başladım gece 9 a kadar balkonla uğraştım
büyük benim balkon koltuk takımı var balkonda onları halı yıkamyla silkdim yerde bir kilim birde uzun yolluk var onları yıkadım elde akşam oldu ama pestilim çıktı daha evin içine başlamadım
ameliyat olursak yavaştan yapayım hem arasla ilgilenmekten hemde gelen gidenden yaz sonuna kalır benim yaz temizliği
ama bugün fark ettimm hafifledikçe işler bi daha güzel geliyo gözüme acaip yorulmadan tık tık yapıyorum :;)

hafifleyince, kuş gibi oluyor insan. düşünsene verdiğin kiloları sana çuvalla taşıttıklarını, hem de her dakika. iyiki zayıflıyoruz (en azından ben çaba gösteriorum, pek veremesem de:1:).
Arascık ii şimdi di mi yavrum? senin verdiğin tatlı tarifi var ya, onu yaptım; diyet tatlı. hani kuru üzümlü-kakaolu. ben ekstradan kuru kayısı, yaban mersini, azcık light süt de ekledim; süper oldu, çok beğendim.

menü

sabah
200 ml süt
1 tane simit

öğle
3 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 adet zeytin
1 tk labne
1 domates

akşam
fırında tavuk
yarım kase domates çorbası

1 adet nescafe
su 3 lt
spor 45 dk hafif tempo yürüyüş

msj sayısı 8

kızz, ne güzel menün var senin öyleee:46:

Menu
Sabah-yogurt+nesfıt+nektarın+tarcın.
16:00-zeytınyaglı 3 tane kurupatlıcan dolması, 4 tane zeytınyaglı yaprak sarması, 300ml salgam suyu.
kahve...

...bugun olmadı..hıcbısey yememısım..kızımla dolasmaktan:)
su-2.4lt
spor-42dk kurek.

ayy, o kuru patlıcanın dolması bi harika oluyor; bayılıyorummm.

Yeliz sendekı de kılo mu dıyecegım yıne yenıden:))
OOO ayrıca bızden ayrı da leslıeler pılatesler falan fılan devam demek..
Iyı guzel..-bu arada bızı bırakamadıgın bellı! Yoksaaaaa 2 haftanın dolmasını mı beklıyorsun, sabırsızlıkla:))-
Bellı bı zaman sonra hersey degısıyor Yelız..bı gun gelecek ben de ıstedıgım-planladıgım vucuda kavusamayacagım.
Iste asıl bunun ıcın ıstıyorum kılomu korumak.
Oldum 30 ve hıc bırsey eskısı gıbı olmayacak.

öyle deme yaa, niye olamayasın eskisi gibi. benim annem 35'li yaşlarında hep 65'li kilolardaydı; sonra aerobik yaptı o bi ara kilo verdi, şimdi 49 yaşında 52 kg; hiç de kilo almıyor. formunu 5-6 yıldır koruyor. çok harika bişey.kızı olaral ona gıpta ediyorum, nazar değdirmeyeyim:nazar:. yaş geçti, olmaz diye birşey yok bence. mücadele ömür boyu. lisede 74 kiloydum, mücadele etmesem şu an 85-90 olurdum. yine zayıf değilim ama mücadelem hep devam edecek. diyetle olmuyor çünkü, ömür boyu dikkat etmekle oluyor.

benim gibisin canımm iyim dedikçe kötüü mutluyum dedikçe mutsuz ama yinede şükür dolu:16::16:

sana mutlu olmalısın çocuk şarkısını armağan ediyorum kelebekçiğim:16:
Mutlu Olmalısın - Çocuk Şarkıları - YouTube

görevini yapmışsan mutlu olmalısın, bugün çalışmışsan, mutlu olmalısın:9:. canımız sıkıldığında okuldaki arkadaşlarla bu şarkıyı söylerdik biz şırnak'ta. büyük düşününce mutlu olamayabiliyor insan ama çocuklar gibi düşündüğünde, basit düşündüğünde mutlu olmak daha kolay. dert zaten bitmezz.
iyigeceler özlem eminem
kaçıyorum istiyorum kalayım muhabbete adamm bekliyo oyun oynayacakmış :53:

ii geceler Fatoşçum.

sabah: 1 kase yulaf ezmesi
ara: 1simit
öğle: 3/4 paket yulaflı bisküvi, 1meyve
ara: 6 ceviz (çok oldu biliorum), 1 meyve
akşam: 1 tost, 200 ml ayran.
ara: kuru kayısılı, cevizli, yaban mersinli, kuru üzümlü şekersiz tatlımdan 3 ceviz büyüklüğünde yedim.

spor:-
su:+ (yaz geldi, daha çok su içiyoruz,daha ii oldu bence:34:)

Hılalll Hılal
Duyguların da bı enteresan senın:))

:1::1::1: neden kiii

huhu iyi geceler nasılsınız...
ben iyim diyim iyi olayımm

İyi ol fatoşcummm...

Evet dengesiz bi ruh halim var bayaa :1::1::1:

selam selam selammm:3:. iyisiniz di mi? yarın tatil, ohh. bi de 2 gün rapor alıcam, perşembe-cuma,azcık evimde yaşayayım:9:. ev yemeği yemeyi çok özledim, sırf onun için rapor alıp evde kalmayı tercih ediorum, desem yeridir.

öyle deme yaa, niye olamayasın eskisi gibi. benim annem 35'li yaşlarında hep 65'li kilolardaydı; sonra aerobik yaptı o bi ara kilo verdi, şimdi 49 yaşında 52 kg; hiç de kilo almıyor. formunu 5-6 yıldır koruyor. çok harika bişey.kızı olaral ona gıpta ediyorum, nazar değdirmeyeyim:nazar:. yaş geçti, olmaz diye birşey yok bence. mücadele ömür boyu. lisede 74 kiloydum, mücadele etmesem şu an 85-90 olurdum. yine zayıf değilim ama mücadelem hep devam edecek. diyetle olmuyor çünkü, ömür boyu dikkat etmekle oluyor.

Ohh evine git hadi bakimmmm...annene de bayıldımmm :nazar::nazar::nazar:evet ya biz de öyle olalım inşallahhh..ben d eçok daha kiloluydum bi zamanlar :24: şimdi ne kadar tuhaf geliyorrr..ben de çabamdan dönmücemmm ama artık ekstra çaba gerekiyor sanırımm..veremedim hiç bu ara yaa :50:

Şarkı için sağol özlemcimm ne kadar tatlısın kız senn :16::16::16:

Herkese iyi gecelerrr ama ben 12 olup şafak atmadan uyumam kiiii hehehee :23:

sabah 200 ml süt
1 simit
1 domates

öğle
2 dilim tam buğday ekmeği
1minik parça peynir
azcık sucuklu yumurta

akşam
4 yk kısır
1 bardak ayran

su 3.5
spor 3 saat hafif tempo yürüyüş

ancak fırsat buldum kızlar gündüz misafr geldi sonra yürüyüşe git sonra aşırı yorulmuşum akşam 8de uyumuşum ara ara eymeni emzirmek için uyandım ama hiç foruma girecek gücü bulamadım neyse şimdiden herkese günaydınn

Yok Ozlem bahsettigim kilo vermek degil, oncelikle annene masaellah diyelim, bahsettigim tarti degerlerim. Yani eskisi gibi yaglanip (30kg+) sonr yine fit (yagsiz kutlenin vucudunun %90+'ini olusturmasi) olmam.
Yoksa elbette heryasta insan zayiflar..
Ama her diyet -yaslandikca- vucuda balta etkisi yapar, bu da bi gercek.

Back
X