• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

annneeeeeeeeeee fulya beni ispiyonluyoooooooooooooooooooooo ahahaha :52::52:

Hoşgeldin Esraaaaaaa :3: İyiyiz sen nasılsın?

Evet yaaa annemi istiyorum :1:

İlk yazdığım mesajı buldum. Geçmişi okiyim derken baya bi geçmişe gittim sanırım

Kızlar merhaba. Ya pazarlamacı gibi bütün grupları dolaşıyorum.
Önceden (Yani 1.5 sene önce falan) 5. takımdaydım ve mezun oldum. Tekrar bir gruba girmek istiyorum. Katılmak isteyenler topiğine yazdım ama geri dönüş olmadı. Sizin takımda yer var mı acaba bana kadar :D

Amma geçmişe gitmişin kızım sen de :1::1:
Mesaja gell , yoksana yer deseydik hıh ispirikçi :63::63::33::33::33:

anaaaaaa işi batırdım desene hay allh :51:
ohh afiyet olsun diycem ama :22:
yeme ekmeklerini köfteyi salatayı ye ekmekği yeme çekcem saçlarını gene :4:

Deme demeee afiyet olsun demee..
Bana ne deseniz haklısınız artık ama artık kendimi eğitecem :1: bu hafta da yemek hep dışardan yendi diye bahane buldum ama haftaya bahane yok artkkk :47::47:

işlerimi halletim nasıl acıkmışım anlatamam geziyorum sımıt kokusu burnuma çarptı
dedim gidip simit peynir yiyiim çayla kordonda sonra aklıma bgun perşembe yarın tartı günü olduğu gelince vazgeçtim
epey oldu yemeyeli özlemiştim aslında yarım simit yeme düşüncesiyle döndum durdum ama işte takım sorumluluğu ağır basında geri bastımmm duyrulur burdan :33:

iiyim tatlım sen cuma paylaşım alanınıa da yazmışsın hayırdır eski mesajları buluyorsun sorun ne?
bende geçmişte cuma karnesi aldım bidaha alamıyoruz :19:

Tam olarak Sorun mu bilmiyorum onu öğrenmek için yazdım. 300. etapta giriş yaptım ama yeni üye yazılmış ve kilom hiç bişeye bölünmemiş.
Yeni üye mi sayılıyorum onu çözemedim çünkü bi kaç gün önce bi takımda öyle bi olay oldu yeni üye sayılmıyor önceki yarışanlar dendi. Sonra bi sorun çıkmasın diye öğrenmek istedim.

işlerimi halletim nasıl acıkmışım anlatamam geziyorum sımıt kokusu burnuma çarptı
dedim gidip simit peynir yiyiim çayla kordonda sonra aklıma bgun perşembe yarın tartı günü olduğu gelince vazgeçtim
epey oldu yemeyeli özlemiştim aslında yarım simit yeme düşüncesiyle döndum durdum ama işte takım sorumluluğu ağır basında geri bastımmm duyrulur burdan :33:

Valla büyük fedakarlık yapmışsın umarım yarın güzel sonuçlar görürüz yaa.
Bende yine sıkıntı var ne kadar az yersem o kadar az kilo veriyorum bi insan benim kadar spor yapsa 40 kilo olur herhalde. Demek bünyem spora alıştı artık 15 senedir pek etki etmiyor. Sadece regl olucaksam + çıkarım diye bekliyorum ama Neyseki yarışma süresince bir kere + çıktım. Yarın herhalde 300 400 gram eksik çıkıcam.

Kafaya koca bi kayaaa :22::22::22:

bildiğin, gerçekten kırdırdın mı? öyle bişey yapıolar mı?tel var mı şimdi?
saolasın ayrıca.

ben kirmadim cene cerrahi kirdi.
2000lerin basinda tatilde havuzda yatiyordum.
-82kiloydum- ben havuzlara girmem tatilde ama denk iste...olacak ya.
neyse kadin gumm bi atladi...topugu yandan ceneme...o an "tamam" dedim. beni gormemis..."82kiloyum beni mi gormedin" demistim hehe ama sonraki yillar bende bi bas agrisi...bi bas agrisi.. ama nasil..zaten hep agrirdi. neyse meger cenem dusmus;)
e ben konustukca o dusmus o dustukce ben konusmusum hehe...
sonra kirdirip yerine getirdi doktor sonrasi tedavi suan tel var ama lingual..(icten)

yazmıs kucuk harflerle, bı de -bılerek yaptıgı kanısımdayım- duzeltme yazısı ıle aynı harfler olunca arada kaynar dıyerekten..ordan burdan... ohhhh
Banane...sankı tartı sakkkkk dıye gostermeyecek mı herseyı?!

Bak Esra'ya...
"Esra aferın kızım..sen Hılal'e bakma" dıyesım de geldı:)))

sozlesme yazısı gıbı mınnnacık yazın... Tartı kocaman kocaman gosterıyor..
Hatta popolar da kocaman gorunuyor..

Emine çok ağır konuştun :51:

Hilalim yaaaa valla bana kızma gerçekten söylemesem kimse anlamıycakmiş :52:
Öpiyim barış benle :48::48::48:

ben -2.6dayım suan yarın ne olur bakalım...
Allah'ımmmmmmm
calısana verıyor cok sukurrrrrr
yuzdem bıle %3.42...
benım de hıc + olmadı...ama gecen hafta derecede degıldım..:( tuhhh bak derde bak!!!

Ya bana sımdı bı mesaj geldı
Farklı bır ısme hıtaben,
Gıresun Sulh2ta mahkemem varmıs hem de gıtmezsem zorla alacaklarmıs ben:))
Ya bu da o garıp mesajlardansa...adamlar yemıyor ıcmıyor tovbe tovbe..
Insaellah bu tuzaga kımse dusmez..

ben -2.6dayım suan yarın ne olur bakalım...
Allah'ımmmmmmm
calısana verıyor cok sukurrrrrr
yuzdem bıle %3.42...
benım de hıc + olmadı...ama gecen hafta derecede degıldım..:( tuhhh bak derde bak!!!

Kız zayıflıyo havasını atıyor. Bende zayıflasam hava atarım. ama haftada 2 kilo verebileceğimi zannetmiyorum ilk girdiğimde 58 den 56,5 a falan düşmüştüm birdaha da olmadı öyle birşey.

Ya bana sımdı bı mesaj geldı
Farklı bır ısme hıtaben,
Gıresun Sulh2ta mahkemem varmıs hem de gıtmezsem zorla alacaklarmıs ben:))
Ya bu da o garıp mesajlardansa...adamlar yemıyor ıcmıyor tovbe tovbe..
Insaellah bu tuzaga kımse dusmez..

o ne ya öyle gelen mesajlara itibar etmeyin. Eğer mahkemen varsa e devlet şifrenle gir türkiye gov tr ye orda gözükür mahkemen varmı yokmu. Dimi kız hilallllllllllll avukatım

Son düzenleme:
Emine çok ağır konuştun :51:

Hilalim yaaaa valla bana kızma gerçekten söylemesem kimse anlamıycakmiş :52:
Öpiyim barış benle :48::48::48:

Yok yaw..
Konusmadım dı mı Hılal?!

Ama zaten ben Ramız ıcın bısey dememelıyım.
Cunku bellı kı Ramızle sayısal bır bagı var Hılal'ın ...
Bu ucuncu Ramız.

Aaaaa bana gelen mesaj dogruymus ya...
Gercekten Adalet Bakanlıgından.
Eeee ne ıstıyorlar benden:))
(adam Murat... kımse benım telf vermıs... vay vay vayyy...)

o ne ya öyle gelen mesajlara itibar etmeyin. Eğer mahkemen varsa e devlet şifrenle gir türkiye gov tr ye orda gözükür mahkemen varmı yokmu. Dimi kız hilallllllllllll avukatım

Evet...dı Fulya dı..
Ama zaten ısım yanlıs... Murat kım yaw:))

Ya bakma benım de son kılolarım.. ıkı hafta daha 1kg uzerı verırım
sonra cık'sss cıkmaz benden o kadar, hep bozukluklarla ugrasırım.

Back
X